
Karštieji kukurūzai su prieskoninėmis žolelėmis
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
340 gramų | konservuoti kukurūzai („Bonduelle“) |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
1 pundelis | prieskoninės žolelės (šviežios (bazilikas, čiobreliai, rozmarinas, kalendra)) |
1 skiltelė | česnakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Išlydytame svieste pakepinkite smulkintą česnaką. Suberkite labai smulkiai sukapotas prieskonines žoleles ir kukurūzus, pakepinkite minutę.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Aštrios krevetės grilyje
-
Džiovintų grybų kotletai
-
Skaniausi kibinai
-
Įdaryti griežčiai
-
Blynai su paprika, pomidorais ir kumpiu
-
Keptos cukinijos
-
Bulvių kotletai su porais
-
Kepti salierai
-
Ispaniškas avinžirnių ir špinatų troškinys
-
Šparaginės pupelės su šonine
-
Cukinijos su varškės įdaru
-
Virtas smidras su kiaušiniais
-
Cukinijų ir bulvių apkepas
-
Šparagai su lašiniais
-
Cukinijų blyneliai
-
Cukinijos ir žuvies blyneliai
-
Įdaryti pomidorai
-
Morkos su pievagrybiais
-
Grikiais ir daržovėmis įdarytos paprikos
-
Įdaryti porai
Karštieji kukurūzai su prieskoninėmis žolelėmis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Konservuoti kukurūzai, „Bonduelle“,
340 gramų -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Prieskoninės žolelės, šviežios (bazilikas, čiobreliai, rozmarinas, kalendra),
1 pundelis -
Česnakas,
1 skiltelė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išlydytame svieste pakepinkite smulkintą česnaką. Suberkite labai smulkiai sukapotas prieskonines žoleles ir kukurūzus, pakepinkite minutę.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...