Koteltukai - rutuliukai
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
| 320 gramų | vištų šlaunelės |
| 80 gramų | vištienos filė |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
| 1 valgomasis šaukštas | manų kruopos |
| 1 žiupsnelis | druska |
| 1 žiupsnelis | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Vištiena sumalama.
2.
Pridėti pipirų, druskos, įmušti kiaušinį.
3.
Pakepti svogūnus ir sudėti ant sumaltos mėsos. Įberti manų ir viską gerai išmaišyti.
4.
Suformuoti rutuliukai sudedami ant kepimo popieriaus ir kepami iki 150 laipsnių įkaitintoje keptuvėje apie 20 - 25 minutes, kol apskrus.
5.
Patiekti su bulvėmis ir pomidorais bei mėgstamu padažu. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos kepsneliai su itališkais prieskoniais
-
Vištiena su ryžiais
-
Salotos su vištiena ir pupelėmis
-
Vištų kepenėlės su ananasais
-
Vištienos gabaliukai su baziliku ir medumi
-
Bulvių košė su vištiena
-
Antis su grybų įdaru
-
Vištienos kepsniukai
-
Višta ant alaus butelio
-
Vištienos sparneliai
-
Vištiena su džiovintais pomidorais
-
Kepta antis su obuoliais
-
Įdaryta antis
-
Marinuoti vištos sparneliai
-
Troškinta antis su daržovėmis
-
Kepta višta su ryžių ir obuolių įdaru
-
Kepta antis su apelsinais
-
Vištienos suktinukai su aitriųjų paprikų CHIPOTLE ir pesto padažo įdaru
-
Vištienos krūtinėlė
-
Vištienos krūtinėlės kepsnys
Koteltukai - rutuliukai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Vištų šlaunelės,
320 gramų -
Vištienos filė,
80 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Manų kruopos,
1 valgomasis šaukštas -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištiena sumalama.
Pridėti pipirų, druskos, įmušti kiaušinį.
Pakepti svogūnus ir sudėti ant sumaltos mėsos. Įberti manų ir viską gerai išmaišyti.
Suformuoti rutuliukai sudedami ant kepimo popieriaus ir kepami iki 150 laipsnių įkaitintoje keptuvėje apie 20 - 25 minutes, kol apskrus.
Patiekti su bulvėmis ir pomidorais bei mėgstamu padažu. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
