Makaronai su sardelėmis
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 600 gramų | makaronai vamzdeliai |
| 8 vienetai | sardelių (apytikriai) |
| 150 gramų | fermentinio sūrio (tarkuoto) |
| 2 vienetai | svogūnai |
| 4 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
| 50 mililitrų | pienas |
| 10 mililitrų | aliejaus |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | maltų juodųjų pipirų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Supjaustome sardeles į nedidelius kvadratėlius. Supjaustome svogūną kubeliais.
2.
Keptuvėje įkaitiname aliejų, dedame svogūnus, pakepame, kol suminkštėja. Tada dedame sardeles ir kepame, kol gražiai apskrus.
3.
Išverdame makaronus. Nupilame vandenį, bet paliekame truputį vandens ant dugno, kad makaronai būtų drėgnesni ir ne tokie sausi.
4.
Į išvirusius makaronus sudedame dešreles ir svogūnus. Sudedame pomidorų padažą, sūrį, supilame pieną, beriame prieskonius. Gerai išmaišome ir einame skanauti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lazanija su lašiša
-
Kepti ryžiai
-
Makaronų ir sūrio apkepas
-
Ryžių apkepas su grybais
-
Spageti su lašiša ir krevetėmis
-
Studentiški "Mildės" makaronai
-
Įdaryti caneloni
-
Pomidorų ir makaronų apkepas
-
Plovas su baklažanais
-
Makaronai su moliūgu
-
Lazanija su jautiena
-
Kiaulienos troškinys su ryžiais
-
Itališkų makaronų apkepas, Lazanija
-
Ryžių košė su vaisiais
-
Sojos faršas su makaronais
-
Makaronų apkepas su pievagrybiais
-
Penne makaronai su mėsos padažu
-
Makaronų apkepas su obuoliais
-
Vaikiški pietūs
-
Makaronų apkepas (pigus ir skanus)
Makaronai su sardelėmis
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Makaronai vamzdeliai,
600 gramų -
Sardelės, apytikriai,
8 vienetai -
Fermentinis sūris, tarkuoto,
150 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Pomidorų padažas,
4 valgomieji šaukštai -
Pienas,
50 mililitrų -
Aliejus,
10 mililitrų - Druska
- Malti juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Andrėja
Gaminimo eiga:
Supjaustome sardeles į nedidelius kvadratėlius. Supjaustome svogūną kubeliais.
Keptuvėje įkaitiname aliejų, dedame svogūnus, pakepame, kol suminkštėja. Tada dedame sardeles ir kepame, kol gražiai apskrus.
Išverdame makaronus. Nupilame vandenį, bet paliekame truputį vandens ant dugno, kad makaronai būtų drėgnesni ir ne tokie sausi.
Į išvirusius makaronus sudedame dešreles ir svogūnus. Sudedame pomidorų padažą, sūrį, supilame pieną, beriame prieskonius. Gerai išmaišome ir einame skanauti.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...

Komentarai