
Aštrūs vištienos sparneliai
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 kilogramas | vištų sparneliai |
3 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
2 valgomieji šaukštai | tabasko padažas |
1 valgomasis šaukštas | malta saldžioji raudonoji paprika |
1 valgomasis šaukštas | citrinos |
1 arbatinis šaukštelis | itališkas žolelių mišinys |
1 žiupsnelis | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Sparnelius pašlakstome alyvuogių aliejumi, citrina, tabasco padažu.
2.
Beriame KOTANY itališkas žoleles, saldžios paprikos miltelius, druskos.
3.
Gerai viską išmaišome ir paliekame kelioms valandoms pasimarinuoti.
4.
Kepame grylyje. Reikės kelis kartus pavartyti, kad gerai iškeptų iš visų pusių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištų sparneliai klevų sirupe
-
Vištienos kepsnys prancūziškai
-
Kalakutienos pyragas
-
Šilkiniai vištienos kepsneliai
-
Kepta višta su ryžių ir razinų įdaru
-
Irmos paukštiena patale
-
Vištienos ir baklažanų apkepas
-
Troškintos vištų blauzdelės
-
Kepta antis su obuoliais
-
Vištienos šlaunelės su petražolėmis
-
Vištų sparneliai su majonezu ir garstyčiomis
-
Vištiena jogurto marinate
-
Vištienos sparneliai su medumi
-
Traški kiniška vištiena saldžiarūgščiame padaže
-
Kepta višta su obuolių įdaru
-
Kepta žąsis su obuoliais
-
Vištienos užkepėlė
-
Šventiniai drebučiai
-
Vištiena, šutinta su daržovėmis
-
Auksinės šlaunelės
Aštrūs vištienos sparneliai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Vištų sparneliai,
1 kilogramas -
Alyvuogių aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Tabasko padažas,
2 valgomieji šaukštai -
Malta saldžioji raudonoji paprika,
1 valgomasis šaukštas -
Citrinos,
1 valgomasis šaukštas -
Itališkas žolelių mišinys,
1 arbatinis šaukštelis -
Druska,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sparnelius pašlakstome alyvuogių aliejumi, citrina, tabasco padažu.
Beriame KOTANY itališkas žoleles, saldžios paprikos miltelius, druskos.
Gerai viską išmaišome ir paliekame kelioms valandoms pasimarinuoti.
Kepame grylyje. Reikės kelis kartus pavartyti, kad gerai iškeptų iš visų pusių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...