![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Aštrūs vištienos sparneliai
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 kilogramas | vištų sparneliai |
3 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
2 valgomieji šaukštai | tabasko padažas |
1 valgomasis šaukštas | malta saldžioji raudonoji paprika |
1 valgomasis šaukštas | citrinos |
1 arbatinis šaukštelis | itališkas žolelių mišinys |
1 žiupsnelis | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Sparnelius pašlakstome alyvuogių aliejumi, citrina, tabasco padažu.
2.
Beriame KOTANY itališkas žoleles, saldžios paprikos miltelius, druskos.
3.
Gerai viską išmaišome ir paliekame kelioms valandoms pasimarinuoti.
4.
Kepame grylyje. Reikės kelis kartus pavartyti, kad gerai iškeptų iš visų pusių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Blauzdelės grilyje
-
Farširuotos blauzdelės
-
Vištienos kotletai su sūriu
-
Kepta vištienos krūtinėlė
-
Fetos, moliūgo ir vištienos laiveliai
-
Kepta vištiena su daržovėmis
-
Vištienos gabaliukai su baziliku ir medumi
-
Pikantiški kalakutienos šašlykai
-
Vištiena su grybais
-
Aštrūs vištienos sparneliai
-
Neįprasti kotletukai
-
Vištiena su briuselio kopūstais ir Bešamelio padažu
-
Vištiena su ryžiais
-
Paukštienos apkepas
-
Svarainiais įdaryta antis
-
Vištienos troškinys su pupelėmis
-
Grilyje kepti vištienos kepsneliai su šviežiomis salotomis
-
Vištiena saldžiarūgščiame padaže
-
Obuoliais įdaryta žąsis
-
Raugintais kopūstais kimšta žąsis
Aštrūs vištienos sparneliai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Vištų sparneliai,
1 kilogramas -
Alyvuogių aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Tabasko padažas,
2 valgomieji šaukštai -
Malta saldžioji raudonoji paprika,
1 valgomasis šaukštas -
Citrinos,
1 valgomasis šaukštas -
Itališkas žolelių mišinys,
1 arbatinis šaukštelis -
Druska,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sparnelius pašlakstome alyvuogių aliejumi, citrina, tabasco padažu.
Beriame KOTANY itališkas žoleles, saldžios paprikos miltelius, druskos.
Gerai viską išmaišome ir paliekame kelioms valandoms pasimarinuoti.
Kepame grylyje. Reikės kelis kartus pavartyti, kad gerai iškeptų iš visų pusių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...