![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Olandiškai kepti svogūnai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
200 gramų | batonas |
500 gramų | svogūnai |
1 vienetas | kiaušiniai |
2 stiklinės | pienas |
2 valgomieji šaukštai | kiauliena (kumpis, pjaustytas) |
1 valgomasis šaukštas | sūris (smulkintas, fermentinis) |
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai (juodieji) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Svogūnai nulupami, supjaustomi smulkiomis skiltelėmis, pusiau ištroškinami ir išpilami į sietą. Keptuvė ištepama aliejumi, į ją sudedamos piene (vienoje stiklinėje) išmirkytos batono riekelės, ant jų užkrečiama pakepintų svogūnų. Kiaušinis suplakamas su pienu (kita stikline), įberiama druskos ir pipirų, viskas sumaišoma su kumpio kubeliais ir supilama į keptuvę ant svogūnų. Viršus apibarstomas tarkuotu sūriu. Kepama orkaitėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdaryti porai
-
Kopūstų maltiniai
-
Burokėlių apkepas
-
Troškinti daržovių suktinukai
-
Morkų sklindžiai
-
Kepti aguročiai su grybais ir daržovėmis
-
Baklažanai su pomidorais ir sūriu
-
Užkepėlės su žiediniu kopūstu
-
Japoniški baklažanai
-
Ant grotelių keptos cukinijos
-
Skaniausi kibinai
-
Pupos su čiobreliais
-
Troškinti agurkai su įdaru
-
Rudeniškas tortas su faršu ir daržovėmis
-
Lietinių tortas
-
Negaluojančios paprikos
-
Vištienos užkepėlė
-
Kopūstų blynai
-
Vištiena su cukinija ir pomidorais
-
Vištienos ir briuselio kopūstų apkepas
Olandiškai kepti svogūnai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Batonas,
200 gramų -
Svogūnai,
500 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Pienas,
2 stiklinės -
Kiauliena, kumpis, pjaustytas,
2 valgomieji šaukštai -
Sūris, smulkintas, fermentinis,
1 valgomasis šaukštas - Aliejus
- Druska
- Pipirai, juodieji
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūnai nulupami, supjaustomi smulkiomis skiltelėmis, pusiau ištroškinami ir išpilami į sietą. Keptuvė ištepama aliejumi, į ją sudedamos piene (vienoje stiklinėje) išmirkytos batono riekelės, ant jų užkrečiama pakepintų svogūnų. Kiaušinis suplakamas su pienu (kita stikline), įberiama druskos ir pipirų, viskas sumaišoma su kumpio kubeliais ir supilama į keptuvę ant svogūnų. Viršus apibarstomas tarkuotu sūriu. Kepama orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...