Olandiškai kepti svogūnai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
200 gramų | batonas |
500 gramų | svogūnai |
1 vienetas | kiaušiniai |
2 stiklinės | pienas |
2 valgomieji šaukštai | kiauliena (kumpis, pjaustytas) |
1 valgomasis šaukštas | sūris (smulkintas, fermentinis) |
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai (juodieji) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Svogūnai nulupami, supjaustomi smulkiomis skiltelėmis, pusiau ištroškinami ir išpilami į sietą. Keptuvė ištepama aliejumi, į ją sudedamos piene (vienoje stiklinėje) išmirkytos batono riekelės, ant jų užkrečiama pakepintų svogūnų. Kiaušinis suplakamas su pienu (kita stikline), įberiama druskos ir pipirų, viskas sumaišoma su kumpio kubeliais ir supilama į keptuvę ant svogūnų. Viršus apibarstomas tarkuotu sūriu. Kepama orkaitėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Bulviniai blynai su morkomis
- Ant grotelių keptos cukinijos
- Kukurūzų burbuolės
- Blynai su kopūstais
- Balandėliai pekino kopūsto lapuose
- Griežčių apkepas su mėsa
- Vištienos užkepėlė
- Keptos bulvės su sūriu
- Troškinti įdaryti agurkai
- Kopūstų blyneliai
- Kaliaropės su sviestu
- Vėdarai su cukinijomis
- Įdaryta cukinija
- Kuskusas su pievagrybiais
- Rudeniškas tortas su faršu ir daržovėmis
- Lietinių tortas
- Grikiais ir daržovėmis įdarytos paprikos
- Karštieji kukurūzai su cinamonu ir žaliąja citrina
- Apkepas „La Graikija“
- Balandėliai su daržovių įdaru
Olandiškai kepti svogūnai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Batonas,
200 gramų -
Svogūnai,
500 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Pienas,
2 stiklinės -
Kiauliena, kumpis, pjaustytas,
2 valgomieji šaukštai -
Sūris, smulkintas, fermentinis,
1 valgomasis šaukštas - Aliejus
- Druska
- Pipirai, juodieji
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūnai nulupami, supjaustomi smulkiomis skiltelėmis, pusiau ištroškinami ir išpilami į sietą. Keptuvė ištepama aliejumi, į ją sudedamos piene (vienoje stiklinėje) išmirkytos batono riekelės, ant jų užkrečiama pakepintų svogūnų. Kiaušinis suplakamas su pienu (kita stikline), įberiama druskos ir pipirų, viskas sumaišoma su kumpio kubeliais ir supilama į keptuvę ant svogūnų. Viršus apibarstomas tarkuotu sūriu. Kepama orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...