Vištienos kotletai su slyvomis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 300 gramų | vištiena (faršas) |
| 1 vienetas | kiaušiniai (tryniai) |
| 1 valgomasis šaukštas | krakmolas |
| 3 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | kvapieji pipirai |
| 1 arbatinis šaukštelis | prieskoniai (mango ir kario) |
| 1 arbatinis šaukštelis | džiovintas raudonėlis (džiovinti) |
| 10 vienetų | slyvos (džiovintos) |
| šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Į faršą įmaišyti kiaušinio trynį, krakmolą, prieskonius ir džiūvėsėlius. Pastarųjų gali prireikti ir daugiau. Tai priklauso nuo mėsos šlapumo laipsnio. Susismulkiname slyvas ir įmaišome į mėsos masę. Šaukštu dėti masę į gerai įkaitintą aliejų keptuvėje ir kepti, kol gražiai apskrus. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškinta vištiena su paprika
-
Vištos krūtinėlė su česnaku ir grybais
-
Marinuoti vištienos ketvirčiai
-
Kepta višta su apelsinais ir razinomis
-
Vištiena su baltuoju padažu
-
Kepta žąsiena su slyvų padažu
-
"Girta vištiena"
-
Filiukai pataluose
-
Traški kiniška vištiena saldžiarūgščiame padaže
-
Vištiena su aštriu padažu
-
Vištiena su grybais
-
Vištienos ir briuselio kopūstų apkepas
-
Kepta žąsis su obuoliais
-
Laukinis ryžių plovas
-
Labai paprasti koldūnai
-
Bulvių košė su vištiena
-
Vištienos kepsneliai su šonine
-
Vištienos kepsniukai
-
Vištienos šašlykiukas česnakinio padažo marinate
-
Troškinta antis su svogūnais
Vištienos kotletai su slyvomis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vištiena, faršas,
300 gramų -
Kiaušiniai, tryniai,
1 vienetas -
Krakmolas,
1 valgomasis šaukštas -
Džiūvėsėliai,
3 valgomieji šaukštai - Druska
- Kvapieji pipirai
-
Prieskoniai, mango ir kario,
1 arbatinis šaukštelis -
Džiovintas raudonėlis, džiovinti,
1 arbatinis šaukštelis -
Slyvos, džiovintos,
10 vienetų - Aliejus, kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į faršą įmaišyti kiaušinio trynį, krakmolą, prieskonius ir džiūvėsėlius. Pastarųjų gali prireikti ir daugiau. Tai priklauso nuo mėsos šlapumo laipsnio. Susismulkiname slyvas ir įmaišome į mėsos masę. Šaukštu dėti masę į gerai įkaitintą aliejų keptuvėje ir kepti, kol gražiai apskrus. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
