Morkų maltiniai
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
12 vienetų | morkos |
80 gramų | manų kruopos |
60 gramų | džiūvėsėliai |
60 gramų | sviestas |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
1 stiklinė | pienas |
2 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Morkos sutarkuojamos, sukrečiamos į puodą, įpilama pieno, įdedama sviesto ir troškinama ant mažos ugnies, kol suminkštės. Vėliau suberiamos manų kruopos ir toliau troškinama maišant, kol sutirštėja. Vėliau įmušami kiaušiniai, pasūdoma, išmaišoma. Iš šitos masės daromi maltiniai, jie pavoliojami džiūvėsėliuose, apkepinami svieste ir dar 3 min. palaikomi orkaitėje. Tiekiami užpilti grietine, apšlakstyti tirpintu sviestu ir apibarstyti petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Krevetėmis įdaryti pomidorai
- Faršu įdarytos paprikos
- Kopūstų apkepas
- Kopūstų blyneliai
- Žiedinių kopūstų apkepas
- Falafeliai
- Kiaušinienė paprikoje
- Kepti rauginti kopūstai
- Rusiški lietiniai su morkų ir razinų įdaru
- Balta mišrainė
- Vištienos ir baklažanų apkepas
- Kepti salierai
- Baklažanų blynai
- Blynai su moliūgais
- Svogūnų pyragas
- Aštrus moliūgų troškinys
- Jautienos ir bulvių apkepas
- Balandėliai su paprika ir pupelėmis
- Įdaryti svogūnai
- Kuskusas su pievagrybiais
Morkų maltiniai
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Morkos,
12 vienetų -
Manų kruopos,
80 gramų -
Džiūvėsėliai,
60 gramų -
Sviestas,
60 gramų -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Pienas,
1 stiklinė -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Cukrus
- Druska
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Morkos sutarkuojamos, sukrečiamos į puodą, įpilama pieno, įdedama sviesto ir troškinama ant mažos ugnies, kol suminkštės. Vėliau suberiamos manų kruopos ir toliau troškinama maišant, kol sutirštėja. Vėliau įmušami kiaušiniai, pasūdoma, išmaišoma. Iš šitos masės daromi maltiniai, jie pavoliojami džiūvėsėliuose, apkepinami svieste ir dar 3 min. palaikomi orkaitėje. Tiekiami užpilti grietine, apšlakstyti tirpintu sviestu ir apibarstyti petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (7)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...