Iš vakaro užmerktus avinžirnius išverdame, sutriname kartu su česnaku, porais, dedame jogurto be priedų, įtarkuojame citrinos žievelės, įpjaustome petražolės ir įberiame kumino. (jis turi būti nuplikytas karštu vandeniu, kad suminkštėtų). Įberiame 2-3 š. miltų. Formuojame kotletukus ir kepame kokosų svieste. Patiekti į lėkštę kartu su vyšniniais pomidoriukais ir juos aplipinti cukruoto imbiero gabaliukais.
Skanaus.

Falafeliai
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
250 gramų | avinžirnių |
1 skiltelė | česnakas |
100 gramų | poras (šaldyti) |
2 lapai | petražolės |
3 valgomieji šaukštai | miltai |
2 valgomieji šaukštai | maltas kuminas |
100 gramų | jogurtas ( be priedų) |
1 arbatinis šaukštelis | citrinos žievelė |
4 vienetai | pomidorai |
2 vienetai | imbieras (tarkuotas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Moliūgų ir obuolių apkepas
-
Kopūstų pudingas (Kålpudding)
-
Su sūriu ir pomidorais kepti baklažanai
-
Špinatų apkepas
-
Lietiniai blyneliai su kopūstėliais
-
Kvietinių miltų blynai
-
Lazanija su moliūgais
-
Romšteksas majonezo padaže
-
Brokolių apkepas
-
Karštieji kukurūzai su prieskoninėmis žolelėmis
-
Blynai iš patisonų
-
Keptos cukinijos
-
Apkepas „La Graikija“
-
Krevetėmis įdaryti pomidorai
-
Karštieji kukurūzai su aitriosiomis paprikomis
-
Moliūgo, pomidoro ir gorgoncolos sūrio bruskėtas
-
Įdarytos kaliaropės
-
Varškės ir morkų apkepas
-
Lengvai marinuotos daržovės keptos grilyje
-
Kepti aguročiai su slyvomis
Falafeliai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Avinžirniai,
250 gramų -
Česnakas,
1 skiltelė -
Poras, šaldyti,
100 gramų -
Petražolės,
2 lapai -
Miltai,
3 valgomieji šaukštai -
Maltas kuminas,
2 valgomieji šaukštai -
Jogurtas, be priedų,
100 gramų -
Citrinos žievelė,
1 arbatinis šaukštelis -
Pomidorai,
4 vienetai -
Imbieras, tarkuotas,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iš vakaro užmerktus avinžirnius išverdame, sutriname kartu su česnaku, porais, dedame jogurto be priedų, įtarkuojame citrinos žievelės, įpjaustome petražolės ir įberiame kumino. (jis turi būti nuplikytas karštu vandeniu, kad suminkštėtų). Įberiame 2-3 š. miltų. Formuojame kotletukus ir kepame kokosų svieste. Patiekti į lėkštę kartu su vyšniniais pomidoriukais ir juos aplipinti cukruoto imbiero gabaliukais.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...