
70 gramų | sojų faršas |
3 riekės | batonas |
2 vienetai | svogūnai |
2 vienetai | kiaušiniai |
1 vienetas | morkos |
1 sauja | svogūnų laiškai |
1 sauja | krapai |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sojos kepsniai su lašiša
-
Sojos kepsneliai
-
Sojos kepsnys su sūriu
-
Makaronai su sojos faršu
-
Sojos kubelių daržovių troškinys
-
Sojos faršas su makaronais
-
Sojų salotos
-
Balandėliai su soja
-
Sojos troškinys
-
Sojos troškinys su pievagrybiais
-
Kaimiški sojos muštinukai
-
Sojos paštetas
-
Sojų plovas
-
Troškinys su soja (mėsa)
-
Sojos troškinys su paprika
-
Sojų kotletėliai
-
Sojų apkepas su daržovėmis
-
Makaronų apkepas su mėsa ir sūriu
-
Šventinė višta
-
Bulviniai vėdarai
Kotletukai iš sojos faršo

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Sojų faršas,
70 gramų -
Batonas,
3 riekės -
Svogūnai,
2 vienetai -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnų laiškai,
1 sauja -
Krapai,
1 sauja -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Sojos faršas užpilamas karštu vandeniu. Palaukiama, kol išbrinks. Kitame inde irgi karštu vandeniu apipilti baltą duoną, kad suminkštėtų.
Morka sutarkuojama burokine tarka. Svogūnas supjaustomas smulkiai ir su morkomis apkepamas. Pridėti druskos, pipirų. Keptuvėje palikti pastovėti, kol atvės. Viską suverti ant sojos faršo, įmušti kiaušinius ir sudėti baltą duoną, tik nuspausti vandenį, kurio ji bus prisigėrusi. Įberti svogūnų laiškų ir krapų. Viską gerai išmaišyti. Jeigu masė bus per skysta, galima įberti šaukštą miltų. Suformuoti kotletukus, jų turėtų būti apie 12.
Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie pusvalandį. Jeigu morkos keptuvėje bus tik apkeptos, kotletukus kepti ilgiau. Patiekti su mėgstamu padažu arba net grietine. Skanaus.