400 gramų | vištienos filė |
250 gramų | pievagrybiai (pjaustyti) |
200 gramų | ryžiai |
1 vienetas | paprika |
4 valgomieji šaukštai | sojos padažas |
3 valgomieji šaukštai | raudonas vynas |
2 valgomieji šaukštai | svogūnai (laiškai) |
šiek tiek | druska |
Riebalų reikia tik tiek, kad nesviltų mėsa.
Į keptuvę sudėti vištieną, ryžius, grybus, supilti sojos padažą ir vyną. Viską išmaišyti ir uždengus dangčiu troškinti apie 5 minutes.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Greiti spagečiai su dešrelėmis
- Citrininiai ryžiai
- Ryžių blynai
- Plovas su brokoliais
- Studentiški "Mildės" makaronai
- Uzbekiškas plovas
- Makaronai su vištiena
- Rizotas su baravykais
- Graikiški spagečiai su malta mėsa
- Ryžių ir veršienos blyneliai
- Naminių makaronų suktinukai su mėsa
- Ryžių košė su vaisiais
- Spageti Carbonara
- Sūrio ir makaronų apkepas
- Raudonieji ryžiai su vištiena ir daržovėmis
- Ryžių apkepas
- Itališki vamzdeliai su mėsa
- Tagliatelle su grybų padažu
- Olandiškas ryžių apkepas
- Spageti su kukuliais
Vištienos ir ryžių troškinys
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Vištienos filė,
400 gramų -
Pievagrybiai, pjaustyti,
250 gramų -
Ryžiai,
200 gramų -
Paprika,
1 vienetas -
Sojos padažas,
4 valgomieji šaukštai -
Raudonas vynas,
3 valgomieji šaukštai -
Svogūnai, laiškai,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Vištienos filė supjaustyti kubeliais ir pakepinti svieste ar aliejuje 10 minučių.
Riebalų reikia tik tiek, kad nesviltų mėsa.Ryžius virti pasūdytame vandenyje apie 20 minučių. Po to perlieti šaltu vandeniu ir nusausinti.
Papriką supjaustyti juostelėmis ir kartu su sukapotais svogūnų laiškais pakepinti keptuvėje iki 3 minučių.
Į keptuvę sudėti vištieną, ryžius, grybus, supilti sojos padažą ir vyną. Viską išmaišyti ir uždengus dangčiu troškinti apie 5 minutes.
Komentarai (5)
-
Mona
2012-12-07 19:42
Mano vyrui labai patiko, taciau man nepadare ispudzio. Antrakart negaminciau.
-
Erika
2012-09-13 15:55
Pagaminom :) kadangi pati nelabai mėgstu vištiena bet vyrui ir kitiem šeimos nariams labai patiko :) tik aš vištiena kepdama dejau prieskoniu kadangi visad dedu prieskonius ne pagal paskirti tai naudojau Maltos mėsos prieskonius santa Maria kvapą pagerino begalo ir skonis visiems patiko . ir dar kadangi abejojau ar per trumpa laiką kartu su viskuo issitroskins pievagrybiai juos ir pakepinau. Tikrai kadangi visi buvo patenkinti manau puikus receptukas beto lengvas ir nėra brangus :)