Iš vakaro užmerktus avinžirnius išverdame, sutriname kartu su česnaku, porais, dedame jogurto be priedų, įtarkuojame citrinos žievelės, įpjaustome petražolės ir įberiame kumino. (jis turi būti nuplikytas karštu vandeniu, kad suminkštėtų). Įberiame 2-3 š. miltų. Formuojame kotletukus ir kepame kokosų svieste. Patiekti į lėkštę kartu su vyšniniais pomidoriukais ir juos aplipinti cukruoto imbiero gabaliukais.
Skanaus.
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Falafeliai
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
250 gramų | avinžirnių |
1 skiltelė | česnakas |
100 gramų | poras (šaldyti) |
2 lapai | petražolės |
3 valgomieji šaukštai | miltai |
2 valgomieji šaukštai | maltas kuminas |
100 gramų | jogurtas ( be priedų) |
1 arbatinis šaukštelis | citrinos žievelė |
4 vienetai | pomidorai |
2 vienetai | imbieras (tarkuotas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Apkepas su vištiena, grybais ir brokoliais
-
Karštieji kukurūzai su prieskoninėmis žolelėmis
-
Kukurūzų maltiniai
-
Lazanija su moliūgais
-
Briuselinių kopūstų apkepas
-
Burokėlių apkepas
-
Cukinijų žiedeliai
-
Veganiškas skanėstas
-
Morkų blyneliai
-
Bulvių ir špinatų apkepas
-
Porų pyragas
-
Lauko čili sriuba
-
Grilyje keptos daržovės
-
Keptos cukinijos
-
Burokėlių kotletai
-
Apkepas „Vienas ir du“
-
Kaliaropės su sviestu
-
Balandėliai pekino kopūsto lapuose
-
Karštieji kukurūzai su sviestu ir česnaku
-
Moliūgų arba cukinijų kotletai
Falafeliai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Avinžirniai,
250 gramų -
Česnakas,
1 skiltelė -
Poras, šaldyti,
100 gramų -
Petražolės,
2 lapai -
Miltai,
3 valgomieji šaukštai -
Maltas kuminas,
2 valgomieji šaukštai -
Jogurtas, be priedų,
100 gramų -
Citrinos žievelė,
1 arbatinis šaukštelis -
Pomidorai,
4 vienetai -
Imbieras, tarkuotas,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iš vakaro užmerktus avinžirnius išverdame, sutriname kartu su česnaku, porais, dedame jogurto be priedų, įtarkuojame citrinos žievelės, įpjaustome petražolės ir įberiame kumino. (jis turi būti nuplikytas karštu vandeniu, kad suminkštėtų). Įberiame 2-3 š. miltų. Formuojame kotletukus ir kepame kokosų svieste. Patiekti į lėkštę kartu su vyšniniais pomidoriukais ir juos aplipinti cukruoto imbiero gabaliukais.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...