
Ryžių apkepas
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 arbatinis šaukštelis | cukrus |
šiek tiek | druska |
2 stiklinės | ryžiai |
1 vienetas | cukinija (vidutinio dydžio) |
1 vienetas | svogūnai (nedidelis) |
4 vienetai | kiaušiniai |
2 valgomieji šaukštai | krakmolas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Ryžius išvirkite. Cukiniją nulupkite, išimkite minkštimą su sėklomis ir sutarkuokite smulkia tarka. Į tarkius suberkite virtus ryžius, įtarkuokite svogūną, įmuškite kiaušinius ir viską gerai išmaišykite. Į gautą masę suberkite druską, cukrų, krakmolą ir vėl gerai viską išmaišykite. Gautą apkepo masę supilkite į karščiui atsparų indą ir pašaukite į gerai įkaitintą orkaitę (apie 180 °C) 45 minutėms. Valgyti tinka su obuoliene, grietine, uogiene.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Spagečiai su jautienos ir kiaulienos faršo padažu
-
Plovas su baklažanais
-
Mėsos kukuliai pomidorų padaže
-
Saidos filė su ryžiais
-
Kiaulienos troškinys su ryžiais
-
Pomidorų ir makaronų apkepas
-
Lazanija su vištiena
-
Graikiški spagečiai su malta mėsa
-
Spageti su pievagrybiais ir daržovėmis
-
Ryžių ir veršienos blyneliai
-
Sūrio ir makaronų apkepas
-
Ryžių kepsneliai
-
Makaronų apkepas
-
Kukulaičiai su sultinyje virtais makaronais
-
Makaronų apkepas su obuoliais
-
Spagečiai pomidoro
-
Vištienos ir ryžių troškinys
-
Jautiena kiniškai
-
Makaronų apkepas su kalakutiena
-
Spageti su kukuliais
Ryžių apkepas
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Cukrus,
1 arbatinis šaukštelis - Druska
-
Ryžiai,
2 stiklinės -
Cukinija, vidutinio dydžio,
1 vienetas -
Svogūnai, nedidelis,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Krakmolas,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ryžius išvirkite. Cukiniją nulupkite, išimkite minkštimą su sėklomis ir sutarkuokite smulkia tarka. Į tarkius suberkite virtus ryžius, įtarkuokite svogūną, įmuškite kiaušinius ir viską gerai išmaišykite. Į gautą masę suberkite druską, cukrų, krakmolą ir vėl gerai viską išmaišykite. Gautą apkepo masę supilkite į karščiui atsparų indą ir pašaukite į gerai įkaitintą orkaitę (apie 180 °C) 45 minutėms. Valgyti tinka su obuoliene, grietine, uogiene.
Reklama:
Komentarai (8)
-
Vardas
2013-10-06 23:57
Man patiko receptas :)
-
Jolanta
2012-10-14 20:15
Ar galima krakmola pakeisti miltais?
-
audre
2011-10-20 21:02
nebuvo nuostabu, manyciui reiktu kokiu ingrediantu dadeti. :-)
-
mi
2011-03-23 14:28
neblogai papietavom :super:
-
(anonimas)
2010-10-14 19:48
:super: labai patiko. Bandisių padaryti pas dikra ANGLIJOI
-
linute
2010-09-01 16:55
o krakmolas būtinas?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...