| 250 gramų | triušiena („KITCHEN me“ dešrelių) |
| 160 gramų | miltai |
| 80 gramų | pienas |
| 10 mililitrų | kiaušiniai |
| 50 gramų | sviestas |
| šiek tiek | cukrus |
| šiek tiek | druska |
| 10 gramų | mielės |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos blyneliai
-
Vištienos filė kepsnys
-
Kiaulienos kepsneliai su majonezu
-
Vištiena, šutinta su daržovėmis
-
Keptos antienos blauzdelių tulpės
-
Virtinukai su vištiena
-
Kepta supjaustyta višta
-
Aštri vištiena su alyvuogėmis ir rausvaisiais svogūnais
-
Vištiena su troškintomis daržovėmis
-
Vištienos kotletai su paprika ir sūriu
-
Daržovių bei mėsos troškinys
-
Vištienos kepsneliai
-
Vištienos kepsniukai
-
Sparneliai su kariu
-
Graikiško stiliaus vištienos gabaliukai su pomidorais
-
Kepta višta su ryžių ir razinų įdaru
-
Vištienos suktinukai
-
Sultingas vištienos kepsnys
-
Pikantiškas troškinys
-
Vištienos sparneliai
Triušienos dešrelės tešloje
akcijas
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Triušiena, „KITCHEN me“ dešrelių,
250 gramų -
Miltai,
160 gramų -
Pienas,
80 gramų -
Kiaušiniai,
10 mililitrų -
Sviestas,
50 gramų - Cukrus
- Druska
-
Mielės,
10 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Mieles ištrinkite su cukrumi pašildytame piene. Į mieles sudėkite miltus. Viską sumaišius ant tešlos viršaus apibarstykite miltus, kad uždengtų paviršių ir padėkite šiltai.
Kai tešla pakils viską išmaišykite, kad nebūtų miltų gumulėlių, tuomet įdėkite šiltą išlydytą sviestą, ir išplaktus kiaušinius su cukrumi. Miltų dėkite tiek, kad minkant tešla neliptų prie rankų. Tešla turi būti elastinga, bet ne kieta. Tuomet išminkytą tešlą dėkite šiltai ir dar kartą leiskite pakilti.
Iškilusią tešlą kočiokite ir supjaustykite siauromis juostelėmis. Kiekvieną dešrelę apsukite tešlos juostelėmis .Sudėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą. Tešlą aptepkite plaktu kiaušiniu.
Kepkite įkaitintoje orkaitėje iki 200°C apie 15 - 20 minučių, kol bandelės taps auksinės spalvos.
