500 gramų | vištiena (file) |
1 vienetas | kiaušiniai |
500 mililitrų | aliejaus |
8 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
200 gramų | sviestas |
Ant filė uždėkite šalto sviesto kubelį ir filė susukite taip, kad sviestas būtų viduryje, o kotleto forma pasidarytų panaši į cepelino.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištienos kotletai su paprika ir sūriu
- Orkaitėje kepta višta
- Daržovių bei mėsos troškinys
- Pyragas su lašišos įdaru
- Vištiena iš garpuodžio su daržovėmis
- Vištienos blyneliai
- Kepta vištienos krūtinėlė
- Kepta antis, įdaryta rome brinkintomis razinomis
- Aštrūs vištienos sparneliai
- Vištienos ir bulvių čenachai
- Vištiena su sojų daigais
- Keptas viščiukas
- Vištienos file kepsnys
- Vištienos filė su grybų padažu
- Vištiena su traškia plutele
- Kepsneliai su grybais
- Vištų sparneliai su majonezu ir garstyčiomis
- Kepta višta su obuoliais
- Bajoriškai įdarytos putpelės
- Troškinta vištiena su paprika
Kijevo kotletas
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Vištiena, file,
500 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Aliejus,
500 mililitrų -
Džiūvėsėliai,
8 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Vištienos filė supjaustyti gabaliukais taip, kad gabalėlio plotas būtų maždaug 12x10 cm. Tuomet gabalėlius išmušti.
Ant filė uždėkite šalto sviesto kubelį ir filė susukite taip, kad sviestas būtų viduryje, o kotleto forma pasidarytų panaši į cepelino.Kotletą pasūdykite, pamirkykite plaktame kiaušinyje, apvoliokite džiūvesėliais, vėl pamirkykite kiaušinyje ir vėl apvoliokite džiūvesėliuose. Kotletus virkite aliejuje apie 10 minutčių.
Visus kotletus iškepus, juos įdėkite 4 minutįms į orkaitę, kad šiek tiek apsausėtų.
Komentarai (5)
-
Gintaras
2017-12-14 21:11
Ziaurei skanu
-
Onute
2017-12-11 20:30
Labai sultingi ir skanus kotletukai,tikrai
-
N.l
2017-12-10 16:53
Nesąmonių kampelis... Vištienos 500g imt po 100g filė keletui čia mažiausiai... Sviesto 40g čia lb daug.. O vieno kiaušinio tikrai neužteks dvigubai uzpaniruot 5 kotletus.
-
Svecias
2014-11-20 19:26
O galima paklausti, kodel cia Rudens patiekalas? ;)