Šparagai ant griliaus
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 saujos | šparagai |
2 valgomieji šaukštai | balzaminio kremo |
2 arbatiniai šaukšteliai | alyvuogių aliejaus |
1 valgomasis šaukštas | citrinų sultys |
1 valgomasis šaukštas | sojos padažas |
2 valgomieji šaukštai | sultys ((šviežių apelsinų)) |
1 arbatinis šaukštelis | medus |
2 skiltelės | česnakas (tarkuotas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Nuskuskite šparagus (nuo trečdalis nuo koto pusės) ir nupjaukite apie 1 cm koto (kietąją dalį). Pavirkite juos sūdytame vandenyje 2-3 min. Nukoškite ir sudėkite į dubenį.
2.
Sumaišykite visus ingridientus ir marinatu apšlakstykite smidrus.
Palikite marinuotis pusė valandos.
Palikite marinuotis pusė valandos.
3.
Sudėkite ant grutelių ir kepkite ant žarijų vartydami, kol šparagai sušils ir vos vos apskrus.
Patiekite apšlakstę alyvuogių aliejumi, šviežiai maltais juodaisiais pipirais.
Galima užbarstyti tarkuoto parmezano ar "Džiugo".
Patiekite apšlakstę alyvuogių aliejumi, šviežiai maltais juodaisiais pipirais.
Galima užbarstyti tarkuoto parmezano ar "Džiugo".
Populiariausi receptai šią savaitę
- Apkepas su vištiena, grybais ir brokoliais
- Grill kukurūzų burbuolės su žolelėmis
- Bulvių apkepas
- Keptos gelteklės
- Kukurūzų maltiniai
- Blynai su kopūstais
- Apkeptos daržovės
- Baklažanų blynai
- Briuselinių kopūstų apkepas
- Moliūgų blynai
- Grilyje keptos salotos su mėsa
- Cukinijų blyneliai
- Konservuotos cukinijos su pomidorais
- Žuvies ir daržovių apkepas
- Brokolių, grybų ir šoninės užkepėlė
- Kepti aguročiai su grybais ir daržovėmis
- Feta įdarytos paprikos
- Vištiena su cukinija ir pomidorais
- Cukinijos ir maltos mėsos apkepas
- Balandėliai pekino kopūsto lapuose
Šparagai ant griliaus
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Šparagai,
4 saujos -
Balzaminis kremas,
2 valgomieji šaukštai -
Alyvuogių aliejus,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Citrinų sultys,
1 valgomasis šaukštas -
Sojos padažas,
1 valgomasis šaukštas -
Sultys, (šviežių apelsinų),
2 valgomieji šaukštai -
Medus,
1 arbatinis šaukštelis -
Česnakas, tarkuotas,
2 skiltelės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuskuskite šparagus (nuo trečdalis nuo koto pusės) ir nupjaukite apie 1 cm koto (kietąją dalį). Pavirkite juos sūdytame vandenyje 2-3 min. Nukoškite ir sudėkite į dubenį.
Sumaišykite visus ingridientus ir marinatu apšlakstykite smidrus.
Palikite marinuotis pusė valandos.Sudėkite ant grutelių ir kepkite ant žarijų vartydami, kol šparagai sušils ir vos vos apskrus.
Patiekite apšlakstę alyvuogių aliejumi, šviežiai maltais juodaisiais pipirais.
Galima užbarstyti tarkuoto parmezano ar "Džiugo".
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...