Kopūstus sutarkuokite ir suberkite į pasūdytą verdantį vandenį. Virkite, kol suminkštės t.y. apie 10 minučių. Po to su kiaurasamčiu išgriebkite.
Įmaišykite kiaušinius, miltus ir druską.
Iš gautos masės kepkite blynus keptuvėje. Apkepkite abi puses, kad pagelstų.
Kopūstų blynai
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
| 5 vienetai | kiaušiniai |
| 7 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
| 1.5 kilogramo | kopūstai |
| 1 arbatinis šaukštelis | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Faršo apkepas su daržovėmis
-
Cikorijų apkepas su mėsa
-
Cukinijų žiedeliai
-
Baklažanai su pomidorais ir sūriu
-
Blynai su paprika, pomidorais ir kumpiu
-
Šparagai ant griliaus
-
Romos pjausnys iš sūrio
-
Apkepas „La Graikija“
-
Įdaryti pomidorai
-
Svogūnų pyragas
-
Keptos bulvės su sūriu
-
Faršu įdaryti pomidorai
-
Šparaginės pupelės su šonine
-
Kvietinių miltų blynai
-
Cukinijos ir žuvies blyneliai
-
Kopūstienė su grybais
-
Rudeninis laivelis
-
Cukinijų ir bulvių apkepas
-
Burokėlių apkepas
-
Vištienos apkepas su cukinija
Kopūstų blynai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaušiniai,
5 vienetai -
Kvietiniai miltai,
7 valgomieji šaukštai -
Kopūstai,
1.5 kilogramo -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kopūstus sutarkuokite ir suberkite į pasūdytą verdantį vandenį. Virkite, kol suminkštės t.y. apie 10 minučių. Po to su kiaurasamčiu išgriebkite.
Įmaišykite kiaušinius, miltus ir druską.
Iš gautos masės kepkite blynus keptuvėje. Apkepkite abi puses, kad pagelstų.
Reklama:
Komentarai (2)
-
neringa
2012-10-13 23:13
labai skanus blynai.ypac mano sunui.taskus ir lengvaiir greitai iskepami
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
