šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | druska (padažui) |
šiek tiek | juodieji pipirai (padažui) |
50 gramų | sviestas (padažui) |
3 valgomieji šaukštai | miltai (padažui) |
1 litras | pienas (padažui) |
šiek tiek | druska (padažui) |
200 gramų | svogūnai |
3 skiltelės | česnakas |
150 gramų | sūris (fermentinis) |
250 gramų | makaronai (cannelloni) |
500 gramų | kiaulienos faršas |
500 gramų | pomidorai |
šiek tiek | juodieji pipirai (padažui) |
Nulupame nuo pomidorų odeles ir supjaustome kubeliais.
Įkaitiname keptuvėje aliejaus ir pirmiausiai pakepiname svogūnus ir česnakus. Po to sudedame faršą, pomidorus, prieskonius ir kepiname dar iki 15 min.
Ištirpiname sviestą, įmaišome miltus ir supilame pieną. Įmaišome druską ir pipirus. Verdame maišant tol, kol pradeda tirštėti.
Į makaronų vamzdelius pridedame faršo. Sudedame makaronus į kepimo indą ir supilame padažą. Kepame 30 minučių 180 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje. Po to apibarstome sūriu ir kepame dar 10-15 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Arvydo kepinti ryžiai su kardamonu
- Plovas su brokoliais
- Spageti su krevetėmis
- Spageti su pievagrybiais ir daržovėmis
- Saidos filė su ryžiais
- Faršu kimšti makaronai
- Ryžių makaronai su vištiena ir daržovėmis
- Sotūs pietūs
- Makaronai su migdolais, sūriu ir žolelėmis
- Ryžiai kiniškai su kukurūzais ir kalendromis
- Porai su ryžiais
- Graikiški spagečiai su malta mėsa
- Kepti ryžiai
- Tagliatelle su krevetėmis
- Silkės apkepas su ryžiais
- Pikantiški ryžiai su apelsinais
- Naminiai "Pappardelle" makaronai su grybais kumpiu, raudonąją cikorija, špinatais ir grietinėle
- Makaronai su vištiena kario padaže
- Ukrainietiškas ryžių apkepas
- Nuostabioji paelija
Įdaryti makaronai "Cannelloni"
- Paruošimo laikas:
- Aliejus
- Druska, padažui
- Juodieji pipirai, padažui
-
Sviestas, padažui,
50 gramų -
Miltai, padažui,
3 valgomieji šaukštai -
Pienas, padažui,
1 litras - Druska, padažui
-
Svogūnai,
200 gramų -
Česnakas,
3 skiltelės -
Sūris, fermentinis,
150 gramų -
Makaronai, cannelloni,
250 gramų -
Kiaulienos faršas,
500 gramų -
Pomidorai,
500 gramų - Juodieji pipirai, padažui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Sukapojame svogūnus ir česnakus.
Nulupame nuo pomidorų odeles ir supjaustome kubeliais.
Įkaitiname keptuvėje aliejaus ir pirmiausiai pakepiname svogūnus ir česnakus. Po to sudedame faršą, pomidorus, prieskonius ir kepiname dar iki 15 min.
Ištirpiname sviestą, įmaišome miltus ir supilame pieną. Įmaišome druską ir pipirus. Verdame maišant tol, kol pradeda tirštėti.
Į makaronų vamzdelius pridedame faršo. Sudedame makaronus į kepimo indą ir supilame padažą. Kepame 30 minučių 180 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje. Po to apibarstome sūriu ir kepame dar 10-15 minučių.
Komentarai (10)
-
Tatjana
2016-11-20 12:32
Geras receptas labai skanu.
-
Dziaugiuos, kad nepadegiau virtuves.
2015-02-21 19:28
Makaronus reikia naudoti nevirtus, kepta farsa grusti i nevirta makarona. PATARIMAS: kimsti makaronus kuo greiciau, nes jie pastoveja pradeda trukineti. tad reikia but ppasiruosus padaza.
skonis nera labai ypatingas, bet valgomi.
-
Rasa
2015-01-05 20:48
As tai visada pirmiausiai kelioms sekundems imerkiu makaronus i verdanti vandeni.mesos nekepinu.i ta farsa pritarkuoju surio dar sumaisau as manau kiek vieno yra kitoks skonis negali visiems sutapt viskas :-)
-
dzeimis oliveris
2014-11-02 13:39
nesamone totali!!!!!!!!! kas deda kepinta farsa i canelioni? koks cia padazas su miltais ir pienu? beshamelis? be rysio krc
-
vida
2014-10-01 13:01
tai farsas dedamas i vamzdelius kepintas ?
-
inga
2012-10-15 14:16
aciu llabai ;))
-
to Inga
2012-10-03 08:22
Aš neverdu. Juk užsipila padažas ir jie išverda kepant ;)
-
inga
2012-10-01 19:08
sveiki, o makaronus reikia naudoti virtus?;)
-
mmm..
2012-09-27 16:42
tiesog nuostabus receptas! visiems siulyciau isbandyti,kam patinka italu virtuve