1 vienetas | svogūnai |
2 vienetai | morkos (mažos) |
1 vienetas | paprika |
6 vienetai | pievagrybiai |
100 mililitrų | grietinėlės, 35% |
1 vienetas | sultinys (kubelinis) |
šiek tiek | prieskoniai (vegeta) |
1.5 valgomojo šaukšto | majonezas |
šiek tiek | sviestas |
Toliau padažą sudedame į puodą, ir imamės vištienos, ją keptuvėje apkepiname ir sudedam į puodą su daržovėmis, patroškiname kol vištiena bus visiškai išsitroškinus.Galima papilti sultinio jei labai sausa, taip pat ir grietinėlės.
Prie garnyro darau morkų salotas su česnaku ir bulvių koše
Populiariausi receptai šią savaitę
- Aštri vištiena su alyvuogėmis ir rausvaisiais svogūnais
- Pyragas su lašišos įdaru
- Svarainiais įdaryta antis
- Vištiena su apelsinais
- Vištienos ir baklažanų apkepas
- Įdarytos vištienos šlaunelės
- Vištiena saldžiarūgščiame padaže
- Šventiniai drebučiai
- Naminės mini tortilijos
- Keptas kalakutas įdarytas bulvių koše
- Kepta antis, įdaryta rome brinkintomis razinomis
- Vištienos kulšelės tešloje
- Marinuoti vištos sparneliai
- Kepti vištų sparneliai
- Traški vištiena
- Saldžiarūgštė vištiena
- Vištiena su rabarbarais
- Vištienos šašlykas
- Kepta žąsis su obuoliais
- Įdaryta antis
Vištiena su daržovemis
- Paruošimo laikas:
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Morkos, mažos,
2 vienetai -
Paprika,
1 vienetas -
Pievagrybiai,
6 vienetai -
Grietinėlė, 35%,
100 mililitrų -
Sultinys, kubelinis,
1 vienetas - Prieskoniai, vegeta
-
Majonezas,
1.5 valgomojo šaukšto - Sviestas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
supjaustome vištienos krūtinelę gabaliukais , įberkite vegetos, vištienos prieskonių ,šaukštą majonezo,viską išmaišyti ir palikti 15-20 minučių pasimarinuoti,tuo metu galite ruošti padažą,sutarkuoti morkas, aš tarkuoju kuo smulkiau,supjaustyti svogūną papriką ir šampinionus. Į karstą keptuvę įdedame sviesto, kai jis ištirpsta sudedame morkytes, kai jos truputį apkepa sudedame svogūną taip pat truputį pakepam, iš eiles dedam papriką ir ant pačio galo šampinionus, viską kartu pakepame keletą minučių kad susimaišytų skoniai ir kvapai, tada į stiklinę užpilame vieną kubelį vištienos sultinio, jį ištirpiname ir užpilame ant daržovių, kaitiname kol išgaruos sultinys,tada užpilame grietinėlę, taip pat kaitiname kol ji gerokai sutirštės.
Toliau padažą sudedame į puodą, ir imamės vištienos, ją keptuvėje apkepiname ir sudedam į puodą su daržovėmis, patroškiname kol vištiena bus visiškai išsitroškinus.Galima papilti sultinio jei labai sausa, taip pat ir grietinėlės.
Prie garnyro darau morkų salotas su česnaku ir bulvių koše
Komentarai (11)
-
Virginija
2017-06-07 19:48
Gaminau ne karta, tikrai skanu.
-
Gerda
2012-01-16 12:22
Kiri,kaip neturejau grietineles,tada pyliau pieno,o po to idejau grietines sauksta.
-
(anonimas)
2011-02-24 14:37
%-) :-D :bloga: :super: :-p ;-)
-
kiri
2011-02-12 15:06
o jeigu neturi grietineles, ka vietoj to galima?
-
Gerda
2011-02-10 22:49
viena krutinele, mazdaug :)
-
ugne
2011-01-10 19:13
o koks kiekis vistienos krutineles?
-
jurgita
2010-12-02 14:51
labai skanu tik as vietoj krutineliu dejau slauneles smulkii supjausciau ir lbai skanii gavosi :super: :super: :super:
-
Martchiuz
2010-11-08 14:25
tikrai skanu, tik siulyciau vietoj bulviu koshes, naudoti virtas arba orkaitej keptas bulves, nes visas patiekalas yra skystokas (del padazo), todel koshe irgi gaunasi skysta %-) nu zodziu, pameginkit su bulvem keptom orkaitej, tada tikrai liux !
-
Afigenazzzz
2010-09-06 17:19
Nuodemingas patiekalas :D visada apsivalgau taip, kad net nepaeinu :D Labai skanu :-)