
Virtinukai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
Tešlai: | ||
500 gramų | kvietiniai miltai (iš Ilzenbergo dvaro ūkio) | |
1 stiklinė | vanduo | |
1 vienetas | kiaušiniai (iš Ilzenbergo dvaro ūkio) | |
1 žiupsnelis | druska | |
Padažui: | ||
100 gramų | lašinukai | |
1 vienetas | svogūnai | |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Iš kiaušinių, vandens ir miltų išminkome tešlą, kuri turi būti kietesnė. Tada formuojame virtinukus- švilpukus. Juos verdame 8-10 min. pasūdytame vandenyje.
2.
Padažui pakepiname spirgučius, smulkiai pjaustytą svogūną. Kai viskas baigia kepti, sudedame grietinę. Padažą gerai išmaišome.
3.
Kai virtinukai išverda nupilame visą vandenį, o karštus virtinukus užpilame padažu. Patiekalas paruoštas. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Makaronų apkepas su pievagrybiais
-
Makaronai su šonine
-
Spagetti makaronai su mėsos padažu
-
Moliūgų ir ryžių apkepas
-
Netikra lazanija
-
Spageti su krevetėmis
-
Ryžių apkepas
-
Ryžių rizotas
-
Makaronai su vištiena kario padaže
-
Saidos filė su ryžiais
-
Ryžių kepsneliai
-
Olandiškas ryžių apkepas
-
Spagečiai su jautienos ir kiaulienos faršo padažu
-
Faršu kimšti makaronai
-
Makaronai su faršu
-
Studentiški "Mildės" makaronai
-
Kiaulienos troškinys su ryžiais
-
Makaronai su faršu
-
Ryžiai kiniškai su kukurūzais ir kalendromis
-
Spageti Carbonara
Virtinukai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kvietiniai miltai, iš Ilzenbergo dvaro ūkio,
500 gramų -
Vanduo,
1 stiklinė -
Kiaušiniai, iš Ilzenbergo dvaro ūkio,
1 vienetas -
Druska,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Lašinukai ,
100 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iš kiaušinių, vandens ir miltų išminkome tešlą, kuri turi būti kietesnė. Tada formuojame virtinukus- švilpukus. Juos verdame 8-10 min. pasūdytame vandenyje.
Padažui pakepiname spirgučius, smulkiai pjaustytą svogūną. Kai viskas baigia kepti, sudedame grietinę. Padažą gerai išmaišome.
Kai virtinukai išverda nupilame visą vandenį, o karštus virtinukus užpilame padažu. Patiekalas paruoštas. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...