Kopūstus sutarkuokite ir suberkite į pasūdytą verdantį vandenį. Virkite, kol suminkštės t.y. apie 10 minučių. Po to su kiaurasamčiu išgriebkite.
Įmaišykite kiaušinius, miltus ir druską.
Iš gautos masės kepkite blynus keptuvėje. Apkepkite abi puses, kad pagelstų.

Kopūstų blynai
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
5 vienetai | kiaušiniai |
7 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
1.5 kilogramo | kopūstai |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Blynai su kopūstais
-
Porų pyragas
-
Agurkų pjausniai
-
Žiedinių kopūstų blyneliai
-
Burokėlių blynai su varške
-
Žuvies apkepas su ryžiais ir daržovėmis
-
Keptos cukinijos
-
Moliūgų blynai
-
Užkepėlės su žiediniu kopūstu
-
Vištienos ir baklažanų apkepas
-
Burokėlių kotletai
-
Ryžių pudingas
-
Auksaspalvės kukūruzų burbuolės
-
Vištienos užkepėlė
-
Jautienos ir bulvių apkepas
-
Falafeliai
-
Mėsos ir daržovių vėrinukai
-
Kvietinių miltų blynai
-
Varškės ir moliūgų apkepas
-
Grill kukurūzų burbuolės su žolelėmis
Kopūstų blynai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaušiniai,
5 vienetai -
Kvietiniai miltai,
7 valgomieji šaukštai -
Kopūstai,
1.5 kilogramo -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kopūstus sutarkuokite ir suberkite į pasūdytą verdantį vandenį. Virkite, kol suminkštės t.y. apie 10 minučių. Po to su kiaurasamčiu išgriebkite.
Įmaišykite kiaušinius, miltus ir druską.
Iš gautos masės kepkite blynus keptuvėje. Apkepkite abi puses, kad pagelstų.
Reklama:
Komentarai (2)
-
neringa
2012-10-13 23:13
labai skanus blynai.ypac mano sunui.taskus ir lengvaiir greitai iskepami
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...