Pikantiški ryžiai su apelsinais
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
| 1.5 stiklinės | ryžiai |
| 1 valgomasis šaukštas | sviestas |
| 3 arbatiniai šaukšteliai | svogūnai (smulkinti) |
| 3 arbatiniai šaukšteliai | salierai (smulkinti) |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | cukrus |
| 1 stiklinė | apelsinų sulčių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Ryžiai pusiau išverdami su 3 stiklinėmis vandens. Svogūnai ir salierai pakepinami svieste. Kai svogūnai pasidaro gelsvai auksinės spalvos, sukrečiami ryžiai, įberiama druskos, cukraus, įpilama apelsinų sulčių. Verdama ant mažos ugnies 10 min. Išvirę ryžiai apibarstomi tarkuota citrinos žievele ir paduodami kaip priedas prie žvėrienos arba kiaulienos.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Jūreiviški makaronai
-
Au gratin tagliatelle makaronai
-
Naminių makaronų suktinukai su mėsa
-
Ryžių ir kiaulienos apkepas su grybais
-
Itališki vamzdeliai su mėsa
-
Ryžių pyragas su silke
-
Makaronai su daržovėmis
-
Žuvies apkepas su ryžiais ir daržovėmis
-
Spagečiai su jautienos ir kiaulienos faršo padažu
-
Tagliatelle su krevetėmis
-
Sūrio ir makaronų apkepas
-
Graikiški spagečiai su malta mėsa
-
Pomidorų ir makaronų apkepas
-
Ryžių apkepas su grybais
-
Spagečiai pomidoro
-
Įdaryti makaronų vamzdeliai su pievagrybiais
-
Makaronai su sojos faršu
-
Makaronai su sardelėmis
-
Makaronai su tunu ir baklažanais
-
Makaronų saulytė
Pikantiški ryžiai su apelsinais
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Ryžiai,
1.5 stiklinės -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Svogūnai, smulkinti,
3 arbatiniai šaukšteliai -
Salierai, smulkinti,
3 arbatiniai šaukšteliai - Druska
- Cukrus
-
Apelsinų sultys,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ryžiai pusiau išverdami su 3 stiklinėmis vandens. Svogūnai ir salierai pakepinami svieste. Kai svogūnai pasidaro gelsvai auksinės spalvos, sukrečiami ryžiai, įberiama druskos, cukraus, įpilama apelsinų sulčių. Verdama ant mažos ugnies 10 min. Išvirę ryžiai apibarstomi tarkuota citrinos žievele ir paduodami kaip priedas prie žvėrienos arba kiaulienos.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
