Grilyje kapta vištienos filė
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 gramų | vištienos filė |
1 valgomasis šaukštas | alyvuogių aliejaus |
1 pundelis | petražolės |
1 žiupsnelis | prieskonių vištienai |
1 žiupsnelis | mairūnas |
1 žiupsnelis | džiovintų petražolių |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Vištienos filė supjaustykite nedideliais gabaliukais. Pašlakstykite alyvuogių aliejumi.
2.
Įtrinkite KOTANYI prieskoniais.
3.
Pabarstykite kapotų petražolių.
4.
Filė keletą valandų palaikykite šaldytuve.
5.
Kepkite lauko grilyje.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištienos kulšelės
- Traškūs vištienos gabalėliai
- Įdaryta obuoliais antis
- Triušienos dešrelės tešloje
- Šašlykas ant iešmo šventiškai
- Troškinta vištiena ananasų sultyse
- Gardūs vištienos piršteliai
- Lietiniai blynai su vištiena
- Vištiena su aštriu padažu
- Vištienos kepsneliai su šonine
- Vištos vyniotinis su džiovintomis slyvomis
- Vištienos suktinukai su aitriųjų paprikų CHIPOTLE ir pesto padažo įdaru
- Grilyje kapta vištienos filė
- Vištienos kepsniai su citrininiu padažu
- Skanioji vištytė
- Rūkytas kalakutas
- Vištiena su persikais ir kariu
- Kepta višta su obuoliais
- Vištiena su cukinija ir pomidorais
- Vištienos kepsniukai
Grilyje kapta vištienos filė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Vištienos filė,
500 gramų -
Alyvuogių aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Petražolės,
1 pundelis -
Prieskoniai vištienai ,
1 žiupsnelis -
Mairūnas,
1 žiupsnelis -
Džiovintos petražolės,
1 žiupsnelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gražina
Gaminimo eiga:
Vištienos filė supjaustykite nedideliais gabaliukais. Pašlakstykite alyvuogių aliejumi.
Įtrinkite KOTANYI prieskoniais.
Pabarstykite kapotų petražolių.
Filė keletą valandų palaikykite šaldytuve.
Kepkite lauko grilyje.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...