Vištienos troškinys
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | vištienos filė (krūtinėlė) |
200 gramų | ryžiai |
1 vienetas | morkos |
150 gramų | šparaginės pupelės |
1 vienetas | svogūnai (mėlynasis) |
3 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Vištienos krūtinėlę supjaustyti nedideliais gabalėliais. Ryžius išvirti. Baigiant virti ryžiams, sudėti iškeptą vištieną, prieskonius, supjaustytą svogūną ,supjaustytas gabalėliais morkas ir šparagines pupeles bei viską patroškinti. Baigiant troškinti, įdėti kelis šaukštus pomidorų padažo. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Žąsų kepenėlių šašlykas
- Lietiniai blynai su vištiena
- Vištienos kepsneliai su varškės sūriu
- Vištienos sparneliai su medumi
- Kalakukas ant iešmelių
- Obuoliais įdaryta žąsis
- Kepintos vištų širdelės su svogūnais
- Vištienos troškinys su bulvėmis
- Ispaniški ryžiai su vištiena ir kriauklytėmis (almehomis)
- Vištos krūtinėlė su česnaku ir grybais
- Pyragas su lašišos įdaru
- Pikantiški kalakutienos šašlykai
- Vištienos apkepėlė
- Vištienos kukuliai
- Keptos ančiukų kulšelės
- „Šypsena“
- Vištos ketvirčiai, troškinti aluje
- Raudonasis vištienos ir imbiero karis su žaliaisiais žirneliais
- Kepta višta su pelerūnu ir provanso žolelėmis
- Vištiena su kalendra tailandietiškai
Vištienos troškinys
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vištienos filė, krūtinėlė,
1 vienetas -
Ryžiai,
200 gramų -
Morkos,
1 vienetas -
Šparaginės pupelės,
150 gramų -
Svogūnai, mėlynasis,
1 vienetas -
Pomidorų padažas,
3 valgomieji šaukštai - Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištienos krūtinėlę supjaustyti nedideliais gabalėliais. Ryžius išvirti. Baigiant virti ryžiams, sudėti iškeptą vištieną, prieskonius, supjaustytą svogūną ,supjaustytas gabalėliais morkas ir šparagines pupeles bei viską patroškinti. Baigiant troškinti, įdėti kelis šaukštus pomidorų padažo. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (3)
-
as
2011-01-10 18:08
o tai kaip vanduo isgaruoja?palikt dangti adara?ar nesigaus kaip sriuba?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...