
Veganiškas skanėstas
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas | žiediniai kopūstai |
2 valgomieji šaukštai | balzaminis actas |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Kopūstą susmulkinti žiedynais. Apie 10 minučių pakepti iki 160 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Pagardinti druska ir pipirais.
2.
Patiekti dar šiltus, apšlakščius balzaminiu actu ir užbėrus petražolių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Orkaitėje keptos bulvės
-
Apkepas su vištiena, grybais ir brokoliais
-
Virtas smidras su kiaušiniais
-
Apkeptos daržovės
-
Morkos su pievagrybiais
-
Grilyje keptos salotos su mėsa
-
Moliūgų arba cukinijų kotletai
-
Įdarytos cukinijos
-
Arvydo troškinti kopūstai su parūkyta dešra
-
Cukinijos ir žuvies blyneliai
-
"Laukinė" cukinija
-
Suflė su žirneliais
-
Faršo, paprikos ir pomidorų apkepas
-
Kepti rauginti kopūstai
-
Auksaspalvės kukūruzų burbuolės
-
Moliūgai vakarienei
-
Daržovių kugelis
-
Morkų sklindžiai
-
Pomidorų ir cukinijų apkepas
-
Apkepas „La Graikija“
Veganiškas skanėstas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Žiediniai kopūstai,
1 vienetas -
Balzaminis actas,
2 valgomieji šaukštai - Pipirai
- Petražolės
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kopūstą susmulkinti žiedynais. Apie 10 minučių pakepti iki 160 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Pagardinti druska ir pipirais.
Patiekti dar šiltus, apšlakščius balzaminiu actu ir užbėrus petražolių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...