Išmaišykite majonezą su skystu medumi, aliejumi, citrinos sultimis ir prieskoniais.
Šiuo mišiniu įtrinkite vištų blauzdeles.
Sudėkite į kepimo popieriumi išklotą kepimo skardą vištų blauzdeles ir pašaukite į 190° C orkaitę 40 minučių.
Labai skanu su bulvių koše. :)
Keptos vištų blauzdelės
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
1.5 kilogramo | vištų blauzdelės |
1 valgomasis šaukštas | majonezas |
1 valgomasis šaukštas | medus |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
1 arbatinis šaukštelis | ciberžolė |
1 arbatinis šaukštelis | bazilikas (džiovintas) |
1 valgomasis šaukštas | citrinų sultys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištienos kepsnys prancūziškai
- Kepta supjaustyta višta
- Vištienos pyragas
- Vištiena grybų padaže
- Vištienos kulšelės tešloje
- Vištienos kepsneliai
- Vištienos blyneliai
- Traškus viščiukas broileris su majonezo marinatu
- Antis Velykų stalui
- Traškios vištienos juostelės
- Vištiena su kalendra tailandietiškai
- Vištiena su troškintomis daržovėmis
- Keptas kalakutas įdarytas bulvių koše
- Keptas tetervinas
- Įdarytos paprikos su vištiena
- Vištos krūtinėlė su česnaku ir grybais
- Višta rankovėje
- Kalakutienos pjausniai
- Kijevo kotletai
- Kijevo kotletai kitaip
Keptos vištų blauzdelės
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Vištų blauzdelės,
1.5 kilogramo -
Majonezas,
1 valgomasis šaukštas -
Medus,
1 valgomasis šaukštas -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Ciberžolė,
1 arbatinis šaukštelis -
Bazilikas, džiovintas,
1 arbatinis šaukštelis -
Citrinų sultys,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išmaišykite majonezą su skystu medumi, aliejumi, citrinos sultimis ir prieskoniais.
Šiuo mišiniu įtrinkite vištų blauzdeles.
Sudėkite į kepimo popieriumi išklotą kepimo skardą vištų blauzdeles ir pašaukite į 190° C orkaitę 40 minučių.
Labai skanu su bulvių koše. :)
Reklama:
Komentarai (2)
-
jurate
2016-07-22 22:15
labai skanu
-
marijus
2015-01-10 12:12
Gaminau... Labai skanu :)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...