Makaronų saulytė
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
200 gramų | spageti |
200 gramų | vištienos filė |
50 gramų | sūris |
4 vienetai | ridikėliai |
1 valgomasis šaukštas | saldžiojo aitriųjų pipirų padažo |
1 žiupsnelis | aitriosios paprikos miltelių |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | krapai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Vištieną supjaustykite kubeliais.
2.
Makaronus ir vištieną meskite į verdantį vandenį, ir virkite apie 15 - 20 minučių.
3.
Nukoškite. Berkite prieskonius, krapus ir saldųjį čili (sweet chili) padažą.
4.
Į lėkštes dėkite makaronus ir vištieną. Aplink sudėkite supjaustytus ridikėlius.
5.
Viršų berkite tarkuotu sūriu. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Sojos faršas su makaronais
- Makaronai su vištiena kario padaže
- Makaronai Ta gliatelle su aitriosiomis paprikomis ir česnakais
- Rudeniško aromato pilnagrūdžiai penne makaronai
- Risotto
- Įdaryti caneloni
- Makaronų apkepas su sūriu
- Kukulaičiai su sultinyje virtais makaronais
- Ryžių apkepas
- Spageti su lašiša ir krevetėmis
- Plovas
- Arvydo kepinti ryžiai su kardamonu
- Makaronų apkepas
- Spaghetti
- Jolantos sočioji mišrainė
- Makaronai su sojos faršu
- Makaronų apkepas su pievagrybiais
- Grikių kruopų pyragėliai su grybais
- Jautiena kiniškai
- Tagliatelle su grybų padažu
Makaronų saulytė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Spageti,
200 gramų -
Vištienos filė,
200 gramų -
Sūris,
50 gramų -
Ridikėliai,
4 vienetai -
Saldusis aitriųjų pipirų padažas,
1 valgomasis šaukštas -
Aitriosios paprikos milteliai,
1 žiupsnelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Krapai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištieną supjaustykite kubeliais.
Makaronus ir vištieną meskite į verdantį vandenį, ir virkite apie 15 - 20 minučių.
Nukoškite. Berkite prieskonius, krapus ir saldųjį čili (sweet chili) padažą.
Į lėkštes dėkite makaronus ir vištieną. Aplink sudėkite supjaustytus ridikėlius.
Viršų berkite tarkuotu sūriu. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...