
Keptos gelteklės
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
600 gramų | gelteklės |
1 vienetas | kiaušiniai |
1.5 valgomojo šaukšto | kviečiai |
4 valgomieji šaukštai | sviestas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Gelteklės išverdamos pasūdytame vandenyje, nulupamos, supjaustomos 3 cm ilgio gabalėliais, pavilgomos išplaktame su druska kiaušinyje, pamiltuojamos, apibarstomos džiūvėsėliais ir kepamos keptuvėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Grilyje keptos daržovės
-
Įdaryti rauginti agurkai
-
Džiovintų grybų kotletai
-
Suflė su žirneliais
-
Moliūgų blynai
-
Kepti agurkai
-
Varškės ir moliūgų apkepas
-
Cukinija su varškės įdaru
-
Brokolių blyneliai
-
Sotusis guliašas
-
Paprikos su įdaru
-
Kopūstų maltiniai
-
Troškinti įdaryti agurkai
-
Balandėliai
-
Griežčių apkepas su mėsa
-
Karštieji kukurūzai su šonine ir porais
-
Cukinijos su varškės įdaru
-
Konservuotos cukinijos su pomidorais
-
Karštieji kukurūzai su aitriosiomis paprikomis
-
Vištienos apkepas su cukinija
Keptos gelteklės
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Gelteklės,
600 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Kviečiai,
1.5 valgomojo šaukšto -
Sviestas,
4 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Gelteklės išverdamos pasūdytame vandenyje, nulupamos, supjaustomos 3 cm ilgio gabalėliais, pavilgomos išplaktame su druska kiaušinyje, pamiltuojamos, apibarstomos džiūvėsėliais ir kepamos keptuvėje.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...