
Aštrūs vištienos sparneliai
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 kilogramas | vištų sparneliai |
3 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
2 valgomieji šaukštai | tabasko padažas |
1 valgomasis šaukštas | malta saldžioji raudonoji paprika |
1 valgomasis šaukštas | citrinos |
1 arbatinis šaukštelis | itališkas žolelių mišinys |
1 žiupsnelis | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Sparnelius pašlakstome alyvuogių aliejumi, citrina, tabasco padažu.
2.
Beriame KOTANY itališkas žoleles, saldžios paprikos miltelius, druskos.
3.
Gerai viską išmaišome ir paliekame kelioms valandoms pasimarinuoti.
4.
Kepame grylyje. Reikės kelis kartus pavartyti, kad gerai iškeptų iš visų pusių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šlaunelių mėsos kepsniukai marinuoti vyne
-
Vištienos sparneliai
-
Vištų blauzdelės su voveraitėmis
-
Skanūs vištienos kepsneliai
-
Kepta vištiena
-
Vištiena orkaitėje
-
Morkų troškinys su vištiena
-
Šašlykas ant iešmo šventiškai
-
Vištienos kukulaičiai su pomidorų padažu
-
Antis Velykų stalui
-
Įdarytos paprikos
-
Maltos vištienos kepsnys
-
Keptas viščiukas
-
Pyragas su lašišos įdaru
-
Kepti vištų sparneliai prie alaus
-
Vištų sparneliai su majonezu ir garstyčiomis
-
Troškintos vištų šlaunelės su moliūgais
-
Pyragėliai su vištienos įdaru
-
Kepta vištienos krūtinėlė
-
Šventiniai drebučiai
Aštrūs vištienos sparneliai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Vištų sparneliai,
1 kilogramas -
Alyvuogių aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Tabasko padažas,
2 valgomieji šaukštai -
Malta saldžioji raudonoji paprika,
1 valgomasis šaukštas -
Citrinos,
1 valgomasis šaukštas -
Itališkas žolelių mišinys,
1 arbatinis šaukštelis -
Druska,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sparnelius pašlakstome alyvuogių aliejumi, citrina, tabasco padažu.
Beriame KOTANY itališkas žoleles, saldžios paprikos miltelius, druskos.
Gerai viską išmaišome ir paliekame kelioms valandoms pasimarinuoti.
Kepame grylyje. Reikės kelis kartus pavartyti, kad gerai iškeptų iš visų pusių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...