
Arvydo troškinti kopūstai su parūkyta dešra
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1 kilogramas | rauginti kopūstai |
1 vienetas | kopūstai (gūžinis) |
1.5 kilogramo | dešra (karštai parūkyta) |
400 mililitrų | sultinys |
250 mililitrų | alyvuogių aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Supjaustom žalią kopūstą ir sumaišom su raugintais. Trečdalį dedam ant didelio špižinio puodo dugno. Ant viršaus dedam dešrą, supjaustytą ~7 cm ilgio gabalėliais, sudedam ant viršaus likusius kopūstus, lygiai suslegiam, supilam sultinį. Užverdam ant viryklės, apipilam aliejumi ir, uždengę dangčiu, pašaunam į įkaitintą 220 C laipsnių orkaitę troškinimui.
2.
Po 75-80 min. ištraukiam permaišyti. Jei skysčio per daug, grąžinant į orkaitę paliekam vos pravirą dangtį.
Dar troškinam 1,5 val., kartais permaišant ir patikrinant ar ne svyla.
Gardžiausia - pateikti su virtomis bulvėmis.
Dar troškinam 1,5 val., kartais permaišant ir patikrinant ar ne svyla.
Gardžiausia - pateikti su virtomis bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žiedinių kopūstų blyneliai
-
Feta įdarytos paprikos
-
Vegetariški balandėliai
-
Lauko čili sriuba
-
Briuselinių kopūstų apkepas
-
Karštieji kukurūzai su sviestu ir česnaku
-
Cukinijų blyneliai
-
Įdaryti porai
-
Kopūstų pyragas su žirniais
-
Salierai tešloje
-
Įdaryta cukinija
-
Karštieji kukurūzai su prieskoninėmis žolelėmis
-
Baklažanai įdaryti jautienos faršu
-
Bulviniai blynai su morkomis
-
Baklažanai su daržovėmis ir kalakutiena
-
Agurkų pjausniai
-
Moliūgo, pomidoro ir gorgoncolos sūrio bruskėtas
-
Daržovių ir mėsos apkepas
-
Cukinijų apkepas
-
Romšteksas majonezo padaže
Arvydo troškinti kopūstai su parūkyta dešra
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Rauginti kopūstai,
1 kilogramas -
Kopūstai, gūžinis,
1 vienetas -
Dešra, karštai parūkyta,
1.5 kilogramo -
Sultinys,
400 mililitrų -
Alyvuogių aliejus,
250 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Supjaustom žalią kopūstą ir sumaišom su raugintais. Trečdalį dedam ant didelio špižinio puodo dugno. Ant viršaus dedam dešrą, supjaustytą ~7 cm ilgio gabalėliais, sudedam ant viršaus likusius kopūstus, lygiai suslegiam, supilam sultinį. Užverdam ant viryklės, apipilam aliejumi ir, uždengę dangčiu, pašaunam į įkaitintą 220 C laipsnių orkaitę troškinimui.
Po 75-80 min. ištraukiam permaišyti. Jei skysčio per daug, grąžinant į orkaitę paliekam vos pravirą dangtį.
Dar troškinam 1,5 val., kartais permaišant ir patikrinant ar ne svyla.
Gardžiausia - pateikti su virtomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (4)
-
taka
2010-11-18 10:52
:fuu: PYYYYYRST....
-
Reda
2010-11-01 20:34
Laaabai skanu :super: :super: :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...