
Pikantiški ryžiai su apelsinais
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1.5 stiklinės | ryžiai |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
3 arbatiniai šaukšteliai | svogūnai (smulkinti) |
3 arbatiniai šaukšteliai | salierai (smulkinti) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | cukrus |
1 stiklinė | apelsinų sulčių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Ryžiai pusiau išverdami su 3 stiklinėmis vandens. Svogūnai ir salierai pakepinami svieste. Kai svogūnai pasidaro gelsvai auksinės spalvos, sukrečiami ryžiai, įberiama druskos, cukraus, įpilama apelsinų sulčių. Verdama ant mažos ugnies 10 min. Išvirę ryžiai apibarstomi tarkuota citrinos žievele ir paduodami kaip priedas prie žvėrienos arba kiaulienos.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Makaronai su vištiena
-
Rudeniško aromato pilnagrūdžiai penne makaronai
-
Studentiški "Mildės" makaronai
-
Silkės apkepas su ryžiais
-
Lazanija su sūriu ir kiauliena
-
Ryžių apkepas
-
Lazanija su lašiša
-
Kepti ryžiai
-
Makaronų apkepas su pievagrybiais
-
Spageti su kukuliais
-
Pasta Marino
-
Įdaryti makaronai
-
Makaronų ir obuolių apkepas
-
Įdaryti makaronai
-
Vištienos troškinys
-
Plovas su baklažanais
-
Rizotas su baravykais
-
Ryžių pyragas su silke
-
Ideali vakarienė (spageti su daržovėmis)
-
Makaronų saulytė
Pikantiški ryžiai su apelsinais
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Ryžiai,
1.5 stiklinės -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Svogūnai, smulkinti,
3 arbatiniai šaukšteliai -
Salierai, smulkinti,
3 arbatiniai šaukšteliai - Druska
- Cukrus
-
Apelsinų sultys,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ryžiai pusiau išverdami su 3 stiklinėmis vandens. Svogūnai ir salierai pakepinami svieste. Kai svogūnai pasidaro gelsvai auksinės spalvos, sukrečiami ryžiai, įberiama druskos, cukraus, įpilama apelsinų sulčių. Verdama ant mažos ugnies 10 min. Išvirę ryžiai apibarstomi tarkuota citrinos žievele ir paduodami kaip priedas prie žvėrienos arba kiaulienos.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...