![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Įdarytas moliūgas
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1 vienetas | moliūgai (nedidelis) |
500 gramų | mėsa (malta) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Atsargiai nupjauti, kaip kepuraitę, moliūgo viršūnę, šaukštu išskobti minkštimą ir moliūgo vidų pasūdyti druska.Mėsos faršą pabarstyti druska ir pipirais, įdaryti moliūgėlį. Uždengti "kepuraite". Orkaitę įkaitinti iki 200°C temp. Kepti apie 40 min. Reikėtų moliūgą periodiškai patepti aliejumi.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mėsos apkepas
-
Kukurūzų apkepas su obuoliais
-
Čenachai
-
Aguročiai su grybais
-
Faršo apkepas su daržovėmis
-
Bulvių apkepas
-
Kopūstų pyragas su žirniais
-
Salierai tešloje
-
Svogūnų pyragas
-
Cukinijų blyneliai
-
Apkeptas žiedinis kopūstas su sūriu
-
Lietiniai blyneliai su kopūstėliais
-
Lietuviški čenakai
-
Karštieji kukurūzai su šonine ir porais
-
Burokėlių apkepas
-
Rusiški lietiniai su morkų ir razinų įdaru
-
Falafeliai
-
Keptos cukinijos
-
Šparagai ant griliaus
-
Įdaryta cukinija
Įdarytas moliūgas
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Moliūgai, nedidelis,
1 vienetas -
Mėsa, malta,
500 gramų - Druska
- Aliejus
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Atsargiai nupjauti, kaip kepuraitę, moliūgo viršūnę, šaukštu išskobti minkštimą ir moliūgo vidų pasūdyti druska.Mėsos faršą pabarstyti druska ir pipirais, įdaryti moliūgėlį. Uždengti "kepuraite". Orkaitę įkaitinti iki 200°C temp. Kepti apie 40 min. Reikėtų moliūgą periodiškai patepti aliejumi.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai