
Kepti salierai
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
600 gramų | salierai |
3 valgomieji šaukštai | taukai (kiaulių) (tirpinti) |
2 vienetai | kiaušiniai |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
2.5 valgomojo šaukšto | džiūvėsėliai |
0.3 stiklinės | pienas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Salierai nulupami ir nuplikomi pasūdytu verdančiu vandeniu, atskiestu trupučiu pieno. Vėliau nusunkiami, nusausinami ir supjaustomi 1 cm storio gabalėliais, apibarstomi prieskoniais su miltais, pavoliojami kiaušinių plakinyje, vėliau džiūvėsėliuose ir apkepinami iš abiejų pusių gerai įkaitintuose riebaluose.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lazanija su moliūgais
-
Morkų maltiniai
-
Rudeniškas tortas su faršu ir daržovėmis
-
Balandėliai su soja
-
Lietiniai blyneliai su kopūstėliais
-
Apkepas „La Graikija“
-
Karštieji kukurūzai su cinamonu ir žaliąja citrina
-
Brokolių apkepas
-
Balta mišrainė
-
Lietuviški čenakai
-
Įdaryta cukinija
-
Pupos su čiobreliais
-
Baklažanai su daržovėmis ir kalakutiena
-
Daržovių ir mėsos apkepas
-
Grikiais ir daržovėmis įdarytos paprikos
-
Karštieji kukurūzai su aitriosiomis paprikomis
-
Kepti patisonai
-
Įdarytos kaliaropės
-
Kaliaropės su sviestu
-
Įdaryti pomidorai
Kepti salierai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Salierai,
600 gramų -
Taukai (kiaulių), tirpinti,
3 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Džiūvėsėliai,
2.5 valgomojo šaukšto -
Pienas,
1/3 stiklinės - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Salierai nulupami ir nuplikomi pasūdytu verdančiu vandeniu, atskiestu trupučiu pieno. Vėliau nusunkiami, nusausinami ir supjaustomi 1 cm storio gabalėliais, apibarstomi prieskoniais su miltais, pavoliojami kiaušinių plakinyje, vėliau džiūvėsėliuose ir apkepinami iš abiejų pusių gerai įkaitintuose riebaluose.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...