
Keptos gelteklės
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
600 gramų | gelteklės |
1 vienetas | kiaušiniai |
1.5 valgomojo šaukšto | kviečiai |
4 valgomieji šaukštai | sviestas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Gelteklės išverdamos pasūdytame vandenyje, nulupamos, supjaustomos 3 cm ilgio gabalėliais, pavilgomos išplaktame su druska kiaušinyje, pamiltuojamos, apibarstomos džiūvėsėliais ir kepamos keptuvėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Porų pyragas
-
Cukinijų blyneliai
-
Morkų blyneliai
-
Troškinti agurkai su įdaru
-
Bulvių patiekalas
-
Baklažanai su pomidorais ir sūriu
-
Pupos su čiobreliais
-
Varškės ir morkų apkepas
-
Japoniški baklažanai
-
Įdaryti rauginti agurkai
-
Kukurūzų apkepas
-
Įdarytos paprikos
-
Keptos cukinijos
-
Kopūstų blyneliai
-
Kvietinių miltų blynai
-
Cukinijos su krabų lazdelėmis
-
Kiaušinienė paprikoje
-
Griežčių apkepas su mėsa
-
Auksaspalvės kukūruzų burbuolės
-
Balta mišrainė
Keptos gelteklės
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Gelteklės,
600 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Kviečiai,
1.5 valgomojo šaukšto -
Sviestas,
4 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Gelteklės išverdamos pasūdytame vandenyje, nulupamos, supjaustomos 3 cm ilgio gabalėliais, pavilgomos išplaktame su druska kiaušinyje, pamiltuojamos, apibarstomos džiūvėsėliais ir kepamos keptuvėje.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...