Aguročiai nulupami, supjaustomi 1,5 cm storio griežinėliais, pasūdomi, pavoliojami miltuose ir iškepami svieste. Grybai supjaustomi, morkos bei salierai stambiai sutarkuojami ir iššutinami svieste. Vėliau sudedami nulupti supjaustyti pomidorai, supilama grietinė. Masė pasūdoma ir viskas baigiama troškinti.
Aguročiai tiekiami sudėti eilute pašildytame pusdubenyje, šalia — troškinti grybai su daržovėmis.
Kepti aguročiai su grybais ir daržovėmis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
600 gramų | aguročio |
200 gramų | grybai (švieži) |
2 vienetai | morkos |
2 vienetai | salierai (griežinėliai) |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
4 valgomieji šaukštai | sviestas |
4 valgomieji šaukštai | grietinė |
3 vienetai | pomidorai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Apkeptas žiedinis kopūstas su sūriu
- Cukinijų žiedeliai
- Faršo apkepas su daržovėmis
- Keptos cukinijos su mėtų padažu
- Cukinijų blyneliai
- Keptos paprikos
- Rusiški lietiniai su morkų ir razinų įdaru
- Varškės ir morkų apkepas
- Troškinta cukinija ir žiediniai kopūstai
- Aštrios krevetės grilyje
- Vėdarai su cukinijomis
- Orkaitėje keptos bulvės
- Romos pjausnys iš sūrio
- Skrudintos daržovės su grybais
- Troškinti daržovių suktinukai
- Blyneliai su baklažanais
- Kepta cukinija su kariu
- Troškinti agurkai su įdaru
- Kvietinių miltų blynai
- Burokėlių blynai su varške
Kepti aguročiai su grybais ir daržovėmis
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Agurotis,
600 gramų -
Grybai, švieži,
200 gramų -
Morkos,
2 vienetai -
Salierai, griežinėliai,
2 vienetai -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
4 valgomieji šaukštai -
Grietinė,
4 valgomieji šaukštai -
Pomidorai,
3 vienetai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Aguročiai nulupami, supjaustomi 1,5 cm storio griežinėliais, pasūdomi, pavoliojami miltuose ir iškepami svieste. Grybai supjaustomi, morkos bei salierai stambiai sutarkuojami ir iššutinami svieste. Vėliau sudedami nulupti supjaustyti pomidorai, supilama grietinė. Masė pasūdoma ir viskas baigiama troškinti.
Aguročiai tiekiami sudėti eilute pašildytame pusdubenyje, šalia — troškinti grybai su daržovėmis.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...