300 gramų | pievagrybiai |
100 gramų | ryžiai |
šiek tiek | bulvių |
Grietinės, 2 šaukštai
Česnako, 1 vienetas
Sojos padažo
Raudonųjų pipirų prieskonių
Pievagrybius sumesti į keptuvę, užpilti aliejaus, raudonujų pipirų ir pradėti kepti. Tuo metu supjaustyti pusę česnako, sumaišyti su sojos padažu nedideliame dubenėlyje.
Pievagrybiams bekepant, įdėti kelis gerus šaukštus grietinės, supilti sojos ir česnakų mišinį ir gerai viską išmaišyti.
Išvirtus ryžius sudėti į keptuvę jau prieš baigiant kepti, o baigus kepti, įdėti į dubenį ar lėkštę ir patiekti su virtomis bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Au gratin tagliatelle makaronai
- Įdaryti makaronų vamzdeliai su pievagrybiais
- Spaghetti Carbonara su špinatais
- Grikių kruopų pyragėliai su grybais
- Ryžių apkepas
- Makaronai Ta gliatelle su aitriosiomis paprikomis ir česnakais
- Pasta su grill baklažanais
- Jautiena kiniškai
- Makaronai su faršu
- Makaronai su sardelėmis
- Makaronų apkepas su sūriu
- Spageti su krevetėmis
- Lazanija su baziliku
- Ryžių rizotas
- Spageti su pievagrybiais ir daržovėmis
- Makaronai su grietinėlės ir mėsos padažu
- Spageti Carbonara
- Tagliatelle Bolognese
- Pomidorų ir makaronų apkepas
- Įdaryti makaronai
Pievagrybiai su ryžiais grietinės padaže
- Paruošimo laikas:
-
Pievagrybiai,
300 gramų -
Ryžiai,
100 gramų - Bulvės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Padažui reikės:
Grietinės, 2 šaukštai
Česnako, 1 vienetas
Sojos padažo
Raudonųjų pipirų prieskonių
Pievagrybius sumesti į keptuvę, užpilti aliejaus, raudonujų pipirų ir pradėti kepti. Tuo metu supjaustyti pusę česnako, sumaišyti su sojos padažu nedideliame dubenėlyje.
Pievagrybiams bekepant, įdėti kelis gerus šaukštus grietinės, supilti sojos ir česnakų mišinį ir gerai viską išmaišyti.
Išvirtus ryžius sudėti į keptuvę jau prieš baigiant kepti, o baigus kepti, įdėti į dubenį ar lėkštę ir patiekti su virtomis bulvėmis.
Komentarai (7)
-
Janina
2018-06-16 19:02
Gal ir skanu, dar neragavau, bet ryžiai ir dar bulvės. ..Mano manymu arba ryžiai, arba bulvės. Vieną dieną su ryžiais ir jei liko, tai išsivirkim bulvių prie pievagrybių .
-
dzeimis oliveriukas
2014-11-02 13:42
nu ciatai gastronomijos virsune.. da prietranka autore pamirso paminet kad duonos ar batono patiekti. ble ryzys bulve ir batonas, nu konkretus runkeliu jovalas
-
Andriana
2014-03-23 15:16
Na tiesiog super, paprasta ir labai saknu :) Ačiū!!! :)
-
JOLANTA
2009-10-07 22:03
NEISMANOT APIE MAISTA TAI NEKOMENTUOKIT,kas moka vantazuoti tas skanei ir gamina,o cia gal ir skanu...niekad nepeikit jei neragave ;-) :super2:
-
Lapas
2009-06-16 19:59
kad piena su sultim daznai geria :D
-
rasiuke
2009-06-16 15:19
nu cia kas per nesamone :-D ,su ryziais pievagrybiai ir dar patiekti su bulvemis,cia tas pats kas gerti piena su sultim..tai jei jau yra ryziai-kam tos bulves,gal kas pasakytu?? ;-)