
Lietinių tortas
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 vienetas | cukinija | |
0.5 stiklinės | aliejaus | |
1 vienetas | baklažanai | |
1 vienetas | pomidorai | |
0.5 vieneto | svogūnai | |
1 skiltelė | česnakas | |
šiek tiek | majonezas | |
Tešlai: | ||
3 stiklinės | pasukos | |
1 stiklinė | kvietiniai miltai | |
1 vienetas | kiaušiniai | |
2 valgomieji šaukštai | cukrus | |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Lietinių gaminimas. Šluotele išplakti kiaušinius kartu su cukrumi, berti miltų, pilti šiek tiek augalinio aliejaus ir išmaišyti tešlą. Įkaitintoje keptuvėje iškepti lietinius.
2.
Daržoves supjaustyti ir kepti keptuvėje, kol suminkštės (kiekvieną daržovę kepti atskirai).
3.
Sluoksniuoti blynų ir daržovių tortą. Prieš dedant daržoves, kiekvieną blyną padengti plonu majonezo sluoksniu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Moliūgų ir ryžių apkepas
-
Keptos cukinijos
-
Žiedinių kopūstų apkepas
-
Žiedinių kopūstų blyneliai
-
Grill kukurūzų burbuolės su žolelėmis
-
Burokėlių blynai su varške
-
Obuolių ir morkų blynai
-
Troškinta cukinija ir žiediniai kopūstai
-
Suflė su žirneliais
-
Įdaryti svogūnai
-
Įdarytos paprikos kitaip
-
Keptos cukinijos su mėtų padažu
-
Moliūgų blynai su abrikosais
-
Moliūgų kotletukai
-
Kepti salierai
-
Arvydo troškinti kopūstai su parūkyta dešra
-
Morkos su pievagrybiais
-
Negaluojančios paprikos
-
Lengvai marinuotos daržovės keptos grilyje
-
Olandiškai kepti svogūnai
Lietinių tortas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Cukinija,
1 vienetas -
Aliejus,
0.5 stiklinės -
Baklažanai,
1 vienetas -
Pomidorai,
1 vienetas -
Svogūnai,
0.5 vieneto -
Česnakas,
1 skiltelė - Majonezas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Pasukos,
3 stiklinės -
Kvietiniai miltai,
1 stiklinė -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Lietinių gaminimas. Šluotele išplakti kiaušinius kartu su cukrumi, berti miltų, pilti šiek tiek augalinio aliejaus ir išmaišyti tešlą. Įkaitintoje keptuvėje iškepti lietinius.
Daržoves supjaustyti ir kepti keptuvėje, kol suminkštės (kiekvieną daržovę kepti atskirai).
Sluoksniuoti blynų ir daržovių tortą. Prieš dedant daržoves, kiekvieną blyną padengti plonu majonezo sluoksniu.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...