Lietinių tortas
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
| 1 vienetas | cukinija | |
| 0.5 stiklinės | aliejaus | |
| 1 vienetas | baklažanai | |
| 1 vienetas | pomidorai | |
| 0.5 vieneto | svogūnai | |
| 1 skiltelė | česnakas | |
| šiek tiek | majonezas | |
| Tešlai: | ||
| 3 stiklinės | pasukos | |
| 1 stiklinė | kvietiniai miltai | |
| 1 vienetas | kiaušiniai | |
| 2 valgomieji šaukštai | cukrus | |
| šiek tiek | druska | |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Lietinių gaminimas. Šluotele išplakti kiaušinius kartu su cukrumi, berti miltų, pilti šiek tiek augalinio aliejaus ir išmaišyti tešlą. Įkaitintoje keptuvėje iškepti lietinius.
2.
Daržoves supjaustyti ir kepti keptuvėje, kol suminkštės (kiekvieną daržovę kepti atskirai).
3.
Sluoksniuoti blynų ir daržovių tortą. Prieš dedant daržoves, kiekvieną blyną padengti plonu majonezo sluoksniu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Varškės apkepas su cukinija ir paprika
-
Įdaryti rauginti agurkai
-
Bulvių apkepas
-
Baklažanai su daržovėmis ir kalakutiena
-
Pomidorų ir cukinijų apkepas
-
Šparagai su lašiniais
-
Balandėliai su daržovių įdaru
-
Kopūstų maltiniai
-
Porų pyragas
-
Vaivorikštinė bulvių košė
-
Moliūgų ir ryžių apkepas
-
Ispaniškas avinžirnių ir špinatų troškinys
-
Karštos paprikų salotos
-
Įdaryta cukinija
-
Traškūs žiediniai kopūstai
-
Faršu įdarytos paprikos
-
Šparagai ant griliaus
-
Bulvių kotletai su porais
-
Žiedinių kopūstų apkepas
-
Keptų daržovių gaminimas
Lietinių tortas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Cukinija,
1 vienetas -
Aliejus,
0.5 stiklinės -
Baklažanai,
1 vienetas -
Pomidorai,
1 vienetas -
Svogūnai,
0.5 vieneto -
Česnakas,
1 skiltelė - Majonezas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Pasukos,
3 stiklinės -
Kvietiniai miltai,
1 stiklinė -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Lietinių gaminimas. Šluotele išplakti kiaušinius kartu su cukrumi, berti miltų, pilti šiek tiek augalinio aliejaus ir išmaišyti tešlą. Įkaitintoje keptuvėje iškepti lietinius.
Daržoves supjaustyti ir kepti keptuvėje, kol suminkštės (kiekvieną daržovę kepti atskirai).
Sluoksniuoti blynų ir daržovių tortą. Prieš dedant daržoves, kiekvieną blyną padengti plonu majonezo sluoksniu.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
