Aguročiai su grybais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
600 gramų | aguročio |
150 gramų | grybai |
2 vienetai | svogūnai |
2 vienetai | kiaušiniai |
4 valgomieji šaukštai | grietinė |
3 valgomieji šaukštai | sviestas |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Nulupti aguročiai perpjaunami pusiau, išskobus dalį minkštimo su sėklomis apvirinami pasūdytame vandenyje. Išskobtas minkštimas be sėklų sukapojamas, sumaišomas su virtais supjaustytais grybais, petražolėmis ir svieste pakepintais svogūnais. Masė pasūdoma, įberiama pipirų, pakepinama. Aguročiai prikemšami tos masės ir troškinami, įpylus truputį karšto vandens ar sultinio. Troškinti aguročiai sudedami į pašildytą pusdubenį, užpilami tuo pačiu padažu, kuriame buvo troškinti, pagardintu supjaustytais virtais kiaušiniais ir grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Veganiškas skanėstas
- Pomidorų ir cukinijų apkepas
- Griežčių apkepas su mėsa
- Ispaniškas avinžirnių ir špinatų troškinys
- Įdarytas baklažanas
- Kiaušinienė paprikoje
- Vegetariški balandėliai
- Kopūstų blynai
- Troškinti agurkai su įdaru
- Apkeptas žiedinis kopūstas su sūriu
- Špinatų apkepas
- Cukinijų blyneliai
- Cukinijos su varškės įdaru
- Blynai su moliūgais
- Daržovių troškinys
- Duona įdaryti pomidorai
- Lietuviški čenakai
- Cukinijų žiedeliai
- Burokėlių apkepas
- Balandėliai pekino kopūsto lapuose
Aguročiai su grybais
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Agurotis,
600 gramų -
Grybai,
150 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Grietinė,
4 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
3 valgomieji šaukštai - Petražolės
- Juodieji pipirai, malti
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nulupti aguročiai perpjaunami pusiau, išskobus dalį minkštimo su sėklomis apvirinami pasūdytame vandenyje. Išskobtas minkštimas be sėklų sukapojamas, sumaišomas su virtais supjaustytais grybais, petražolėmis ir svieste pakepintais svogūnais. Masė pasūdoma, įberiama pipirų, pakepinama. Aguročiai prikemšami tos masės ir troškinami, įpylus truputį karšto vandens ar sultinio. Troškinti aguročiai sudedami į pašildytą pusdubenį, užpilami tuo pačiu padažu, kuriame buvo troškinti, pagardintu supjaustytais virtais kiaušiniais ir grietine.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...