Įdaryti makaronai "Cannelloni"
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek aliejaus
šiek tiek druska (padažui)
šiek tiek juodieji pipirai (padažui)
50 gramų sviestas (padažui)
3 valgomieji šaukštai miltai (padažui)
1 litras pienas (padažui)
šiek tiek druska (padažui)
200 gramų svogūnai
3 skiltelės česnakas
150 gramų sūris (fermentinis)
250 gramų makaronai (cannelloni)
500 gramų kiaulienos faršas
500 gramų pomidorai
šiek tiek juodieji pipirai (padažui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Sukapojame svogūnus ir česnakus.
Nulupame nuo pomidorų odeles ir supjaustome kubeliais.
Įkaitiname keptuvėje aliejaus ir pirmiausiai pakepiname svogūnus ir česnakus. Po to sudedame faršą, pomidorus, prieskonius ir kepiname dar iki 15 min.
Ištirpiname sviestą, įmaišome miltus ir supilame pieną. Įmaišome druską ir pipirus. Verdame maišant tol, kol pradeda tirštėti.
Į makaronų vamzdelius pridedame faršo. Sudedame makaronus į kepimo indą ir supilame padažą. Kepame 30 minučių 180 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje. Po to apibarstome sūriu ir kepame dar 10-15 minučių.

Populiariausi receptai šią savaitę

Įdaryti makaronai "Cannelloni"

Komentarai: 10
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Sukapojame svogūnus ir česnakus.
Nulupame nuo pomidorų odeles ir supjaustome kubeliais.
Įkaitiname keptuvėje aliejaus ir pirmiausiai pakepiname svogūnus ir česnakus. Po to sudedame faršą, pomidorus, prieskonius ir kepiname dar iki 15 min.
Ištirpiname sviestą, įmaišome miltus ir supilame pieną. Įmaišome druską ir pipirus. Verdame maišant tol, kol pradeda tirštėti.
Į makaronų vamzdelius pridedame faršo. Sudedame makaronus į kepimo indą ir supilame padažą. Kepame 30 minučių 180 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje. Po to apibarstome sūriu ir kepame dar 10-15 minučių.

Reklama:

Komentarai (10)


  • Tatjana 2016-11-20 12:32

    Geras receptas labai skanu.


  • Dziaugiuos, kad nepadegiau virtuves. 2015-02-21 19:28

    Makaronus reikia naudoti nevirtus, kepta farsa grusti i nevirta makarona. PATARIMAS: kimsti makaronus kuo greiciau, nes jie pastoveja pradeda trukineti. tad reikia but ppasiruosus padaza.
    skonis nera labai ypatingas, bet valgomi.


  • Rasa 2015-01-05 20:48

    As tai visada pirmiausiai kelioms sekundems imerkiu makaronus i verdanti vandeni.mesos nekepinu.i ta farsa pritarkuoju surio dar sumaisau as manau kiek vieno yra kitoks skonis negali visiems sutapt viskas :-)


  • dzeimis oliveris 2014-11-02 13:39

    nesamone totali!!!!!!!!! kas deda kepinta farsa i canelioni? koks cia padazas su miltais ir pienu? beshamelis? be rysio krc


  • vida 2014-10-01 13:01

    tai farsas dedamas i vamzdelius kepintas ?


  • inga 2012-10-15 14:16

    aciu llabai ;))


  • to Inga 2012-10-03 08:22

    Aš neverdu. Juk užsipila padažas ir jie išverda kepant ;)


  • inga 2012-10-01 19:08

    sveiki, o makaronus reikia naudoti virtus?;)


  • mmm.. 2012-09-27 16:42

    tiesog nuostabus receptas! visiems siulyciau isbandyti,kam patinka italu virtuve


Daugiau receptų