Svogūnai nulupami, apverdami, jiems nupjaunama viršūnėlė ir išskobiamas vidurys. Prikimšti įdaro svogūnai sudedami į riebaluotą negilų puodą, ant jų viršaus uždedama po truputį sviesto. Kepama orkaitėje, kol paviršius pagelsta. Tada įpilama truputį sultinio, grietinės ir vis palaistant baigiama kepti.
Įdarui išskobta svogūnų dalis pakepinama svieste, pridedama maltos mėsos, pienu sudrėkintų džiūvėsėlių, grietinės, druskos, pipirų ir viskas sumaišoma, įdaryti svogūnai tiekiami pašildytame pusdubenyje, užpilti iškoštu padažu, kuriame kepė, apibarstyti krapais. Prie jų tinka virtos ar keptos bulvės.
Įdaryti svogūnai
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | svogūnai |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
300 gramų | mėsa (virta) |
šiek tiek | džiūvėsėliai |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | sultinys |
šiek tiek | pienas |
šiek tiek | krapai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Bulviniai blynai su morkomis
- Ant grotelių keptos cukinijos
- Kukurūzų burbuolės
- Blynai su kopūstais
- Balandėliai pekino kopūsto lapuose
- Griežčių apkepas su mėsa
- Vištienos užkepėlė
- Keptos bulvės su sūriu
- Troškinti įdaryti agurkai
- Kopūstų blyneliai
- Kaliaropės su sviestu
- Vėdarai su cukinijomis
- Įdaryta cukinija
- Kuskusas su pievagrybiais
- Rudeniškas tortas su faršu ir daržovėmis
- Lietinių tortas
- Grikiais ir daržovėmis įdarytos paprikos
- Karštieji kukurūzai su cinamonu ir žaliąja citrina
- Apkepas „La Graikija“
- Balandėliai su daržovių įdaru
Įdaryti svogūnai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Svogūnai,
500 gramų -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Mėsa, virta,
300 gramų - Džiūvėsėliai
- Juodieji pipirai
- Druska
- Sultinys
- Pienas
- Krapai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūnai nulupami, apverdami, jiems nupjaunama viršūnėlė ir išskobiamas vidurys. Prikimšti įdaro svogūnai sudedami į riebaluotą negilų puodą, ant jų viršaus uždedama po truputį sviesto. Kepama orkaitėje, kol paviršius pagelsta. Tada įpilama truputį sultinio, grietinės ir vis palaistant baigiama kepti.
Įdarui išskobta svogūnų dalis pakepinama svieste, pridedama maltos mėsos, pienu sudrėkintų džiūvėsėlių, grietinės, druskos, pipirų ir viskas sumaišoma, įdaryti svogūnai tiekiami pašildytame pusdubenyje, užpilti iškoštu padažu, kuriame kepė, apibarstyti krapais. Prie jų tinka virtos ar keptos bulvės.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...