
Morkų maltiniai
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
12 vienetų | morkos |
80 gramų | manų kruopos |
60 gramų | džiūvėsėliai |
60 gramų | sviestas |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
1 stiklinė | pienas |
2 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Morkos sutarkuojamos, sukrečiamos į puodą, įpilama pieno, įdedama sviesto ir troškinama ant mažos ugnies, kol suminkštės. Vėliau suberiamos manų kruopos ir toliau troškinama maišant, kol sutirštėja. Vėliau įmušami kiaušiniai, pasūdoma, išmaišoma. Iš šitos masės daromi maltiniai, jie pavoliojami džiūvėsėliuose, apkepinami svieste ir dar 3 min. palaikomi orkaitėje. Tiekiami užpilti grietine, apšlakstyti tirpintu sviestu ir apibarstyti petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Cukinijų blyneliai
-
Špinatų apkepas
-
Ant grotelių keptos cukinijos
-
Agurkų ir cukinijos apkepas
-
Sojų apkepas su daržovėmis
-
Įdaryti rauginti agurkai
-
Lengvai marinuotos daržovės keptos grilyje
-
Įdaryta cukinija
-
Moliūgų ir obuolių apkepas
-
Cukinijos ir maltos mėsos apkepas
-
Apkepas su vištiena, grybais ir brokoliais
-
Suflė su žirneliais
-
Faršu įdarytos paprikos
-
Vištienos apkepas su cukinija
-
Vegetariški balandėliai
-
Daržovių kugelis
-
Griežčių apkepas su mėsa
-
Obuolių ir morkų blynai
-
Moliūgo, pomidoro ir gorgoncolos sūrio bruskėtas
-
Balandėliai su soja
Morkų maltiniai
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Morkos,
12 vienetų -
Manų kruopos,
80 gramų -
Džiūvėsėliai,
60 gramų -
Sviestas,
60 gramų -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Pienas,
1 stiklinė -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Cukrus
- Druska
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Morkos sutarkuojamos, sukrečiamos į puodą, įpilama pieno, įdedama sviesto ir troškinama ant mažos ugnies, kol suminkštės. Vėliau suberiamos manų kruopos ir toliau troškinama maišant, kol sutirštėja. Vėliau įmušami kiaušiniai, pasūdoma, išmaišoma. Iš šitos masės daromi maltiniai, jie pavoliojami džiūvėsėliuose, apkepinami svieste ir dar 3 min. palaikomi orkaitėje. Tiekiami užpilti grietine, apšlakstyti tirpintu sviestu ir apibarstyti petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (7)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...