
Morkų maltiniai
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
12 vienetų | morkos |
80 gramų | manų kruopos |
60 gramų | džiūvėsėliai |
60 gramų | sviestas |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
1 stiklinė | pienas |
2 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Morkos sutarkuojamos, sukrečiamos į puodą, įpilama pieno, įdedama sviesto ir troškinama ant mažos ugnies, kol suminkštės. Vėliau suberiamos manų kruopos ir toliau troškinama maišant, kol sutirštėja. Vėliau įmušami kiaušiniai, pasūdoma, išmaišoma. Iš šitos masės daromi maltiniai, jie pavoliojami džiūvėsėliuose, apkepinami svieste ir dar 3 min. palaikomi orkaitėje. Tiekiami užpilti grietine, apšlakstyti tirpintu sviestu ir apibarstyti petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Negaluojančios paprikos
-
Baklažanai su pomidorais ir sūriu
-
Troškinys čenachinėse
-
Krevetėmis įdaryti pomidorai
-
Balandėliai su daržovių įdaru
-
Griežčių apkepas su mėsa
-
Faršu įdaryti pomidorai
-
Žiediniai kopūstai su kumpiu
-
Kepti pievagrybiai su paprika
-
Įdaryti rauginti agurkai
-
Ispaniškas baklažanų kepsnys
-
Paprikos, įdarytos faršu ir ryžiais
-
Įdarytos paprikos kitaip
-
Įdaryta cukinija
-
Įdaryti porai
-
Kopūstų tortas
-
Sotusis guliašas
-
Kepti salierai
-
Įdaryta cukinija
-
Pomidorai tešloje
Morkų maltiniai
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Morkos,
12 vienetų -
Manų kruopos,
80 gramų -
Džiūvėsėliai,
60 gramų -
Sviestas,
60 gramų -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Pienas,
1 stiklinė -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Cukrus
- Druska
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Morkos sutarkuojamos, sukrečiamos į puodą, įpilama pieno, įdedama sviesto ir troškinama ant mažos ugnies, kol suminkštės. Vėliau suberiamos manų kruopos ir toliau troškinama maišant, kol sutirštėja. Vėliau įmušami kiaušiniai, pasūdoma, išmaišoma. Iš šitos masės daromi maltiniai, jie pavoliojami džiūvėsėliuose, apkepinami svieste ir dar 3 min. palaikomi orkaitėje. Tiekiami užpilti grietine, apšlakstyti tirpintu sviestu ir apibarstyti petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (7)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...