
Kriaušėmis įdarytos vištos blauzdelės
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 vienetai | vištų blauzdelės |
2 vienetai | kriaušės (nelabai saldžios) |
1 saujelė | graikiniai riešutai |
2 vienetai | svogūnai |
šiek tiek | prieskoniai ("Sauda" vištienai su žolelėmis) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai (juodieji) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Atsargiai išimkite kaulus iš blauzdelių ir ištrinkite jas druska bei pipirais. Kriaušes nulupkite, supjaustykite griežinėliais, sumaišykite su riešutais bei mase įdarykite blauzdeles. Dantų krapštukais perverkite blauzdelių galus. Įdarytas blauzdeles sudėkite į kepimo rankovę, ant viršaus sudėkite žiedais pjaustytus svogūnus ir sandariai uždarykite rankovę. Kepkite 200 °C temperatūros orkaitėje 1 valandą.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos pyragas su grybais
-
Aluje kepti vištų sparneliai
-
Vištienos filė suktinukai su įdaru
-
Obuoliais įdaryta žąsis
-
Šventinė višta
-
Vištų sparneliai klevų sirupe
-
Kepsnys su persikais ir majonezu
-
Keptas kalakutas
-
Sultingas vištienos kepsnys
-
Šilkiniai vištienos kepsneliai
-
Ispaniški ryžiai su vištiena ir kriauklytėmis (almehomis)
-
Vištiena kepta su daržovėmis
-
Cezario salotos su marinuotais vištienos kepsneliais ir jogurtiniu padažu
-
Antis Velykų stalui
-
Vištienos kepsneliai su itališkais prieskoniais
-
Kepsneliai su grybais
-
Troškinta vištiena ananasų sultyse
-
Vištiena su troškintomis daržovėmis
-
Saldžiarūgštė vištiena
-
Traški vištiena
Kriaušėmis įdarytos vištos blauzdelės
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Vištų blauzdelės,
4 vienetai -
Kriaušės, nelabai saldžios,
2 vienetai -
Graikiniai riešutai,
1 saujelė -
Svogūnai,
2 vienetai - Prieskoniai, "Sauda" vištienai su žolelėmis
- Druska
- Pipirai, juodieji
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Atsargiai išimkite kaulus iš blauzdelių ir ištrinkite jas druska bei pipirais. Kriaušes nulupkite, supjaustykite griežinėliais, sumaišykite su riešutais bei mase įdarykite blauzdeles. Dantų krapštukais perverkite blauzdelių galus. Įdarytas blauzdeles sudėkite į kepimo rankovę, ant viršaus sudėkite žiedais pjaustytus svogūnus ir sandariai uždarykite rankovę. Kepkite 200 °C temperatūros orkaitėje 1 valandą.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...