
250 gramų | triušiena („KITCHEN me“ dešrelių) |
160 gramų | miltai |
80 gramų | pienas |
10 mililitrų | kiaušiniai |
50 gramų | sviestas |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | druska |
10 gramų | mielės |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos kotletai su grybais
-
Kepta antis su apelsinais
-
Vištienos kepsnys prancūziškai
-
Malta mėsa įdaryti obuoliai
-
Įdarytos paprikos
-
Kepta žąsis su obuoliais
-
Vištienos ir ryžių maltinukai
-
Vištienos plovas
-
Vištiena su baltuoju padažu
-
Vištiena su pupelemis
-
Virta apkepinta vištiena
-
Vištiena su džiovintais pomidorais
-
Obuoliais įdaryta žąsis
-
Filiukai pataluose
-
Terrine kalakutienos ir vištienos
-
Fetos, moliūgo ir vištienos laiveliai
-
Vištienos drebučiai su krienų padažu
-
Vištų blauzdelės
-
Pikantiški kalakutienos šašlykai
-
Vištienos kepsneliai su krabų lazdelėm
Triušienos dešrelės tešloje

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Triušiena, „KITCHEN me“ dešrelių,
250 gramų -
Miltai,
160 gramų -
Pienas,
80 gramų -
Kiaušiniai,
10 mililitrų -
Sviestas,
50 gramų - Cukrus
- Druska
-
Mielės,
10 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Mieles ištrinkite su cukrumi pašildytame piene. Į mieles sudėkite miltus. Viską sumaišius ant tešlos viršaus apibarstykite miltus, kad uždengtų paviršių ir padėkite šiltai.
Kai tešla pakils viską išmaišykite, kad nebūtų miltų gumulėlių, tuomet įdėkite šiltą išlydytą sviestą, ir išplaktus kiaušinius su cukrumi. Miltų dėkite tiek, kad minkant tešla neliptų prie rankų. Tešla turi būti elastinga, bet ne kieta. Tuomet išminkytą tešlą dėkite šiltai ir dar kartą leiskite pakilti.
Iškilusią tešlą kočiokite ir supjaustykite siauromis juostelėmis. Kiekvieną dešrelę apsukite tešlos juostelėmis .Sudėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą. Tešlą aptepkite plaktu kiaušiniu.
Kepkite įkaitintoje orkaitėje iki 200°C apie 15 - 20 minučių, kol bandelės taps auksinės spalvos.