Iš vakaro užmerktus avinžirnius išverdame, sutriname kartu su česnaku, porais, dedame jogurto be priedų, įtarkuojame citrinos žievelės, įpjaustome petražolės ir įberiame kumino. (jis turi būti nuplikytas karštu vandeniu, kad suminkštėtų). Įberiame 2-3 š. miltų. Formuojame kotletukus ir kepame kokosų svieste. Patiekti į lėkštę kartu su vyšniniais pomidoriukais ir juos aplipinti cukruoto imbiero gabaliukais.
Skanaus.
Falafeliai
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
| 250 gramų | avinžirnių |
| 1 skiltelė | česnakas |
| 100 gramų | poras (šaldyti) |
| 2 lapai | petražolės |
| 3 valgomieji šaukštai | miltai |
| 2 valgomieji šaukštai | maltas kuminas |
| 100 gramų | jogurtas ( be priedų) |
| 1 arbatinis šaukštelis | citrinos žievelė |
| 4 vienetai | pomidorai |
| 2 vienetai | imbieras (tarkuotas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškinti daržovių suktinukai
-
Traškūs žiediniai kopūstai
-
Olandiškai kepti svogūnai
-
Aštrios krevetės grilyje
-
Grikiais ir daržovėmis įdarytos paprikos
-
Ispaniškas avinžirnių ir špinatų troškinys
-
Džiovintų grybų kotletai
-
Midijos su špinatais
-
Įdaryti porai
-
Cukinijos ir maltos mėsos apkepas
-
Cikorijų apkepas su mėsa
-
Orkaitėje keptos bulvės
-
Kukurūzų maltiniai
-
Balandėliai
-
Bulvių ir špinatų apkepas
-
Bulvių patiekalas
-
Kiaušinienė paprikoje
-
Įdarytos kaliaropės
-
Kepti agurkai
-
Vegetariški balandėliai
Falafeliai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Avinžirniai,
250 gramų -
Česnakas,
1 skiltelė -
Poras, šaldyti,
100 gramų -
Petražolės,
2 lapai -
Miltai,
3 valgomieji šaukštai -
Maltas kuminas,
2 valgomieji šaukštai -
Jogurtas, be priedų,
100 gramų -
Citrinos žievelė,
1 arbatinis šaukštelis -
Pomidorai,
4 vienetai -
Imbieras, tarkuotas,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iš vakaro užmerktus avinžirnius išverdame, sutriname kartu su česnaku, porais, dedame jogurto be priedų, įtarkuojame citrinos žievelės, įpjaustome petražolės ir įberiame kumino. (jis turi būti nuplikytas karštu vandeniu, kad suminkštėtų). Įberiame 2-3 š. miltų. Formuojame kotletukus ir kepame kokosų svieste. Patiekti į lėkštę kartu su vyšniniais pomidoriukais ir juos aplipinti cukruoto imbiero gabaliukais.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
