Vištienos krūtinėlę supjaustome 3cm ilgio 1cm pločio juostelėm, apibarstome prieskoniais, palaikome apie pusvalandį.Tada įberiame sezamo sėklų ir išmaišome su vištienos juostelėm. Sezamas turi prikibti ant juostelių ir tada kepame aliejuje kol apskrunda.
Padažas:
Šaukštas majonezo sumaišomas su šaukštu pomidorų padažo, įpjaustome česnako ir išmaišome. Šiuo padažiuku pagardiname vištienos juosteles. Skanaus.

Vištienos juostelės su sezamu
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | prieskoniai (vištienos) |
šiek tiek | sezamas (sėklos) |
šiek tiek | vištienos filė |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Marinuoti vištos sparneliai
-
Aštri vištiena su alyvuogėmis ir rausvaisiais svogūnais
-
Kijevo kotletas
-
Vištienos kulšelės tešloje
-
Sultingas vištienos kepsnys
-
Farširuotos blauzdelės
-
Terrine kalakutienos ir vištienos
-
Troškinta vištiena kinietiškai
-
Daniškai paruošta vištiena
-
Vištiena grietinėlės padaže
-
Kepta višta su ryžių ir razinų įdaru
-
Kepenėlių blyneliai
-
Vištienos kepsneliai su šonine
-
Vištiena su čili
-
Vištiena su aštriu padažu
-
Vištienos ir ryžių maltinukai
-
Šventiška žąsies krūtinelė
-
Vištiena su grietinelės padažu
-
Kalakutiena bulvių geldelėse
-
Sparneliai po morkų ir pievagrybių patalu
Vištienos juostelės su sezamu
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
- Juodieji pipirai
- Prieskoniai, vištienos
- Sezamas, sėklos
- Vištienos filė
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištienos krūtinėlę supjaustome 3cm ilgio 1cm pločio juostelėm, apibarstome prieskoniais, palaikome apie pusvalandį.Tada įberiame sezamo sėklų ir išmaišome su vištienos juostelėm. Sezamas turi prikibti ant juostelių ir tada kepame aliejuje kol apskrunda.
Padažas:
Šaukštas majonezo sumaišomas su šaukštu pomidorų padažo, įpjaustome česnako ir išmaišome. Šiuo padažiuku pagardiname vištienos juosteles. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...