
250 gramų | triušiena („KITCHEN me“ dešrelių) |
160 gramų | miltai |
80 gramų | pienas |
10 mililitrų | kiaušiniai |
50 gramų | sviestas |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | druska |
10 gramų | mielės |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos ir bulvių čenachai
-
Vištienos apkepas su obuoliais
-
Kijevo kotletai
-
Malta mėsa įdaryti obuoliai
-
Kalakukas ant iešmelių
-
Aštri vištiena
-
Kepta višta su ryžių ir obuolių įdaru
-
Vištiena su paprika po garų
-
Šventiniai drebučiai
-
Įdarytos bandelės
-
Vištiena grietinėlės padaže
-
Vištienos kukulaičiai su pomidorų padažu
-
Vištienos pilavas
-
Vištienos file kepsneliai ant apelsinų
-
Makaronai su vištiena
-
Vištiena jogurto marinate
-
Višta ispaniškai
-
Vištiena citrininiame marinate su ryžiais (vienos keptuvės patiekalas)
-
Vištos vyniotinis su džiovintomis slyvomis
-
Lietiniai blynai su vištiena
Triušienos dešrelės tešloje

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Triušiena, „KITCHEN me“ dešrelių,
250 gramų -
Miltai,
160 gramų -
Pienas,
80 gramų -
Kiaušiniai,
10 mililitrų -
Sviestas,
50 gramų - Cukrus
- Druska
-
Mielės,
10 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Mieles ištrinkite su cukrumi pašildytame piene. Į mieles sudėkite miltus. Viską sumaišius ant tešlos viršaus apibarstykite miltus, kad uždengtų paviršių ir padėkite šiltai.
Kai tešla pakils viską išmaišykite, kad nebūtų miltų gumulėlių, tuomet įdėkite šiltą išlydytą sviestą, ir išplaktus kiaušinius su cukrumi. Miltų dėkite tiek, kad minkant tešla neliptų prie rankų. Tešla turi būti elastinga, bet ne kieta. Tuomet išminkytą tešlą dėkite šiltai ir dar kartą leiskite pakilti.
Iškilusią tešlą kočiokite ir supjaustykite siauromis juostelėmis. Kiekvieną dešrelę apsukite tešlos juostelėmis .Sudėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą. Tešlą aptepkite plaktu kiaušiniu.
Kepkite įkaitintoje orkaitėje iki 200°C apie 15 - 20 minučių, kol bandelės taps auksinės spalvos.