![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Vištienos kotletai su slyvomis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
300 gramų | vištiena (faršas) |
1 vienetas | kiaušiniai (tryniai) |
1 valgomasis šaukštas | krakmolas |
3 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
1 arbatinis šaukštelis | prieskoniai (mango ir kario) |
1 arbatinis šaukštelis | džiovintas raudonėlis (džiovinti) |
10 vienetų | slyvos (džiovintos) |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Į faršą įmaišyti kiaušinio trynį, krakmolą, prieskonius ir džiūvėsėlius. Pastarųjų gali prireikti ir daugiau. Tai priklauso nuo mėsos šlapumo laipsnio. Susismulkiname slyvas ir įmaišome į mėsos masę. Šaukštu dėti masę į gerai įkaitintą aliejų keptuvėje ir kepti, kol gražiai apskrus. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Blauzdelės grilyje
-
Farširuotos blauzdelės
-
Vištienos kotletai su sūriu
-
Kepta vištienos krūtinėlė
-
Fetos, moliūgo ir vištienos laiveliai
-
Kepta vištiena su daržovėmis
-
Vištienos gabaliukai su baziliku ir medumi
-
Pikantiški kalakutienos šašlykai
-
Vištiena su grybais
-
Aštrūs vištienos sparneliai
-
Neįprasti kotletukai
-
Vištiena su briuselio kopūstais ir Bešamelio padažu
-
Vištiena su ryžiais
-
Paukštienos apkepas
-
Svarainiais įdaryta antis
-
Vištienos troškinys su pupelėmis
-
Grilyje kepti vištienos kepsneliai su šviežiomis salotomis
-
Vištiena saldžiarūgščiame padaže
-
Obuoliais įdaryta žąsis
-
Raugintais kopūstais kimšta žąsis
Vištienos kotletai su slyvomis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vištiena, faršas,
300 gramų -
Kiaušiniai, tryniai,
1 vienetas -
Krakmolas,
1 valgomasis šaukštas -
Džiūvėsėliai,
3 valgomieji šaukštai - Druska
- Kvapieji pipirai
-
Prieskoniai, mango ir kario,
1 arbatinis šaukštelis -
Džiovintas raudonėlis, džiovinti,
1 arbatinis šaukštelis -
Slyvos, džiovintos,
10 vienetų - Aliejus, kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į faršą įmaišyti kiaušinio trynį, krakmolą, prieskonius ir džiūvėsėlius. Pastarųjų gali prireikti ir daugiau. Tai priklauso nuo mėsos šlapumo laipsnio. Susismulkiname slyvas ir įmaišome į mėsos masę. Šaukštu dėti masę į gerai įkaitintą aliejų keptuvėje ir kepti, kol gražiai apskrus. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...