
Vištienos troškinys
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | vištienos filė (krūtinėlė) |
200 gramų | ryžiai |
1 vienetas | morkos |
150 gramų | šparaginės pupelės |
1 vienetas | svogūnai (mėlynasis) |
3 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Vištienos krūtinėlę supjaustyti nedideliais gabalėliais. Ryžius išvirti. Baigiant virti ryžiams, sudėti iškeptą vištieną, prieskonius, supjaustytą svogūną ,supjaustytas gabalėliais morkas ir šparagines pupeles bei viską patroškinti. Baigiant troškinti, įdėti kelis šaukštus pomidorų padažo. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepta laukinė antis (ar žąsis)
-
Vištiena meduje
-
Vištienos apkepėlė
-
Vištienos sparneliai su medumi
-
Vištienos keksiukai
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
-
Saldžiarūgštė vištiena su morkom ir puria bulvių koše
-
Vištos ketvirčiai, troškinti aluje
-
Šašlykas ant iešmo šventiškai
-
Vištienos krūtinėlė su paprikos ir česnakiniu marinatu
-
Vištienos užkepėlė
-
Vištiena grybų padaže
-
Filiukai pataluose
-
Kepintos vištų širdelės su svogūnais
-
Aluje troškinta višta
-
Vištienos apkepas
-
Kalakutienos krūtinėlė šokolado padaže "Mole Poblano"
-
Vištiena orkaitėje
-
Šilkiniai vištienos kepsneliai
-
Citrininė višta
Vištienos troškinys
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vištienos filė, krūtinėlė,
1 vienetas -
Ryžiai,
200 gramų -
Morkos,
1 vienetas -
Šparaginės pupelės,
150 gramų -
Svogūnai, mėlynasis,
1 vienetas -
Pomidorų padažas,
3 valgomieji šaukštai - Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištienos krūtinėlę supjaustyti nedideliais gabalėliais. Ryžius išvirti. Baigiant virti ryžiams, sudėti iškeptą vištieną, prieskonius, supjaustytą svogūną ,supjaustytas gabalėliais morkas ir šparagines pupeles bei viską patroškinti. Baigiant troškinti, įdėti kelis šaukštus pomidorų padažo. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (3)
-
as
2011-01-10 18:08
o tai kaip vanduo isgaruoja?palikt dangti adara?ar nesigaus kaip sriuba?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...