
250 gramų | triušiena („KITCHEN me“ dešrelių) |
160 gramų | miltai |
80 gramų | pienas |
10 mililitrų | kiaušiniai |
50 gramų | sviestas |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | druska |
10 gramų | mielės |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žąsų kepenėlių šašlykas
-
Kepta višta su ryžių ir obuolių įdaru
-
Kalakutienos pyragas
-
Traški kiniška vištiena saldžiarūgščiame padaže
-
Kepta vištiena su daržovėmis
-
Lietiniai blynai su vištiena
-
Keptos ančiukų kulšelės
-
Švelni vištiena su brokoliais
-
Vištienos filė su imbieru
-
Sparneliai po morkų ir pievagrybių patalu
-
Makaronai su vištiena
-
Salotos su vištiena ir pupelėmis
-
Morkų troškinys su vištiena
-
Vištienos juostelės su sezamu
-
Vištienos kepsneliai
-
Vištiena pietums
-
Kepta vištienos krūtinėlė
-
Įdaryta vištienos krūtinėlė
-
Troškintos vištų blauzdelės
-
Kiaulienos kepsneliai su majonezu
Triušienos dešrelės tešloje

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Triušiena, „KITCHEN me“ dešrelių,
250 gramų -
Miltai,
160 gramų -
Pienas,
80 gramų -
Kiaušiniai,
10 mililitrų -
Sviestas,
50 gramų - Cukrus
- Druska
-
Mielės,
10 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Mieles ištrinkite su cukrumi pašildytame piene. Į mieles sudėkite miltus. Viską sumaišius ant tešlos viršaus apibarstykite miltus, kad uždengtų paviršių ir padėkite šiltai.
Kai tešla pakils viską išmaišykite, kad nebūtų miltų gumulėlių, tuomet įdėkite šiltą išlydytą sviestą, ir išplaktus kiaušinius su cukrumi. Miltų dėkite tiek, kad minkant tešla neliptų prie rankų. Tešla turi būti elastinga, bet ne kieta. Tuomet išminkytą tešlą dėkite šiltai ir dar kartą leiskite pakilti.
Iškilusią tešlą kočiokite ir supjaustykite siauromis juostelėmis. Kiekvieną dešrelę apsukite tešlos juostelėmis .Sudėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą. Tešlą aptepkite plaktu kiaušiniu.
Kepkite įkaitintoje orkaitėje iki 200°C apie 15 - 20 minučių, kol bandelės taps auksinės spalvos.