500 gramų | kiaulienos sprandinė |
300 gramų | ryžiai |
2 vienetai | morkos (didelės) |
3 vienetai | svogūnai |
1 arbatinis šaukštelis | kmynai |
1 arbatinis šaukštelis | ciberžolė |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
šiek tiek | druska |
20 mililitrų | aliejaus |
1 vienetas | česnakas (sugrūsti) |
Sutarkuoti morkas ir sukapoti svogūnus.
Kiaulieną, svogūnus ir morkas pakepinti įkaitintame aliejuje (apie 8-10 minučių).
Išvirti ir nusausinti ryžius.
Ryžius sumaišyti su mėsa ir daržovėmis, prieskoniais ir česnaku.
Išmaišius pakaitinti dar 1-2 minutes.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Greiti spagečiai su dešrelėmis
- Citrininiai ryžiai
- Ryžių blynai
- Plovas su brokoliais
- Studentiški "Mildės" makaronai
- Uzbekiškas plovas
- Makaronai su vištiena
- Rizotas su baravykais
- Graikiški spagečiai su malta mėsa
- Ryžių ir veršienos blyneliai
- Naminių makaronų suktinukai su mėsa
- Ryžių košė su vaisiais
- Spageti Carbonara
- Sūrio ir makaronų apkepas
- Raudonieji ryžiai su vištiena ir daržovėmis
- Ryžių apkepas
- Itališki vamzdeliai su mėsa
- Tagliatelle su grybų padažu
- Olandiškas ryžių apkepas
- Spageti su kukuliais
Plovas
- Paruošimo laikas:
-
Kiaulienos sprandinė,
500 gramų -
Ryžiai,
300 gramų -
Morkos, didelės,
2 vienetai -
Svogūnai,
3 vienetai -
Kmynai,
1 arbatinis šaukštelis -
Ciberžolė,
1 arbatinis šaukštelis - Juodieji pipirai, malti
- Druska
-
Aliejus,
20 mililitrų -
Česnakas, sugrūsti,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kiaulienos sprandinę supjaustyti didesniais kubeliais.
Sutarkuoti morkas ir sukapoti svogūnus.
Kiaulieną, svogūnus ir morkas pakepinti įkaitintame aliejuje (apie 8-10 minučių).
Išvirti ir nusausinti ryžius.
Ryžius sumaišyti su mėsa ir daržovėmis, prieskoniais ir česnaku.
Išmaišius pakaitinti dar 1-2 minutes.
Komentarai (7)
-
Violeta
2018-01-19 19:40
O kada ir kiek troskinti ?At valgyt mesa puszale ?
-
azija
2016-07-08 23:01
morkos plovui netarkuojamos o pjaustomos plonai isilgai.Plovas gaminamas ant medvilnes aliejaus.
-
renata
2015-03-13 20:47
Nesamonė
-
Aras
2014-12-24 17:53
Kas verda ryžius atskirai? Ryžiai garinami zirvake, kuris paruošiamas. apkepus mėsą, svogūnus ir morkas.
-
Gintas
2014-01-22 10:29
Kadangi tikras plovas gaminamas Uzbekijoje ir kaimyninese respublikse, buna gana ivairus, bet gaminimo eigos reiketu laikytis kad siuloma recepta pavadintume plovu.
Siuo atveju tikrai ne.
-
Valdas
2013-03-24 12:17
tai tikrai ne plovas. tai mesa sumaisyta su ryziais.