
Su sūriu ir pomidorais kepti baklažanai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas | baklažanai |
4 vienetai | pomidorai |
150 gramų | fermentinio sūrio (tarkuotas) |
2 vienetai | kiaušiniai |
50 gramų | augalinio aliejaus |
50 gramų | maltų džiūvėsėlių |
0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
1 žiupsnelis | džiovintas bazilikas |
1 žiupsnelis | maltų lauro lapų |
1 žiupsnelis | baltieji pipirai (malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Baklažanus supjaustyti žiedais, aptrinti druska ir palaikyti keliolika minučių.
2.
Kiekvieną apvolioti maltuose džiūvėsėliuose, tuomet kiaušinio plakinyje ir vėl džiūvėsėliuose. Apkepti keptuvėje įkaitintame aliejuje. Apkeptus žiedus sudėti į kepimo popieriumi išklotą skardą.
3.
Pomidorą supjaustyti riekelėmis, kiekvieną dėti ant baklažano. Pabarstyti bazilikais, pipirais, lauro lapais, sūriu.
4.
Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 7 - 10 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepti pievagrybiai su paprika
-
Troškinti įdaryti agurkai
-
Morkų sklindžiai
-
Feta įdarytos paprikos
-
Karštieji kukurūzai su aitriosiomis paprikomis
-
Įdaryta cukinija
-
Įdaryta cukinija
-
Burokėlių blynai su varške
-
Varškės ir moliūgų apkepas
-
Baklažanai įdaryti jautienos faršu
-
Keptų daržovių gaminimas
-
Lietinių blynų ryšulėliai su daržovėmis
-
Blyneliai su baklažanais
-
Sojų apkepas su daržovėmis
-
Midijos su špinatais
-
Bulvių kotletai su porais
-
Kuskusas su pievagrybiais
-
Salierai tešloje
-
Lazanija su moliūgais
-
Morkų blyneliai
Su sūriu ir pomidorais kepti baklažanai
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Baklažanai,
1 vienetas -
Pomidorai,
4 vienetai -
Fermentinis sūris, tarkuotas,
150 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Augalinis aliejus,
50 gramų -
Malti džiūvėsėliai,
50 gramų -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Džiovintas bazilikas,
1 žiupsnelis -
Malti lauro lapai,
1 žiupsnelis -
Baltieji pipirai, malti,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Simonas
Gaminimo eiga:
Baklažanus supjaustyti žiedais, aptrinti druska ir palaikyti keliolika minučių.
Kiekvieną apvolioti maltuose džiūvėsėliuose, tuomet kiaušinio plakinyje ir vėl džiūvėsėliuose. Apkepti keptuvėje įkaitintame aliejuje. Apkeptus žiedus sudėti į kepimo popieriumi išklotą skardą.
Pomidorą supjaustyti riekelėmis, kiekvieną dėti ant baklažano. Pabarstyti bazilikais, pipirais, lauro lapais, sūriu.
Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 7 - 10 minučių.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai