Išdarinėtos, nuplautos ir nusausintos kurapkos įtrinamos prieskoniais su druska (kmynai sugrūdami). Įvyniojamos į plonai supjaustytus lašiniukus, aprišamos siūlais, sudedamos į keptuvą, įpilama riebalų ir kepama, palaistant esamu skysčiu, apie 50 min.
Tiekiamos karštos arba šaltos. Karštos užpilamos iškoštu padažu, kuriame kepė. Prie jų duodama riebaluose keptų bulvyčių, marinuotų vaisių.
Užkandžiams tiekiamos kurapkos perpjaunamos pusiau, sudedamos į pusdubenį, puošiamos žalumynais, citrinos ar apelsino griežinėliais, galima ir kurapkas po truputį apibarstyti tarkuotomis citrinos ar apelsino žievelėmis.
Kepta kurapka
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 2 vienetai | kurapka |
| 100 gramų | kiaulienos lašiniai |
| 20 gramų | sviestas |
| 1 vienetas | morkos |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 1 vienetas | petražolės |
| 1 vienetas | salierai (šakelė) |
| šiek tiek | kmynai |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | lauro lapų |
| šiek tiek | kadagio uogos |
| šiek tiek | citrinos (žievelė) |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Eskalopas su pomidorais ir sūriu
-
Blauzdelės grilyje
-
Vištienos kukuliai
-
Gardus vištienos šašlykiukas
-
Keptos ančiukų kulšelės
-
Mėtinės vištų blauzdelės
-
Vištų sparneliai
-
Kepsneliai su slyvomis
-
Kepta antis su obuoliais
-
Čachochbilis
-
Kepta vištienos krūtinėlė
-
Putpelės obuolių sultyse
-
Vištiena su troškintomis daržovėmis
-
Šlaunelių mėsos kepsniukai marinuoti vyne
-
Kotletukai iš vištienos su sūriu
-
Obuoliais įdaryta žąsis
-
Vištos sparneliai sojos ir medaus marinate
-
Vištienos kepsneliai su itališkais prieskoniais
-
Vištienos krūtinėlė su pievagrybiais
-
Kalakutienos pjausniai
Kepta kurapka
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kurapka,
2 vienetai -
Kiaulienos lašiniai,
100 gramų -
Sviestas,
20 gramų -
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Petražolės,
1 vienetas -
Salierai, šakelė,
1 vienetas - Kmynai
- Juodieji pipirai
- Lauro lapai
- Kadagio uogos
- Citrinos, žievelė
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išdarinėtos, nuplautos ir nusausintos kurapkos įtrinamos prieskoniais su druska (kmynai sugrūdami). Įvyniojamos į plonai supjaustytus lašiniukus, aprišamos siūlais, sudedamos į keptuvą, įpilama riebalų ir kepama, palaistant esamu skysčiu, apie 50 min.
Tiekiamos karštos arba šaltos. Karštos užpilamos iškoštu padažu, kuriame kepė. Prie jų duodama riebaluose keptų bulvyčių, marinuotų vaisių.
Užkandžiams tiekiamos kurapkos perpjaunamos pusiau, sudedamos į pusdubenį, puošiamos žalumynais, citrinos ar apelsino griežinėliais, galima ir kurapkas po truputį apibarstyti tarkuotomis citrinos ar apelsino žievelėmis.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
