Iš pieno, miltų ir kiaušinių išmaišykite tešką. Pasūdykite, įdėkite cukraus.
Kopūstą smulkiai supjaustykite arba sutarkuokite burokine trintuve - turėtų būtų pilna lėkštė sriubai.
Sumaišykite kopūstus su tešla ir aliejuje kepkite nedidelius blynelius.
Ypač skanūs blyneliai gaunasi iš ruginių miltų, bet tuomet reiktų tešlą ruošti su vandeniu, o ne pienu.
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Blynai su kopūstais
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1.5 stiklinės | pienas |
2 stiklinės | kvietiniai miltai |
2 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
0.5 vieneto | kopūstai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos ir baklažanų apkepas
-
Daržovės su mėsa ir sūriu
-
Skrudintos daržovės su grybais
-
Traškūs žiediniai kopūstai
-
Pyragėliai su daržovėmis
-
Įdaryti rauginti agurkai
-
Moliūgų kotletukai
-
Moliūgų apkepas
-
Kopūstų apkepas
-
Daržovių kugelis
-
Virtas smidras su kiaušiniais
-
Suflė su žirneliais
-
Kukurūzų apkepas
-
Romos pjausnys iš sūrio
-
Įdarytas moliūgas
-
Keptos cukinijos
-
Žiedinių kopūstų blyneliai
-
Kepti cukinijų griežinėliai
-
Troškinti daržovių suktinukai
-
Karštos grilio salotos
Blynai su kopūstais
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pienas,
1.5 stiklinės -
Kvietiniai miltai,
2 stiklinės -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Kvapieji pipirai
-
Kopūstai,
0.5 vieneto - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iš pieno, miltų ir kiaušinių išmaišykite tešką. Pasūdykite, įdėkite cukraus.
Kopūstą smulkiai supjaustykite arba sutarkuokite burokine trintuve - turėtų būtų pilna lėkštė sriubai.
Sumaišykite kopūstus su tešla ir aliejuje kepkite nedidelius blynelius.
Ypač skanūs blyneliai gaunasi iš ruginių miltų, bet tuomet reiktų tešlą ruošti su vandeniu, o ne pienu.
Reklama:
Komentarai (4)
-
z
2015-05-28 19:12
ir as nesupratau kam tas cukrus.
-
x
2015-04-22 20:03
kam to cukraus nesuprantu.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...