Žiedinius kopūstus verdame apie 25 minutes užvirintame vandenyje.
Po to susmulkiname ir sumaišome su sutrintais česnakais, kiaušiniais, žalumynais, feta sūriu, džiūvėsėliais ir prieskoniais.
Kepame iš šios masės blynelius keptuvėje, kol abi pusės pagels.
Žiedinių kopūstų blyneliai
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
| 650 gramų | žiediniai kopūstai |
| 2 skiltelės | česnakas |
| 1 valgomasis šaukštas | krapai |
| 1 arbatinis šaukštelis | petražolės |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | čiobreliai |
| 250 gramų | želės cukrus „multi“ |
| 0.5 stiklinės | džiūvėsėliai |
| 2 vienetai | kiaušiniai |
| šiek tiek | muskatas |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Morkos su pievagrybiais
-
Daržovės su mėsa ir sūriu
-
Svogūnų pyragas
-
Rudeninis laivelis
-
Įdarytos paprikos kitaip
-
Įdaryti griežčiai
-
Įdarytas moliūgas
-
Keptos bulvės su sūriu
-
Virtas smidras su kiaušiniais
-
Ryžių pudingas
-
Aštrios krevetės grilyje
-
Slovakiški baklažanai
-
Vištienos apkepas su cukinija
-
Žuvies ir daržovių apkepas
-
Vegetariški balandėliai
-
Briuselinių kopūstų apkepas
-
Įdarytos paprikos
-
Moliūgų ir ryžių apkepas
-
Apkepas „La Graikija“
-
Kopūstų blynai
Žiedinių kopūstų blyneliai
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žiediniai kopūstai,
650 gramų -
Česnakas,
2 skiltelės -
Krapai,
1 valgomasis šaukštas -
Petražolės,
1 arbatinis šaukštelis -
Čiobreliai,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Želės cukrus „Multi“,
250 gramų -
Džiūvėsėliai,
0.5 stiklinės -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Muskatas
- Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žiedinius kopūstus verdame apie 25 minutes užvirintame vandenyje.
Po to susmulkiname ir sumaišome su sutrintais česnakais, kiaušiniais, žalumynais, feta sūriu, džiūvėsėliais ir prieskoniais.
Kepame iš šios masės blynelius keptuvėje, kol abi pusės pagels.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...

Komentarai