
Kepta višta su bulvytėmis
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1.5 vieneto | vištiena |
1 kilogramas | bulvių |
50 mililitrų | aliejaus |
1 valgomasis šaukštas | paprika (milteliai) |
100 gramų | majonezas |
5 skiltelės | česnakas |
1 valgomasis šaukštas | druska |
2 žiupsneliai | pipirai |
1 valgomasis šaukštas | prieskoniai (vištienai) |
1 saujelė | krapai (smulkinti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Vištą nuplaukite, nusausinkite ir gerai ištrinkite trinto česnako ir druskos mišiniu (iš išorės ir vidaus.
2.
Majonezą sumaišykite su paprikos milteliais, pipirais. Mase aptepkite vištą.
3.
Vištą pašaukite į įkaitintą orkaitę 60 - 80 minučių.
4.
Bulves gerai nušveisti ir išvirti. Išvirtas bulves nulupti, supjaustyti stambiai, aptepti aliejumi, pabarstyti smulkintais krapais ir likus 10 - 15 minučių iki vištos kepimo pabaigos, sudėti į skardą kartu su višta.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškinta vištiena ananasų sultyse
-
Kepta antis su grybais
-
Vištienos filė su grybų padažu
-
Vištienos filė šašlykas
-
Vištų sparneliai klevų sirupe
-
"Girta vištiena"
-
Vištienos troškinys su pupelėmis
-
Įdaryta obuoliais antis
-
Kijevo kotletai
-
Vištos vyniotinis su džiovintomis slyvomis
-
Maltos vištienos kebabas
-
Vištiena citrininiame marinate su ryžiais (vienos keptuvės patiekalas)
-
Bulvių košė su vištiena
-
Vištienos apkepėlė
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
-
Kepsneliai su grybais
-
Svarainiais įdaryta antis
-
Cezario salotos su marinuotais vištienos kepsneliais ir jogurtiniu padažu
-
Traški kiniška vištiena saldžiarūgščiame padaže
-
Gardūs vištienos piršteliai
Kepta višta su bulvytėmis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Vištiena,
1.5 vieneto -
Bulvės,
1 kilogramas -
Aliejus,
50 mililitrų -
Paprika, milteliai,
1 valgomasis šaukštas -
Majonezas,
100 gramų -
Česnakas,
5 skiltelės -
Druska,
1 valgomasis šaukštas -
Pipirai,
2 žiupsneliai -
Prieskoniai, vištienai,
1 valgomasis šaukštas -
Krapai, smulkinti,
1 saujelė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištą nuplaukite, nusausinkite ir gerai ištrinkite trinto česnako ir druskos mišiniu (iš išorės ir vidaus.
Majonezą sumaišykite su paprikos milteliais, pipirais. Mase aptepkite vištą.
Vištą pašaukite į įkaitintą orkaitę 60 - 80 minučių.
Bulves gerai nušveisti ir išvirti. Išvirtas bulves nulupti, supjaustyti stambiai, aptepti aliejumi, pabarstyti smulkintais krapais ir likus 10 - 15 minučių iki vištos kepimo pabaigos, sudėti į skardą kartu su višta.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...