Atšildyti ir iškočioti tešlą. Pusę jos dėti kaip pagrindą į kepimo indą. Indą ištepkite sviestu.
Tada keptuvėje pakepti faršą, kubeliais supjaustytą svogūną ir papriką. Sudėti prieskonius ir pakepinus suberti juos į kepimo indą. Užtepti grietine.
Susitarkuoti sūrį, supjaustyti pomidorus griežinėliais, česnakus susmulkinti. Sudėti pomidorų grėžinėlius į indą ant pakepinto faršo, užberti sūrį, dėti majonezo (pagal skonį), o ant majonezo užberti smulkintą česnaką. Galiausiai uždėti antrą dalį iškočiotos tešlos ir užlipdyti galus. Dėti į orkaitę ir kepti maždaug 30 min. kol apskrus tešla. Ir apkepas pagamintas.
Skanaus
Faršo, paprikos ir pomidorų apkepas
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 250 gramų | tešla (šaldyta, trapi) |
| 20 gramų | sviestas |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| 600 gramų | kiaulienos faršas |
| 250 gramų | sūris (fermentinis) |
| 1 vienetas | paprika (raudona) |
| 2 valgomieji šaukštai | grietinė |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 2 skiltelės | česnakas |
| 3 vienetai | pomidorai |
| šiek tiek | bazilikas |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | aliejaus |
| šiek tiek | majonezas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Moliūgų apkepas
-
"Balandėlis"
-
Balandėliai pagal Vidą
-
Pyragėliai su daržovėmis
-
Žiedinių kopūstų apkepas
-
Daržovių kugelis
-
Balta mišrainė
-
Moliūgų blynai su abrikosais
-
Rudeniškas tortas su faršu ir daržovėmis
-
Įdaryti griežčiai
-
Blynai iš patisonų
-
Šparaginės pupelės su šonine
-
Negaluojančios paprikos
-
Cukinija su varškės įdaru
-
Grilyje keptos daržovės
-
Kopūstų lapų apkepas su mėsa
-
Įdaryti porai
-
Įdaryti pomidorai
-
Vėdarai su cukinijomis
-
Obuolių ir morkų blynai
Faršo, paprikos ir pomidorų apkepas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Tešla, šaldyta, trapi,
250 gramų -
Sviestas,
20 gramų - Juodieji pipirai
-
Kiaulienos faršas,
600 gramų -
Sūris, fermentinis,
250 gramų -
Paprika, raudona,
1 vienetas -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Česnakas,
2 skiltelės -
Pomidorai,
3 vienetai - Bazilikas
- Druska
- Aliejus
- Majonezas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Atšildyti ir iškočioti tešlą. Pusę jos dėti kaip pagrindą į kepimo indą. Indą ištepkite sviestu.
Tada keptuvėje pakepti faršą, kubeliais supjaustytą svogūną ir papriką. Sudėti prieskonius ir pakepinus suberti juos į kepimo indą. Užtepti grietine.
Susitarkuoti sūrį, supjaustyti pomidorus griežinėliais, česnakus susmulkinti. Sudėti pomidorų grėžinėlius į indą ant pakepinto faršo, užberti sūrį, dėti majonezo (pagal skonį), o ant majonezo užberti smulkintą česnaką. Galiausiai uždėti antrą dalį iškočiotos tešlos ir užlipdyti galus. Dėti į orkaitę ir kepti maždaug 30 min. kol apskrus tešla. Ir apkepas pagamintas.
Skanaus
Reklama:
Komentarai (2)
-
frwgtw
2013-08-15 19:14
esi tu
-
Svečias
2011-09-26 19:44
:-D %-) :parselis:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
