
Nesaldūs cukinijų blynai
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
500 gramų | cukinija |
2 vienetai | kiaušiniai |
1 vienetas | svogūnai |
4 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
1 saujelė | žalumynų (krapai, petražolės) |
0.5 arbatinio šaukštelio | kepimo milteliai |
0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
50 gramų | augalinio aliejaus (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Cukinija sutarkuotu stambesne tarka. Suberti druską. Išmaišyti ir palikti pastovėti kiaurasamtyje, kol nubėgs sultys.
2.
Kiaušinius išplakti ir sumaišyti su grietine.
3.
Svogūną ir žalumynus susmulkinti.
4.
Cukiniją ir kiaušinių masę sumaišyti, sudėti smulkintus žalumynus, svogūną, suberti miltus sumaišytus su kepimo milteliais. Permaišyti.
5.
Kepti ant aliejaus keptuvėje, uždengus, iš abiejų pusių.
6.
Valgyti su liesa grietine, jogurtu, varškės padažu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Grilyje keptos salotos su mėsa
-
Blynai su paprika, pomidorais ir kumpiu
-
Lietiniai blyneliai su kopūstėliais
-
Špinatų apkepas
-
Kopūstų lapų apkepas su mėsa
-
Karštos paprikų salotos
-
Grilyje kepti pievagrybiai su daržovėmis
-
Žuvies ir daržovių apkepas
-
Mėsos ir daržovių vėrinukai
-
Įdaryti pomidorai
-
Keptos paprikos
-
Kukurūzų maltiniai
-
Žuvies apkepas su ryžiais ir daržovėmis
-
Brokolių apkepas
-
Ispaniškas baklažanų kepsnys
-
Veganiškas skanėstas
-
Rudeninis laivelis
-
Vaivorikštinė bulvių košė
-
Pyragėliai su daržovėmis
-
Įdaryta cukinija
Nesaldūs cukinijų blynai
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Cukinija,
500 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Kvietiniai miltai,
4 valgomieji šaukštai -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Žalumynai, krapai, petražolės,
1 saujelė -
Kepimo milteliai,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Augalinis aliejus, kepimui,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Regina
Gaminimo eiga:
Cukinija sutarkuotu stambesne tarka. Suberti druską. Išmaišyti ir palikti pastovėti kiaurasamtyje, kol nubėgs sultys.
Kiaušinius išplakti ir sumaišyti su grietine.
Svogūną ir žalumynus susmulkinti.
Cukiniją ir kiaušinių masę sumaišyti, sudėti smulkintus žalumynus, svogūną, suberti miltus sumaišytus su kepimo milteliais. Permaišyti.
Kepti ant aliejaus keptuvėje, uždengus, iš abiejų pusių.
Valgyti su liesa grietine, jogurtu, varškės padažu.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai