Veganiškas skanėstas
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas | žiediniai kopūstai |
2 valgomieji šaukštai | balzaminis actas |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Kopūstą susmulkinti žiedynais. Apie 10 minučių pakepti iki 160 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Pagardinti druska ir pipirais.
2.
Patiekti dar šiltus, apšlakščius balzaminiu actu ir užbėrus petražolių.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Skaniausi kibinai
- Duona įdaryti pomidorai
- Morkos su pievagrybiais
- Žiedinių kopūstų apkepas
- Lauko čili sriuba
- Ryžių pudingas
- Kvietinių miltų blynai
- Blynai su paprika, pomidorais ir kumpiu
- Karštieji kukurūzai su aitriosiomis paprikomis
- Įdarytas baklažanas
- Karštieji kukurūzai su šonine ir porais
- Paprikos, įdarytos faršu ir ryžiais
- "Balandėlis"
- Moliūgų blynai
- Aguročiai su grybais
- Varškės apkepas su cukinija ir paprika
- Rusiški lietiniai su morkų ir razinų įdaru
- Auksaspalvės kukūruzų burbuolės
- Žuvies apkepas su ryžiais ir daržovėmis
- Moliūginiai sklindžiai
Veganiškas skanėstas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Žiediniai kopūstai,
1 vienetas -
Balzaminis actas,
2 valgomieji šaukštai - Pipirai
- Petražolės
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kopūstą susmulkinti žiedynais. Apie 10 minučių pakepti iki 160 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Pagardinti druska ir pipirais.
Patiekti dar šiltus, apšlakščius balzaminiu actu ir užbėrus petražolių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...