Džiovintus grybus mirkyti kol išbrinks.
Išbrinkusius grybus sumalti, svogūnus supjaustyti ir gerai išmaišykite su grybais .
Pagardinti prieskoniais , formuoti kotletukus ir apkepti aliejuje iš abiejų pusių.
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Džiovintų grybų kotletai
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
500 gramų | džiovintų grybų |
2 vienetai | svogūnai |
2 saujelės | miltai |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Balta mišrainė
-
Keptos cukinijos
-
Grilyje keptos salotos su mėsa
-
Cukinijos ir maltos mėsos apkepas
-
Vištiena su cukinija ir pomidorais
-
Balandėliai pagal Vidą
-
Rusiški lietiniai su morkų ir razinų įdaru
-
Briuselinių kopūstų apkepas
-
Ispaniškas avinžirnių ir špinatų troškinys
-
Orkaitėje keptos bulvės
-
Daržovės su mėsa ir sūriu
-
Įdarytos paprikos
-
Keptos cukinijos
-
Grikiais ir daržovėmis įdarytos paprikos
-
Troškinys čenachinėse
-
Įdarytos cukinijos
-
Veganiškas skanėstas
-
Kukurūzų apkepas
-
Aštrios krevetės grilyje
-
Karštieji kukurūzai su aitriosiomis paprikomis
Džiovintų grybų kotletai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Džiovinti grybai,
500 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Miltai,
2 saujelės -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Džiovintus grybus mirkyti kol išbrinks.
Išbrinkusius grybus sumalti, svogūnus supjaustyti ir gerai išmaišykite su grybais .
Pagardinti prieskoniais , formuoti kotletukus ir apkepti aliejuje iš abiejų pusių.
Reklama:
Komentarai (5)
-
Janina
2021-12-04 17:02
O kam reikalingi miltai apvoliojimui
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...