500 gramų | vištienos filė |
2 vienetai | morkos |
3 vienetai | paprika (raudonos, geltonos) |
1 vienetas | česnakas |
šiek tiek | sojos padažas |
šiek tiek | medus |
šiek tiek | prieskoniai |
2 vienetai | ryžiai (pakeliais) |
šiek tiek | vanduo (pagal poreikį) |
Keptuvėje įkaitiname aliejų, dedame morkas, tada papriką ir galiausiai vištieną. Kai produktai apkepa, pilame mišinuką su soja ir medumi. Po truputį maišome. Pabaigai dedame česnaką. Troškiname apie pusvalandį ir vis ragaujame ar netrūksta prieskonių.
Išvirusius ryžius formuojame puodelyje ar kokiame indelyje ir dedame į lėkštę. Ant jų gražiai išdėliojame vištieną su daržovėmis, užpilame skysčio kuriame kepė mėsytė ir patiekiame su kinietiškomis lazdelėmis.
Labai greitai paruošiamas patiekalas, galima pasišildyti ir kitą dieną ir skonis išlieka tas pats.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištienos kepsniukai
- Kepta višta garstyčių marinate
- Vištienos faršo kukuliai su sūriu
- Paukštiena lizdeliuose (greitai)
- Aštrios vištų kepenėlės
- Keptos bulvės ir vištiena
- Pyragas su lašišos įdaru
- Aluje kepti vištų sparneliai
- Pikantiškas troškinys
- Vištienos kotletai su paprika ir sūriu
- Vištienos kulšelės tešloje
- Naminės mini tortilijos
- Vištiena su pupelemis
- Kepsnys su persikais ir majonezu
- Kiniški sparneliai
- Vištiena su džiovintais pomidorais
- Fetos, moliūgo ir vištienos laiveliai
- Obuoliais įdaryta žąsis
- Vištiena su traškia plutele
- Keptas fazanas su cinamonu
Troškinta vištiena kinietiškai
- Paruošimo laikas:
-
Vištienos filė,
500 gramų -
Morkos,
2 vienetai -
Paprika, raudonos, geltonos,
3 vienetai -
Česnakas,
1 vienetas - Sojos padažas
- Medus
- Prieskoniai
-
Ryžiai, pakeliais,
2 vienetai - Vanduo, pagal poreikį
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Visų pirma aš uždedame virti ryžius. Supjaustome vištienos krūtinėlę juostelėmis arba kubeliais ir pagardiname prieskoniais. Tada supjaustome visas daržoves (išskyrus česnaką) taip pat kaip ir vištienos krūtinėlę (t.y. kubeliais arba juostelėm). Pasiruošiam mišinuką: soja, medus ir vanduo. Ragaujame, kad sojos nebūtų per daug ar medaus per mažai. Kad padažas būtų tirštesnis galima įdėti šaukštą krakmolo.
Keptuvėje įkaitiname aliejų, dedame morkas, tada papriką ir galiausiai vištieną. Kai produktai apkepa, pilame mišinuką su soja ir medumi. Po truputį maišome. Pabaigai dedame česnaką. Troškiname apie pusvalandį ir vis ragaujame ar netrūksta prieskonių.
Išvirusius ryžius formuojame puodelyje ar kokiame indelyje ir dedame į lėkštę. Ant jų gražiai išdėliojame vištieną su daržovėmis, užpilame skysčio kuriame kepė mėsytė ir patiekiame su kinietiškomis lazdelėmis.
Labai greitai paruošiamas patiekalas, galima pasišildyti ir kitą dieną ir skonis išlieka tas pats.
Komentarai (23)
-
Inga
2014-12-05 17:44
As tai dar dedu biski cili ketciupo, 5 pipiru misinuko. atskirai pakepu vistiena paskui uzpilu padaza ir palaikau kokiu15 min. O ryzius darau su morkyte ir kiausiniu :)
-
santa
2014-09-17 16:15
visa laika taip darydavau-skanu ziaurei!
-
Rutulis
2012-09-15 23:11
Eve, arbatinis šaukštelis medaus, pusė stiklinės virinto vandens ir du arbatiniai šaukšteliai sojos, bet šiaip aš ragauju dažniausiai, kad būtų saldžiarūgštis. Dar galima įspausti citrinos sulčių.
-
eve
2012-09-15 13:04
Neturiu zalio supratino kokionis dalimis maisyti sojos padaza medu ir vandeni. kas nors pasidalins ziniomis gal ?:)))
-
Kulinaras
2012-03-14 19:01
Aš dirbu viename Vilniaus restorane, ir teko gaminti panašų patiekalą, bet jis čia nėra tiksliai toks kokį gamina Kinijoje, tačiau manau turėtų visai neblogai gautis. Pavadinimą galima būtų ir pakeisti pvz.: Subkinietiškas vištienos troškinys. :-) Labai atsiprašau už kritiką, nesupykite.
-
Ginte
2012-02-15 11:12
nerealiai skaniai gavosi!! aciu uz receptuka, dabar tikrai daznai darysiu si patiekala. Dar ananasu idejau tai isvis tobula:)
-
Ramune
2011-12-16 00:33
buvau prancuzijoje ir valgiau ne viena ir ne du kartus si patiekala ziauriai man patiko ir dabar radau recepta cia :super: bandysiu darytis ziuresiu kaip gausis :-)
-
loreta
2011-10-26 09:43
labai skanu :super:
-
loreta
2011-10-26 09:42
labai skanu aciu tau :super: :super:
-
ruta
2011-08-10 22:23
as darau siek tiek kitaip.mesyte pakepu keptuvej laistydama soju padazu,pabaigoj idedu medaus.i puoda ipilu siek tiek aliejaus ir sudedu darzoves,pirma m orkas,poru,paprikos,konservuotu kukuruzu.darzovems issitroskinus sudedu pakepinta paukstiena,iberiu sudytu kepintu zemes riesutu ir dar labai trumpai pasildau,kad riesutai isliktu kieti.kas ragavo visiems labai patiko.mes valgome be ryziu,kaip troskini.skanaus :super: