![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Keptos gelteklės
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
600 gramų | gelteklės |
1 vienetas | kiaušiniai |
1.5 valgomojo šaukšto | kviečiai |
4 valgomieji šaukštai | sviestas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Gelteklės išverdamos pasūdytame vandenyje, nulupamos, supjaustomos 3 cm ilgio gabalėliais, pavilgomos išplaktame su druska kiaušinyje, pamiltuojamos, apibarstomos džiūvėsėliais ir kepamos keptuvėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Krevetėmis įdaryti pomidorai
-
Faršu įdarytos paprikos
-
Kopūstų apkepas
-
Kopūstų blyneliai
-
Žiedinių kopūstų apkepas
-
Falafeliai
-
Kiaušinienė paprikoje
-
Kepti rauginti kopūstai
-
Rusiški lietiniai su morkų ir razinų įdaru
-
Balta mišrainė
-
Vištienos ir baklažanų apkepas
-
Kepti salierai
-
Baklažanų blynai
-
Blynai su moliūgais
-
Svogūnų pyragas
-
Aštrus moliūgų troškinys
-
Jautienos ir bulvių apkepas
-
Balandėliai su paprika ir pupelėmis
-
Įdaryti svogūnai
-
Kuskusas su pievagrybiais
Keptos gelteklės
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Gelteklės,
600 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Kviečiai,
1.5 valgomojo šaukšto -
Sviestas,
4 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Gelteklės išverdamos pasūdytame vandenyje, nulupamos, supjaustomos 3 cm ilgio gabalėliais, pavilgomos išplaktame su druska kiaušinyje, pamiltuojamos, apibarstomos džiūvėsėliais ir kepamos keptuvėje.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...