
Keptos gelteklės
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
600 gramų | gelteklės |
1 vienetas | kiaušiniai |
1.5 valgomojo šaukšto | kviečiai |
4 valgomieji šaukštai | sviestas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Gelteklės išverdamos pasūdytame vandenyje, nulupamos, supjaustomos 3 cm ilgio gabalėliais, pavilgomos išplaktame su druska kiaušinyje, pamiltuojamos, apibarstomos džiūvėsėliais ir kepamos keptuvėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Blyneliai su baklažanais
-
Bulvių apkepas
-
Balandėliai su paprika ir pupelėmis
-
Apkeptas žiedinis kopūstas su sūriu
-
Lengvai marinuotos daržovės keptos grilyje
-
Ispaniškas baklažanų kepsnys
-
Obuolių ir morkų blynai
-
Balandėliai pekino kopūsto lapuose
-
Troškinti daržovių suktinukai
-
Lietiniai blyneliai su kopūstėliais
-
Ispaniškas avinžirnių ir špinatų troškinys
-
Karštos paprikų salotos
-
Kepti salierai
-
Faršu įdaryti pomidorai
-
Įdaryta cukinija
-
Daržovių iešmai
-
Kopūstų apkepas
-
Grilyje keptos daržovės
-
Kaliaropės su sviestu
-
Įdaryta cukinija
Keptos gelteklės
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Gelteklės,
600 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Kviečiai,
1.5 valgomojo šaukšto -
Sviestas,
4 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Gelteklės išverdamos pasūdytame vandenyje, nulupamos, supjaustomos 3 cm ilgio gabalėliais, pavilgomos išplaktame su druska kiaušinyje, pamiltuojamos, apibarstomos džiūvėsėliais ir kepamos keptuvėje.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...