Kopūstus sutarkuokite ir suberkite į pasūdytą verdantį vandenį. Virkite, kol suminkštės t.y. apie 10 minučių. Po to su kiaurasamčiu išgriebkite.
Įmaišykite kiaušinius, miltus ir druską.
Iš gautos masės kepkite blynus keptuvėje. Apkepkite abi puses, kad pagelstų.
Kopūstų blynai
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
5 vienetai | kiaušiniai |
7 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
1.5 kilogramo | kopūstai |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kepti aguročiai su slyvomis
- "Laukinė" cukinija
- Žuvies apkepas su ryžiais ir daržovėmis
- Kiaušinienė paprikoje
- Sojų apkepas su daržovėmis
- Blynai su kopūstais
- Arvydo troškinti kopūstai su parūkyta dešra
- Kaliaropės su sviestu
- Balandėliai su daržovių įdaru
- Cukinijų žiedeliai
- Rudeninis laivelis
- Midijos su špinatais
- Įdaryti porai
- Įdaryta cukinija
- Aštrus moliūgų troškinys
- Cukinijų apkepas
- Kukurūzų burbuolės
- Krevetėmis įdaryti pomidorai
- Kopūstų pyragas su žirniais
- Įdarytas baklažanas
Kopūstų blynai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaušiniai,
5 vienetai -
Kvietiniai miltai,
7 valgomieji šaukštai -
Kopūstai,
1.5 kilogramo -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kopūstus sutarkuokite ir suberkite į pasūdytą verdantį vandenį. Virkite, kol suminkštės t.y. apie 10 minučių. Po to su kiaurasamčiu išgriebkite.
Įmaišykite kiaušinius, miltus ir druską.
Iš gautos masės kepkite blynus keptuvėje. Apkepkite abi puses, kad pagelstų.
Reklama:
Komentarai (2)
-
neringa
2012-10-13 23:13
labai skanus blynai.ypac mano sunui.taskus ir lengvaiir greitai iskepami
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...