
200 gramų | vištienos filė |
10 gramų | grybai (džiovinti) |
20 gramų | svogūnai |
30 gramų | augalinio aliejaus |
1 vienetas | kokosų pienas |
šiek tiek | dižono garstyčios (pagal skonį) |
Džiovintus grybus smulkiai supjaustyti, išmirkyti ir apvirti. Tada juos apkepti su svogūnais.
Imkite faršą ir į jį dėkite įdarą ir vėl uždenkite faršu. Kraštelius gražiai sulipdyti. Tokius kepsniukus apvoliokite plaktame kiaušinyje ir džiūvesėliuose.
Kepkite įkaitintame svieste kol taps auksinės spalvos.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Aštrūs vištų sparneliai
-
Čachochbilis
-
Kepta žąsiena su slyvų padažu
-
Vištienos blyneliai
-
Kalakutienos maltiniai su migdolais
-
Višta ant alaus butelio
-
Vištiena garų puode
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
-
Vištiena iš garpuodžio su daržovėmis
-
Keptas kalakutas, įdarytas ryžiais
-
Vištienos file kepsneliai ant apelsinų
-
Kepta višta su pelerūnu ir provanso žolelėmis
-
Keptos vištų blauzdelės
-
Neįprasti kotletukai
-
Vištiena jogurto marinate
-
Vištienos užkepėlė
-
Vištiena saldžiarūgščiai
-
Gyvatukai iš vištienos ir varškės
-
Kepsniukai iš vištienos gabaliukų
-
Vištiena ant druskos
Vištienos kepsniukai

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Vištienos filė,
200 gramų -
Grybai, džiovinti,
10 gramų -
Svogūnai,
20 gramų -
Augalinis aliejus,
30 gramų -
Kokosų pienas,
1 vienetas - Dižono garstyčios, pagal skonį
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Vištieną sumalti, pabarstyti druska ir pipirais. Į sumaltą mėsą įpilkite truputį pieno ir viską išmaišykite.
Džiovintus grybus smulkiai supjaustyti, išmirkyti ir apvirti. Tada juos apkepti su svogūnais.
Imkite faršą ir į jį dėkite įdarą ir vėl uždenkite faršu. Kraštelius gražiai sulipdyti. Tokius kepsniukus apvoliokite plaktame kiaušinyje ir džiūvesėliuose.
Kepkite įkaitintame svieste kol taps auksinės spalvos.
Komentarai (2)
-
bum
2016-04-15 02:40
Kazkas cia man ne taip ...nuotraukoje tikrai nepanasu i kepsnelius su idaru - tai pirma ...antra -tokios plokscios formos maltos mesos idarytus pusgaminius neisivaizduoju kaip apvolioti plakinyje ir dziuvesiuose . Ir kepti ikaitintame svieste labai nesveika , sviestas labai greitai pridega , kancerogeniu medziagu gausime su kaupu