![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Burokėlių apkepas
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
800 gramų | burokėliai |
0.5 stiklinės | rauginti kopūstai (troškinti) |
2 vienetai | svogūnai |
0.5 stiklinės | pupelės |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
1 valgomasis šaukštas | taukai (kiaulių) (tirpinti) |
250 gramų | mėsa (virta) |
50 gramų | kiaulienos lašiniai |
2 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | krienai (padažas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Virti nulupti burokėliai stambiai sutarkuojami ir, įdėjus svieste pakepintų svogūnų, patroškinami. Tada pridedama troškintų kopūstų, virtos mėsos arba dešros, lašiniukų gabaliukų, virtų pupelių ir užpilama krienų padažu su kiaušiniu. Viskas išmaišoma, sudedama į keptuvę ir kepama orkaitėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Balandėliai su daržovių įdaru
-
Lietiniai blyneliai su kopūstėliais
-
Cukinijos ir žuvies blyneliai
-
Grilyje keptos daržovės
-
Įdaryti svogūnai
-
Daržovių kugelis
-
Kopūstų blyneliai
-
Lauko čili sriuba
-
Moliūgų ir obuolių apkepas
-
Paprikų laiveliai
-
Cukinijos su varškės įdaru
-
Vištienos ir briuselio kopūstų apkepas
-
Kopūstienė su grybais
-
Ispaniškas baklažanų kepsnys
-
Virtas smidras su kiaušiniais
-
Bulvių kotletai su porais
-
Karštos grilio salotos
-
Įdarytos kaliaropės
-
Baklažanai su pomidorais ir sūriu
-
Įdarytas baklažanas
Burokėlių apkepas
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Burokėliai,
800 gramų -
Rauginti kopūstai, troškinti,
0.5 stiklinės -
Svogūnai,
2 vienetai -
Pupelės,
0.5 stiklinės -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Taukai (kiaulių), tirpinti,
1 valgomasis šaukštas -
Mėsa, virta,
250 gramų -
Kiaulienos lašiniai,
50 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Krienai, padažas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Virti nulupti burokėliai stambiai sutarkuojami ir, įdėjus svieste pakepintų svogūnų, patroškinami. Tada pridedama troškintų kopūstų, virtos mėsos arba dešros, lašiniukų gabaliukų, virtų pupelių ir užpilama krienų padažu su kiaušiniu. Viskas išmaišoma, sudedama į keptuvę ir kepama orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (7)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...