Svogūnus nulupame, susmulkiname ir kelias minutes pakepiname šaukšte aliejaus.
Moliūgus nulupame, išpjaustome sėklas ir stambiai sutarkuojame. Gerai išsukame su atvėsintais ryžiais, sojų padažu, kiaušiniais ir kepintais svogūnais. Viską sukrečiame į aliejumi išteptą kepimo indą.
Miltus pakepiname svieste, supilame pieną, grietinę, pagardiname prieskoniais ir supilame ant moliūgų tyrės.
Viršų apibarstome tarkuotu parmezanu. Kepame 200 laipsnių temperatūroje, apie 40 min.
Skanaus!
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Moliūgų ir ryžių apkepas
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | moliūgai |
2 vienetai | svogūnai |
2 vienetai | kiaušiniai |
200 gramų | parmezano sūris (tarkuotas) |
1 valgomasis šaukštas | sojos padažas |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
0.5 stiklinės | pienas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
šiek tiek | žalumynų (sukapoti) |
1 stiklinė | ryžiai (virti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdaryti makaronai
-
Ryžių apkepas
-
Makaronai su česnakiniu padažu
-
Kiaulienos troškinys su ryžiais
-
Naminių makaronų suktinukai su mėsa
-
Ideali vakarienė (spageti su daržovėmis)
-
Garfildo lazanija
-
Tagliatelle su krevetėmis
-
Pievagrybiai su ryžiais grietinės padaže
-
Įdaryti caneloni
-
Makaronų apkepas su pievagrybiais
-
Nuostabioji paelija
-
Silkės apkepas su ryžiais
-
Spagečiai su jautienos ir kiaulienos faršo padažu
-
Plovas su baklažanais
-
Rudeniško aromato pilnagrūdžiai penne makaronai
-
Arvydo kepinti ryžiai su kardamonu
-
Lazanija su vištiena
-
Ryžių ir kiaulienos apkepas su grybais
-
Makaronai su grietinėlės ir mėsos padažu
Moliūgų ir ryžių apkepas
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Moliūgai,
1 kilogramas -
Svogūnai,
2 vienetai -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Parmezano sūris, tarkuotas,
200 gramų -
Sojos padažas,
1 valgomasis šaukštas -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Pienas,
0.5 stiklinės - Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Žalumynai, sukapoti
-
Ryžiai, virti,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūnus nulupame, susmulkiname ir kelias minutes pakepiname šaukšte aliejaus.
Moliūgus nulupame, išpjaustome sėklas ir stambiai sutarkuojame. Gerai išsukame su atvėsintais ryžiais, sojų padažu, kiaušiniais ir kepintais svogūnais. Viską sukrečiame į aliejumi išteptą kepimo indą.
Miltus pakepiname svieste, supilame pieną, grietinę, pagardiname prieskoniais ir supilame ant moliūgų tyrės.
Viršų apibarstome tarkuotu parmezanu. Kepame 200 laipsnių temperatūroje, apie 40 min.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (6)
-
Agnė
2019-05-07 12:02
Man irgi labai patinka. Karts nuo karto iškeptų.
-
Viktorija
2016-08-24 14:56
Visiskai nevykes apkepas.. kose ryziu,moliugo ir svogunu...
-
Jelena
2012-12-10 14:46
Labai skanu :) Gal nuo moliūgo priklauso, nes man gavosi minkštas, purus apkepas.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...