
500 gramų | vištiena (file) |
1 vienetas | kiaušiniai |
500 mililitrų | aliejaus |
8 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
200 gramų | sviestas |
Ant filė uždėkite šalto sviesto kubelį ir filė susukite taip, kad sviestas būtų viduryje, o kotleto forma pasidarytų panaši į cepelino.
Populiariausi receptai šią savaitę
Kijevo kotletas


Vištienos filė supjaustyti gabaliukais taip, kad gabalėlio plotas būtų maždaug 12x10 cm. Tuomet gabalėlius išmušti.
Ant filė uždėkite šalto sviesto kubelį ir filė susukite taip, kad sviestas būtų viduryje, o kotleto forma pasidarytų panaši į cepelino.Kotletą pasūdykite, pamirkykite plaktame kiaušinyje, apvoliokite džiūvesėliais, vėl pamirkykite kiaušinyje ir vėl apvoliokite džiūvesėliuose. Kotletus virkite aliejuje apie 10 minutčių.
Visus kotletus iškepus, juos įdėkite 4 minutįms į orkaitę, kad šiek tiek apsausėtų.

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Vištiena, file,
500 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Aliejus,
500 mililitrų -
Džiūvėsėliai,
8 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Komentarai (5)
-
Gintaras
2017-12-14 21:11
Ziaurei skanu
-
Onute
2017-12-11 20:30
Labai sultingi ir skanus kotletukai,tikrai
-
N.l
2017-12-10 16:53
Nesąmonių kampelis... Vištienos 500g imt po 100g filė keletui čia mažiausiai... Sviesto 40g čia lb daug.. O vieno kiaušinio tikrai neužteks dvigubai uzpaniruot 5 kotletus.
-
Svecias
2014-11-20 19:26
O galima paklausti, kodel cia Rudens patiekalas? ;)