
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | grietinėlės, 35% |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | česnakas |
šiek tiek | kalendra (grudeliais) |
šiek tiek | parmezano sūris |
150 gramų | soja (faršas, pakelis) |
150 gramų | kuskusas |
1 vienetas | kininis kopūstas |
šiek tiek | sviestas |
šiek tiek | sultinys (vištienos) |
Padažą darykite: į puodą dedame sviesto, beriame miltų, vištienos sultinio, grietinėlės ir viską gerai išplakame. Pabaigoje įmušame 1 kiaušinį, įberiame maltų kalendros grūdelių, pipirų, pjaustytų petražolių. Sumaišome išvirtą sojos faršą, kuskusą, maltą kalendrą, vištienos prieskonius, tarkuotą fermentinį sūrį ir susmulkintas petražoles.
Darykite balandėlius: į kopūsto lapus dedam faršą ir susukam. Balandėlius dedam į apkepo indą, užpilame padažu, apibarstome parmezano sūriu ir į įkaitintą orkaitę (200 laips.) pašauname 15 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kotletukai iš sojos faršo
-
Makaronai su sojos faršu
-
Sojos troškinys su paprika
-
Sojos troškinys su pievagrybiais
-
Sojos kepsneliai
-
Troškinys su soja (mėsa)
-
Sojos faršas su makaronais
-
Sojų apkepas su daržovėmis
-
Sojų salotos
-
Sojų plovas
-
Sojos paštetas
-
Sojos kepsnys su sūriu
-
Sojos troškinys
-
Kaimiški sojos muštinukai
-
Sojų kotletėliai
-
Sojos kubelių daržovių troškinys
-
Sojos kepsniai su lašiša
-
Lietuviški čenakai
-
Balandėliai pekino kopūsto lapuose
-
Mėsos apkepas
Balandėliai su soja

- Paruošimo laikas:
- Petražolės
- Grietinėlė, 35%
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Česnakas,
1 vienetas - Kalendra, grudeliais
- Parmezano sūris
-
Soja, faršas, pakelis,
150 gramų -
Kuskusas,
150 gramų -
Kininis kopūstas,
1 vienetas - Sviestas
- Sultinys, vištienos
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Išvirkite sojų faršą: įpilame vandens, dedame 1 kub. vištienos sultinio, įpilame truputį sojos padažo ir verdame 10 min. Išverdame kuskuso kruopas su gabalėliu sviesto. Trumpai apverdame atskirus kiniško kopūsto lapus. Supjaustome svogūną ir česnaką kubeliais ir apkepiname su sviestu.
Padažą darykite: į puodą dedame sviesto, beriame miltų, vištienos sultinio, grietinėlės ir viską gerai išplakame. Pabaigoje įmušame 1 kiaušinį, įberiame maltų kalendros grūdelių, pipirų, pjaustytų petražolių. Sumaišome išvirtą sojos faršą, kuskusą, maltą kalendrą, vištienos prieskonius, tarkuotą fermentinį sūrį ir susmulkintas petražoles.
Darykite balandėlius: į kopūsto lapus dedam faršą ir susukam. Balandėlius dedam į apkepo indą, užpilame padažu, apibarstome parmezano sūriu ir į įkaitintą orkaitę (200 laips.) pašauname 15 min.