Kopūstus sutarkuokite ir suberkite į pasūdytą verdantį vandenį. Virkite, kol suminkštės t.y. apie 10 minučių. Po to su kiaurasamčiu išgriebkite.
Įmaišykite kiaušinius, miltus ir druską.
Iš gautos masės kepkite blynus keptuvėje. Apkepkite abi puses, kad pagelstų.

Kopūstų blynai
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
5 vienetai | kiaušiniai |
7 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
1.5 kilogramo | kopūstai |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
"Laukinė" cukinija
-
Cukinijų blyneliai
-
Žiedinių kopūstų blyneliai
-
Troškinti agurkai su įdaru
-
Sojų apkepas su daržovėmis
-
Moliūgų ir obuolių apkepas
-
Vegetariški balandėliai
-
Feta įdarytos paprikos
-
Įdaryta cukinija
-
Moliūgų arba cukinijų kotletai
-
Orkaitėje keptos bulvės
-
Įdaryti pomidorai
-
Moliūginiai sklindžiai
-
Mėsos apkepas
-
Briuselinių kopūstų apkepas
-
Šparaginės pupelės su šonine
-
Įdaryti porai
-
Nesaldūs cukinijų blynai
-
Traškūs žiediniai kopūstai
-
Įdarytas moliūgas
Kopūstų blynai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaušiniai,
5 vienetai -
Kvietiniai miltai,
7 valgomieji šaukštai -
Kopūstai,
1.5 kilogramo -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kopūstus sutarkuokite ir suberkite į pasūdytą verdantį vandenį. Virkite, kol suminkštės t.y. apie 10 minučių. Po to su kiaurasamčiu išgriebkite.
Įmaišykite kiaušinius, miltus ir druską.
Iš gautos masės kepkite blynus keptuvėje. Apkepkite abi puses, kad pagelstų.
Reklama:
Komentarai (2)
-
neringa
2012-10-13 23:13
labai skanus blynai.ypac mano sunui.taskus ir lengvaiir greitai iskepami
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...