Vištienos kotletai su slyvomis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
300 gramų | vištiena (faršas) |
1 vienetas | kiaušiniai (tryniai) |
1 valgomasis šaukštas | krakmolas |
3 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
1 arbatinis šaukštelis | prieskoniai (mango ir kario) |
1 arbatinis šaukštelis | džiovintas raudonėlis (džiovinti) |
10 vienetų | slyvos (džiovintos) |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Į faršą įmaišyti kiaušinio trynį, krakmolą, prieskonius ir džiūvėsėlius. Pastarųjų gali prireikti ir daugiau. Tai priklauso nuo mėsos šlapumo laipsnio. Susismulkiname slyvas ir įmaišome į mėsos masę. Šaukštu dėti masę į gerai įkaitintą aliejų keptuvėje ir kepti, kol gražiai apskrus. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištos vyniotinis su džiovintomis slyvomis
- Vištienos filė suktinukai
- Vištiena "afigiena"
- Vištienos krūtinėlės įdarytos sūriu, kumpiu ir ananasais
- Šlaunelių mėsos kepsniukai marinuoti vyne
- Kiniški sparneliai
- Vištiena su aštriu padažu
- Kalakukas ant iešmelių
- Kepta antienos file
- Troškinta vištiena
- Vištienos kepsneliai
- Vištienos kepsnys prancūziškai
- Kepsneliai su slyvomis
- Vištienos kepsneliai su varškės sūriu
- Vištienos filė kepsnys
- Kepintos vištų širdelės su svogūnais
- Šventinė višta
- Vištienos kepsneliai su itališkais prieskoniais
- Sparneliai su spanguolėmis
- Vištiena orkaitėje
Vištienos kotletai su slyvomis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vištiena, faršas,
300 gramų -
Kiaušiniai, tryniai,
1 vienetas -
Krakmolas,
1 valgomasis šaukštas -
Džiūvėsėliai,
3 valgomieji šaukštai - Druska
- Kvapieji pipirai
-
Prieskoniai, mango ir kario,
1 arbatinis šaukštelis -
Džiovintas raudonėlis, džiovinti,
1 arbatinis šaukštelis -
Slyvos, džiovintos,
10 vienetų - Aliejus, kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į faršą įmaišyti kiaušinio trynį, krakmolą, prieskonius ir džiūvėsėlius. Pastarųjų gali prireikti ir daugiau. Tai priklauso nuo mėsos šlapumo laipsnio. Susismulkiname slyvas ir įmaišome į mėsos masę. Šaukštu dėti masę į gerai įkaitintą aliejų keptuvėje ir kepti, kol gražiai apskrus. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...