
Veganiškas skanėstas
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas | žiediniai kopūstai |
2 valgomieji šaukštai | balzaminis actas |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Kopūstą susmulkinti žiedynais. Apie 10 minučių pakepti iki 160 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Pagardinti druska ir pipirais.
2.
Patiekti dar šiltus, apšlakščius balzaminiu actu ir užbėrus petražolių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Cukinijų blyneliai
-
Špinatų apkepas
-
Ant grotelių keptos cukinijos
-
Agurkų ir cukinijos apkepas
-
Sojų apkepas su daržovėmis
-
Įdaryti rauginti agurkai
-
Lengvai marinuotos daržovės keptos grilyje
-
Įdaryta cukinija
-
Moliūgų ir obuolių apkepas
-
Cukinijos ir maltos mėsos apkepas
-
Apkepas su vištiena, grybais ir brokoliais
-
Suflė su žirneliais
-
Faršu įdarytos paprikos
-
Vištienos apkepas su cukinija
-
Vegetariški balandėliai
-
Daržovių kugelis
-
Griežčių apkepas su mėsa
-
Obuolių ir morkų blynai
-
Moliūgo, pomidoro ir gorgoncolos sūrio bruskėtas
-
Balandėliai su soja
Veganiškas skanėstas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Žiediniai kopūstai,
1 vienetas -
Balzaminis actas,
2 valgomieji šaukštai - Pipirai
- Petražolės
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kopūstą susmulkinti žiedynais. Apie 10 minučių pakepti iki 160 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Pagardinti druska ir pipirais.
Patiekti dar šiltus, apšlakščius balzaminiu actu ir užbėrus petražolių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...