
Keptos gelteklės
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
600 gramų | gelteklės |
1 vienetas | kiaušiniai |
1.5 valgomojo šaukšto | kviečiai |
4 valgomieji šaukštai | sviestas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Gelteklės išverdamos pasūdytame vandenyje, nulupamos, supjaustomos 3 cm ilgio gabalėliais, pavilgomos išplaktame su druska kiaušinyje, pamiltuojamos, apibarstomos džiūvėsėliais ir kepamos keptuvėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Moliūgų ir obuolių apkepas
-
Kopūstų pudingas (Kålpudding)
-
Su sūriu ir pomidorais kepti baklažanai
-
Špinatų apkepas
-
Lietiniai blyneliai su kopūstėliais
-
Kvietinių miltų blynai
-
Lazanija su moliūgais
-
Romšteksas majonezo padaže
-
Brokolių apkepas
-
Karštieji kukurūzai su prieskoninėmis žolelėmis
-
Blynai iš patisonų
-
Keptos cukinijos
-
Apkepas „La Graikija“
-
Krevetėmis įdaryti pomidorai
-
Karštieji kukurūzai su aitriosiomis paprikomis
-
Moliūgo, pomidoro ir gorgoncolos sūrio bruskėtas
-
Įdarytos kaliaropės
-
Varškės ir morkų apkepas
-
Lengvai marinuotos daržovės keptos grilyje
-
Kepti aguročiai su slyvomis
Keptos gelteklės
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Gelteklės,
600 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Kviečiai,
1.5 valgomojo šaukšto -
Sviestas,
4 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Gelteklės išverdamos pasūdytame vandenyje, nulupamos, supjaustomos 3 cm ilgio gabalėliais, pavilgomos išplaktame su druska kiaušinyje, pamiltuojamos, apibarstomos džiūvėsėliais ir kepamos keptuvėje.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...