
300 gramų | pievagrybiai |
100 gramų | ryžiai |
šiek tiek | bulvių |
Grietinės, 2 šaukštai
Česnako, 1 vienetas
Sojos padažo
Raudonųjų pipirų prieskonių
Pievagrybius sumesti į keptuvę, užpilti aliejaus, raudonujų pipirų ir pradėti kepti. Tuo metu supjaustyti pusę česnako, sumaišyti su sojos padažu nedideliame dubenėlyje.
Pievagrybiams bekepant, įdėti kelis gerus šaukštus grietinės, supilti sojos ir česnakų mišinį ir gerai viską išmaišyti.
Išvirtus ryžius sudėti į keptuvę jau prieš baigiant kepti, o baigus kepti, įdėti į dubenį ar lėkštę ir patiekti su virtomis bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ryžių blynai
-
Kiaulienos troškinys su ryžiais
-
Paprastoji lazanija
-
Makaronų apkepas su pievagrybiais
-
Porai su ryžiais
-
Žuvies apkepas su ryžiais ir daržovėmis
-
Ryžių pyragas su silke
-
Makaronai su moliūgu
-
Spagečiai „bolognese“ su daržovėmis
-
Grikių kruopų pyragėliai su grybais
-
Pasta su grill baklažanais
-
Makaronai su grietinėlės ir mėsos padažu
-
Makaronų apkepas
-
Jūreiviški makaronai
-
Jūreiviški makaronai
-
Makaronai su tunu ir baklažanais
-
Įdaryti makaronai
-
Ryžių rizotas
-
Įdaryti makaronai
-
Tagliatelle su krevetėmis
Pievagrybiai su ryžiais grietinės padaže

- Paruošimo laikas:
-
Pievagrybiai,
300 gramų -
Ryžiai,
100 gramų - Bulvės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Padažui reikės:
Grietinės, 2 šaukštai
Česnako, 1 vienetas
Sojos padažo
Raudonųjų pipirų prieskonių
Pievagrybius sumesti į keptuvę, užpilti aliejaus, raudonujų pipirų ir pradėti kepti. Tuo metu supjaustyti pusę česnako, sumaišyti su sojos padažu nedideliame dubenėlyje.
Pievagrybiams bekepant, įdėti kelis gerus šaukštus grietinės, supilti sojos ir česnakų mišinį ir gerai viską išmaišyti.
Išvirtus ryžius sudėti į keptuvę jau prieš baigiant kepti, o baigus kepti, įdėti į dubenį ar lėkštę ir patiekti su virtomis bulvėmis.
Komentarai (7)
-
Janina
2018-06-16 19:02
Gal ir skanu, dar neragavau, bet ryžiai ir dar bulvės. ..Mano manymu arba ryžiai, arba bulvės. Vieną dieną su ryžiais ir jei liko, tai išsivirkim bulvių prie pievagrybių .
-
dzeimis oliveriukas
2014-11-02 13:42
nu ciatai gastronomijos virsune.. da prietranka autore pamirso paminet kad duonos ar batono patiekti. ble ryzys bulve ir batonas, nu konkretus runkeliu jovalas
-
Andriana
2014-03-23 15:16
Na tiesiog super, paprasta ir labai saknu :) Ačiū!!! :)
-
JOLANTA
2009-10-07 22:03
NEISMANOT APIE MAISTA TAI NEKOMENTUOKIT,kas moka vantazuoti tas skanei ir gamina,o cia gal ir skanu...niekad nepeikit jei neragave ;-) :super2:
-
Lapas
2009-06-16 19:59
kad piena su sultim daznai geria :D
-
rasiuke
2009-06-16 15:19
nu cia kas per nesamone :-D ,su ryziais pievagrybiai ir dar patiekti su bulvemis,cia tas pats kas gerti piena su sultim..tai jei jau yra ryziai-kam tos bulves,gal kas pasakytu?? ;-)