Žiedinius kopūstus verdame apie 25 minutes užvirintame vandenyje.
Po to susmulkiname ir sumaišome su sutrintais česnakais, kiaušiniais, žalumynais, feta sūriu, džiūvėsėliais ir prieskoniais.
Kepame iš šios masės blynelius keptuvėje, kol abi pusės pagels.
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Žiedinių kopūstų blyneliai
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
650 gramų | žiediniai kopūstai |
2 skiltelės | česnakas |
1 valgomasis šaukštas | krapai |
1 arbatinis šaukštelis | petražolės |
0.5 arbatinio šaukštelio | čiobreliai |
250 gramų | želės cukrus „multi“ |
0.5 stiklinės | džiūvėsėliai |
2 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | muskatas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šparagai su lašiniais
-
Vištienos apkepas su cukinija
-
Blynai su moliūgais
-
Skrudintos daržovės su grybais
-
Moliūginiai sklindžiai
-
Morkos su pievagrybiais
-
Balandėliai
-
Burokėlių apkepas
-
Apkeptos daržovės
-
Varškės ir moliūgų apkepas
-
Lazanija su moliūgais
-
Paprikos, įdarytos faršu ir ryžiais
-
Kopūstų pyragas su žirniais
-
Kukurūzų apkepas su obuoliais
-
Pomidorų ir cukinijų apkepas
-
Lengvai marinuotos daržovės keptos grilyje
-
Rusiški lietiniai su morkų ir razinų įdaru
-
Balta mišrainė
-
Traškūs žiediniai kopūstai
-
Morkų maltiniai
Žiedinių kopūstų blyneliai
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žiediniai kopūstai,
650 gramų -
Česnakas,
2 skiltelės -
Krapai,
1 valgomasis šaukštas -
Petražolės,
1 arbatinis šaukštelis -
Čiobreliai,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Želės cukrus „Multi“,
250 gramų -
Džiūvėsėliai,
0.5 stiklinės -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Muskatas
- Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žiedinius kopūstus verdame apie 25 minutes užvirintame vandenyje.
Po to susmulkiname ir sumaišome su sutrintais česnakais, kiaušiniais, žalumynais, feta sūriu, džiūvėsėliais ir prieskoniais.
Kepame iš šios masės blynelius keptuvėje, kol abi pusės pagels.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai