![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
250 gramų | triušiena („KITCHEN me“ dešrelių) |
160 gramų | miltai |
80 gramų | pienas |
10 mililitrų | kiaušiniai |
50 gramų | sviestas |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | druska |
10 gramų | mielės |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos suktinukai su aitriųjų paprikų CHIPOTLE ir pesto padažo įdaru
-
Vištienos kepsniukai
-
Vištienos ir ryžių maltinukai
-
Keptos kurapkos
-
Maltos vištienos kepsnys
-
Anties šlaunelės
-
Ispaniški ryžiai su vištiena ir kriauklytėmis (almehomis)
-
Virtinukai su vištiena
-
Svarainiais įdaryta antis
-
Įdaryta obuoliais antis
-
Keptos antienos blauzdelių tulpės
-
Kepta supjaustyta višta
-
Višta, įdaryta vaisiais
-
Traškus viščiukas broileris su majonezo marinatu
-
Vištienos ir baklažanų apkepas
-
Įdarytos vištienos šlaunelės
-
Vištiena su apelsinais
-
Keptas fazanas su cinamonu
-
Makaronai su vištiena, brokoliais ir saulėje džiovintais pomidorais
-
Antis, įdaryta džiovintomis slyvomis, razinomis ir obuoliais
Triušienos dešrelės tešloje
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Triušiena, „KITCHEN me“ dešrelių,
250 gramų -
Miltai,
160 gramų -
Pienas,
80 gramų -
Kiaušiniai,
10 mililitrų -
Sviestas,
50 gramų - Cukrus
- Druska
-
Mielės,
10 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Mieles ištrinkite su cukrumi pašildytame piene. Į mieles sudėkite miltus. Viską sumaišius ant tešlos viršaus apibarstykite miltus, kad uždengtų paviršių ir padėkite šiltai.
Kai tešla pakils viską išmaišykite, kad nebūtų miltų gumulėlių, tuomet įdėkite šiltą išlydytą sviestą, ir išplaktus kiaušinius su cukrumi. Miltų dėkite tiek, kad minkant tešla neliptų prie rankų. Tešla turi būti elastinga, bet ne kieta. Tuomet išminkytą tešlą dėkite šiltai ir dar kartą leiskite pakilti.
Iškilusią tešlą kočiokite ir supjaustykite siauromis juostelėmis. Kiekvieną dešrelę apsukite tešlos juostelėmis .Sudėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą. Tešlą aptepkite plaktu kiaušiniu.
Kepkite įkaitintoje orkaitėje iki 200°C apie 15 - 20 minučių, kol bandelės taps auksinės spalvos.