Žiedinius kopūstus verdame apie 25 minutes užvirintame vandenyje.
Po to susmulkiname ir sumaišome su sutrintais česnakais, kiaušiniais, žalumynais, feta sūriu, džiūvėsėliais ir prieskoniais.
Kepame iš šios masės blynelius keptuvėje, kol abi pusės pagels.

Žiedinių kopūstų blyneliai
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
650 gramų | žiediniai kopūstai |
2 skiltelės | česnakas |
1 valgomasis šaukštas | krapai |
1 arbatinis šaukštelis | petražolės |
0.5 arbatinio šaukštelio | čiobreliai |
250 gramų | želės cukrus „multi“ |
0.5 stiklinės | džiūvėsėliai |
2 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | muskatas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Arvydo troškinti kopūstai su parūkyta dešra
-
Lietinių tortas
-
Traškūs žiediniai kopūstai
-
Bulvių apkepas
-
Balandėliai su daržovių įdaru
-
Vištienos ir briuselio kopūstų apkepas
-
Įdaryti svogūnai
-
Kiaušinienė paprikoje
-
Negaluojančios paprikos
-
Troškinti įdaryti agurkai
-
Vištienos apkepas su cukinija
-
Porų pyragas
-
Paprikos su įdaru
-
Bulvių kotletai su porais
-
Blynai su moliūgais
-
Troškinys čenachinėse
-
Daržovių kugelis
-
Įdarytos paprikos kitaip
-
Įdarytas baklažanas
-
Suflė su žirneliais
Žiedinių kopūstų blyneliai
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žiediniai kopūstai,
650 gramų -
Česnakas,
2 skiltelės -
Krapai,
1 valgomasis šaukštas -
Petražolės,
1 arbatinis šaukštelis -
Čiobreliai,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Želės cukrus „Multi“,
250 gramų -
Džiūvėsėliai,
0.5 stiklinės -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Muskatas
- Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žiedinius kopūstus verdame apie 25 minutes užvirintame vandenyje.
Po to susmulkiname ir sumaišome su sutrintais česnakais, kiaušiniais, žalumynais, feta sūriu, džiūvėsėliais ir prieskoniais.
Kepame iš šios masės blynelius keptuvėje, kol abi pusės pagels.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai