
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | grietinėlės, 35% |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | česnakas |
šiek tiek | kalendra (grudeliais) |
šiek tiek | parmezano sūris |
150 gramų | soja (faršas, pakelis) |
150 gramų | kuskusas |
1 vienetas | kininis kopūstas |
šiek tiek | sviestas |
šiek tiek | sultinys (vištienos) |
Padažą darykite: į puodą dedame sviesto, beriame miltų, vištienos sultinio, grietinėlės ir viską gerai išplakame. Pabaigoje įmušame 1 kiaušinį, įberiame maltų kalendros grūdelių, pipirų, pjaustytų petražolių. Sumaišome išvirtą sojos faršą, kuskusą, maltą kalendrą, vištienos prieskonius, tarkuotą fermentinį sūrį ir susmulkintas petražoles.
Darykite balandėlius: į kopūsto lapus dedam faršą ir susukam. Balandėlius dedam į apkepo indą, užpilame padažu, apibarstome parmezano sūriu ir į įkaitintą orkaitę (200 laips.) pašauname 15 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sojos kepsneliai
-
Sojų plovas
-
Sojos paštetas
-
Troškinys su soja (mėsa)
-
Kaimiški sojos muštinukai
-
Sojos kepsnys su sūriu
-
Makaronai su sojos faršu
-
Sojos troškinys su paprika
-
Sojų salotos
-
Sojos troškinys
-
Sojos kepsniai su lašiša
-
Sojų kotletėliai
-
Sojos troškinys su pievagrybiais
-
Sojų apkepas su daržovėmis
-
Sojos kubelių daržovių troškinys
-
Sojos faršas su makaronais
-
Kotletukai iš sojos faršo
-
Bulvių kotletai su porais
-
Briuselinių kopūstų apkepas
-
Cukinija su varškės įdaru
Balandėliai su soja

- Paruošimo laikas:
- Petražolės
- Grietinėlė, 35%
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Česnakas,
1 vienetas - Kalendra, grudeliais
- Parmezano sūris
-
Soja, faršas, pakelis,
150 gramų -
Kuskusas,
150 gramų -
Kininis kopūstas,
1 vienetas - Sviestas
- Sultinys, vištienos
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Išvirkite sojų faršą: įpilame vandens, dedame 1 kub. vištienos sultinio, įpilame truputį sojos padažo ir verdame 10 min. Išverdame kuskuso kruopas su gabalėliu sviesto. Trumpai apverdame atskirus kiniško kopūsto lapus. Supjaustome svogūną ir česnaką kubeliais ir apkepiname su sviestu.
Padažą darykite: į puodą dedame sviesto, beriame miltų, vištienos sultinio, grietinėlės ir viską gerai išplakame. Pabaigoje įmušame 1 kiaušinį, įberiame maltų kalendros grūdelių, pipirų, pjaustytų petražolių. Sumaišome išvirtą sojos faršą, kuskusą, maltą kalendrą, vištienos prieskonius, tarkuotą fermentinį sūrį ir susmulkintas petražoles.
Darykite balandėlius: į kopūsto lapus dedam faršą ir susukam. Balandėlius dedam į apkepo indą, užpilame padažu, apibarstome parmezano sūriu ir į įkaitintą orkaitę (200 laips.) pašauname 15 min.