Baklažanų minkštimą supjaustyti kubeliais ir kepti 160-180 laipsnių orkaitėje apie 25 minutes.
Keptą baklažanų minkštimą sutrinkite šakute ir sumaišykite su sumaltais graikiniais riešutais, kiaušiniu, grikių ir kvietiniais miltais, kepintais svogūnais ir grybais, prieskoniais ir sutrintu česnaku.
Kepti įkaitintame aliejuje plonus blynelius. 2 šaukštai tešlos - 1 blynas. Apkepkite iš abiejų pusių, kol gražiai pagels.

Baklažanų blynai
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
1 vienetas | baklažanai |
60 gramų | graikiniai riešutai |
4 valgomieji šaukštai | grikiai (grikių miltai) |
150 gramų | pievagrybiai |
1 vienetas | svogūnai |
2 skiltelės | česnakas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
1 vienetas | kiaušiniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šviežių kopūstų - morkų salotos su majonezu
-
Brokolių apkepas
-
Faršu įdaryti pomidorai
-
"Balandėlis"
-
Karštieji kukurūzai su aitriosiomis paprikomis
-
Kuskusas su pievagrybiais
-
Cukinija su varškės įdaru
-
Pupos su čiobreliais
-
Paprikos, įdarytos faršu ir ryžiais
-
Paprikų laiveliai
-
Mėsos apkepas
-
Vištiena su cukinija ir pomidorais
-
Porų pyragas
-
Baklažanai įdaryti jautienos faršu
-
Įdarytos kaliaropės
-
Slovakiški baklažanai
-
Šparagai ant griliaus
-
Faršo, paprikos ir pomidorų apkepas
-
Žiedinių kopūstų blyneliai
-
Kepti salierai
Baklažanų blynai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Baklažanai,
1 vienetas -
Graikiniai riešutai,
60 gramų -
Grikiai, grikių miltai,
4 valgomieji šaukštai -
Pievagrybiai,
150 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Česnakas,
2 skiltelės - Druska
- Juodieji pipirai
-
Kiaušiniai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Baklažanų minkštimą supjaustyti kubeliais ir kepti 160-180 laipsnių orkaitėje apie 25 minutes.
Keptą baklažanų minkštimą sutrinkite šakute ir sumaišykite su sumaltais graikiniais riešutais, kiaušiniu, grikių ir kvietiniais miltais, kepintais svogūnais ir grybais, prieskoniais ir sutrintu česnaku.
Kepti įkaitintame aliejuje plonus blynelius. 2 šaukštai tešlos - 1 blynas. Apkepkite iš abiejų pusių, kol gražiai pagels.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...