
500 gramų | vištiena (file) |
1 vienetas | kiaušiniai |
500 mililitrų | aliejaus |
8 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
200 gramų | sviestas |
Ant filė uždėkite šalto sviesto kubelį ir filė susukite taip, kad sviestas būtų viduryje, o kotleto forma pasidarytų panaši į cepelino.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištiena su briuselio kopūstais ir Bešamelio padažu
-
"Girta vištiena"
-
Sparneliai po morkų ir pievagrybių patalu
-
Višta ispaniškai
-
Bajoriška antis su slyvomis ir obuolių sultimis
-
Vištiena su anakardžių riešutais
-
Šašlykas ant iešmo šventiškai
-
Aštri vištiena su bulvemis
-
Įdaryta antis
-
Vištiena su traškia plutele
-
Kijevo kotletas
-
Kepta antis su apelsinais
-
Vištienos kepsneliai su varškės sūriu
-
Malta mėsa įdaryti obuoliai
-
Keptos vištų blauzdelės
-
Keri viščiukas
-
Kiaulienos kepsneliai su majonezu
-
Marinuoti vištų sparneliai su šonine
-
Vištienos šašlykas
-
Lazanija su vištiena
Kijevo kotletas

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Vištiena, file,
500 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Aliejus,
500 mililitrų -
Džiūvėsėliai,
8 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Vištienos filė supjaustyti gabaliukais taip, kad gabalėlio plotas būtų maždaug 12x10 cm. Tuomet gabalėlius išmušti.
Ant filė uždėkite šalto sviesto kubelį ir filė susukite taip, kad sviestas būtų viduryje, o kotleto forma pasidarytų panaši į cepelino.Kotletą pasūdykite, pamirkykite plaktame kiaušinyje, apvoliokite džiūvesėliais, vėl pamirkykite kiaušinyje ir vėl apvoliokite džiūvesėliuose. Kotletus virkite aliejuje apie 10 minutčių.
Visus kotletus iškepus, juos įdėkite 4 minutįms į orkaitę, kad šiek tiek apsausėtų.
Komentarai (5)
-
Gintaras
2017-12-14 21:11
Ziaurei skanu
-
Onute
2017-12-11 20:30
Labai sultingi ir skanus kotletukai,tikrai
-
N.l
2017-12-10 16:53
Nesąmonių kampelis... Vištienos 500g imt po 100g filė keletui čia mažiausiai... Sviesto 40g čia lb daug.. O vieno kiaušinio tikrai neužteks dvigubai uzpaniruot 5 kotletus.
-
Svecias
2014-11-20 19:26
O galima paklausti, kodel cia Rudens patiekalas? ;)